Fiica de 7 ani a lui Pink, filmată trăgând cu o puşcă. Reacțiile stârnite de înregistrare


Ultimul update: Joi 31 Ianuarie 2019 20:29
Data publicarii: Joi 31 Ianuarie 2019 20:25
Categorie: Stiri Mondene
fiica pink

O înregistrare video publicată pe Instagram de Carey Hart, soţul cântăreţei americane Pink, în care fiica în vârstă de şapte ani a cuplului poate fi văzută în timp ce trage cu o puşcă, a generat controverse puternice în mediul online, informează bbc.com.

În mesajul care însoţeşte înregistrarea distribuită pe contul lui de Instagram, urmărit de peste 913.000 de persoane, Carey Hart, fost pilot profesionist de motocross, a dezvăluit că fiica lui "a devenit destul de bună" la acest capitol, după ce el a "început să o înveţe să tragă cu puşca" la vârsta de trei ani.

Clipul are deja peste 360.000 de vizualizări şi 5.000 de comentarii - în care unii dintre internauţi îl laudă pe Carey Hart, iar alţii au pus sub semnul întrebării decizia lui de a îi permite fiicei sale să folosească o armă de foc.

"Îmi educ copiii pentru ca ei să posede cunoştinţe despre armele de foc, să ştie să le mânuiască, să tragă cu ele, să le depoziteze şi să evite situaţiile în care armele ar putea să ajungă în mâini neinstruite", a scris Carey Hart în acel mesaj online.

Deşi Carey Hart a recunoscut că acea înregistrare era controversată şi a spus că a "zgândărit ursul care zace în 'Poliţia familiei'", nu a fost nevoie să treacă prea mult timp înainte ca dezbaterile să apară în comentariile de pe Instagram.

Un utilizator a scris: "Nu există absolut niciun motiv pentru ca un copil de trei ani să aibă nevoie să tragă cu arma. Este vorba doar despre doctrina toxică din cultura americană potrivit căreia armele de foc sunt, cumva, 'cool' şi ar reprezenta 'un hobby'".

"Asta este părerea ta. Nu îi critic niciodată pe oamenii care îşi exprimă părerile. Îmi plac dezbaterile şi lămurirea unor aspecte legate de subiecte sensibile precum acesta. Însă atunci când tu nu respecţi ţara mea sau 'cultura' mea, simt că am tot dreptul să devin neplăcut", i-a răspuns Carey Hart.

Alţi utilizatori de Instagram i-au luat apărarea fostului pilot vedetă din circuitul american de motocross. "Eu sunt ajutor de şerif şi vreau să îţi mulţumesc pentru faptul că faci asta. Avem nevoie de mai mulţi părinţi ca tine", a scris unul dintre admiratorii săi.

Într-un alt comentariu, Carey Hart a făcut trimitere la cel de-al doilea amendament din Constituţia americană - dreptul de a deţine arme de foc.

Chestiunea reprezintă subiectul unor dezbateri aprinse care au loc de multă vreme în Statele Unite, iar mai multe personalităţi au solicitat public implementarea unui control mai strict în privinţa armelor de foc, adeseori după împuşcături în masă care au făcut victime în rândul populaţiei civile.

Există însă multe persoane care vor să îşi protejeze dreptul de a deţine arme de foc. Cea mai influentă organizaţie din acest punct de vedere este National Rifle Association (NRA), care militează activ şi face un lobby consistent împotriva tuturor formelor de control ce ar putea fi implementate în cazul armelor de foc.

Cântăreaţa americană Pink s-a căsătorit în 2006 cu pilotul de motocross Carey Hart, cu care are doi copii - o fiică, Willow Sage, născută în iunie 2011, şi un fiu, Jameson Moon, născut în decembrie 2016.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO