Christina Aguilera începe o o serie de concerte în capitala distracţiei şi a jocurilor de noroc


Ultimul update: Joi 31 Ianuarie 2019 10:32
Data publicarii: Joi 31 Ianuarie 2019 09:04
Categorie: Stiri Mondene

Christina Aguilera ia drumul Las Vegasului. Cântăreaţa va începe, la sfârşitul lunii mai, o serie de concerte în capitala distracţiei şi a jocurilor de noroc.

Vedeta le promite fanilor o experienţă multisenzorială de neuitat, care îi va purta "într-o lume a magiei şi a libertăţii totale".

Artista în vârstă de 38 de ani spune că seria de concerte "Christina Aguilera The X-perience" este un proiect pe care l-a plănuit ani de zile.

CHRISTINA AGUILERA: "Este extraordinar, este o perioadă foarte interesantă din punct de vedere creativ şi abia aştept să o împărtăşesc cu fanii mei şi nu numai ei...Vreau să fac un spectacol cât mai interactiv posibil şi să explorez idei noi, poate nişte melodii noi şi următoarea experienţă muzicală pe care o preconizez. Va fi experienta fantastică".

Artista are "concurenta" serioasă, din partea unor vedete ca Lady Gaga sau Celine Dion, şi ele protagoniste ale unor spectacole extrem de lăudate în Las Vegas.

Va face din întreaga experienţă o "afacere de familie"- se va muta temporar în Las Vegas cu copiii ei - o fetiţă de 4 ani şi un băiat de 11.

Primul din seria celor 16 spectacole va avea loc pe 31 mai, la Planet Hollywood Resort & Casino. Până atunci, artistă va participa la premiile Grammy, unde este nominalizată pentru melodiile cu GoldLink şi Demi Lovato.

Aguilera, care s-a lansat în 1999 cu melodia Genie în a Bottle, a câştigat până acum 5 premii Grammy, şi a vândut peste 75 de milioane de albume în întreaga lume.

Cantareata Christina Aguilera, insarcinata cu al doilea copil, a pozat nud pentru o revista americana. FOTO
Christina Aguilera este insarcinata cu al doilea copil. Cum a fost scapata informatia
VIDEO PROTVPLUS.RO