Jason Statham se luptă cu un un rechin preistoric de 22 de metri în noul său film

09-08-2018 08:32


Jason Statham este de acum şi eroul care învinge monstrul. Proaspăt tătic, campionul din peliculele de acțiune a fost asaltat de fani, la Los Angeles, la premiera filmului SF "MEG. Confruntare în adâncuri".

De data aceasta, personajul lui Statham se luptă cu o înfiorătoare creatură marină, un rechin preistoric lung de 22 de metri.

Jason Statham a venit la premieră alături de logdnica lui, Rosie Huntington-Whitley. Cei doi au împreună un băieţel - pe Jack, care s-a născut în iunie.

Dar şi prietenul Silvester Stallone i-a fost alături la premiera lui Jason Statham.

De data aceasta - în chip de scafandru profesionist, specialist în salvări - Jason Statham înfrunta un rechin gigantic preistoric. Monstrul atacase submarinul unei echipe de cercetători, care a rămas avariat pe fundul Pacificului. Iar personajul lui Statham - Jonas Taylor - este recrutat ca să conducă misiunea de salvare a oamenilor de ştiinţă.

Taylor se mai întâlnise cu teribilul prădător marin, în urmă cu câţiva ani, într-o expediţie în adâncurile oceanului. Acum, împreuna cu Suyin - interpretată de actriţa chineză Li Bingbing - trebuie să-şi înfrunte frica, riscând o nouă întâlnire cu Megalodon - cum este denumită creatura. Sau, pe scurt, MEG - de unde şi titlul filmului.

Jason Statham are experienţă la capitolul scufundări şi asta l-a ajutat să aducă o notă de realism în filmul fantastic.

Jason Statham: "E greu să fii pregătit când ești legat cu frânghia în spatele unei bărci de mare viteză. Nu poți să fii pregătit pentru astfel de lucruri. Pur și simplu faci această cascadorie.”

Filmul "Meg. Confruntare în adâncuri" ajunge pe 10 august și în cinematografele de la noi.

Tags: meg, jason statham,

VIDEO PROTVPLUS.RO