Globurile de Aur 2017. Meniurile pentru cei 1.300 de invitati, pregatite de bucatarul care i-a gatit lui Berlusconi
Sezonul premiilor cinematografiei americane incepe in forta cu Globurile de Aur, care vor fi decernate duminica.
La dineul de gala cam 1.300 de actori, regizori si alti invitati din "crema" Hollywood-ului sunt asteptati cu un meniu inspirat din bucataria italiana.
"Italia intalneste California" - este tema preparatelor, iar calatoria deliciilor culinare porneste in stil italian. La inceput trebuie sa fiu eu insumi, spune chef Alberico Nunziata: "Avem risotto cu ciuperci porcini si parmezan Reggiano. Vom servi apoi filet mignon, piure de telina si cod de Patagonia, considerat un "rege" al pestilor. Pregatim si un "antipasto" cu rosii uscate de casa si seminte de pin."
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
Maestrul bucatar Nunziata, care i-a gatit multi ani fostului premier italian Silvio Berlusconi, s-a gandit sa ii imbie pe cei 1.300 de invitati si cu un preparat... ca la mama acasa.
Alberico Nunziata: "Iarna, mama ne facea broccolini, punea doar ulei de masline, sare si piper, ca in sudul Italiei. Mi-am zis: "de ce nu as incerca si eu ceva de genul acesta?"
Maestrul patiser Thomas Henzi raspunde de desert la dineul Globurilor de aur: "La editia de anul aceasta meniul are savoare italiana. Asa ca am cules diferite deserturi italiene, de la nord la sud, si am incercat sa le combin intr-un singur platou."
Portocaliu intens este culoarea de baza la aranjamentele florale. In privinta bauturilor, cocktailurile au fost create de actrita si modelul Olivia Culpo.
Olivia Culpo: "Va fi clasicul Champagne cocktail in varianta mea, cu cirese amare, lichior de portocale, sampanie, dar si zahar candel. Fiecare "cocktail al casei" este cu bitter. Cristalele de zahar candel te duc cu gandul la diamante, pe care eu le ador, si la tinutele de pe covorul rosu."
Sursa: Pro TV
Etichete: meniu, italian, globurile de aur, olivia culpo,
Dată publicare:
04-01-2017 13:12