Festivalul de Film de la Venetia. Johnny Depp, pe covorul rosu, la bratul sotiei. Aparitia lui a creat isterie printre fane

05-09-2015 19:54


Fanii, dar mai ales fanele, au fost in delir la aparitia lui Johnny Depp pe covorul rosu al Festivalului de Film de la Venetia.

Fermecatorul star a venit, insa, la brat cu sotia lui, un fost manechin cu care s-a insurat in februarie, pe insula sa privata din Bahamas. In "Black Mass", film prezentat in afara competitiei, Depp joaca rolul unui celebru sef de clan mafiot din Boston.

Indragostiti, ca doi oameni care abia s-au casatorit - asa aratau Johnny Depp, in varsta de 52 de ani, si Amber Heard, de 29 de ani, cand si-au facut aparitia pe covorul rosu. Ea il sorbea din ochi, in timp ce el a fost nedezlipit de superba sa sotie, care face parte din distributia unui film din competitia oficiala a Mostrei - "The Danish girl".

Asta n-a atenuat cu nimic entuziasmul fanelor, dintre care multe au petrecut toata noaptea "pe pozitii", pentru a avea cele mai bune locuri. Cateva norocoase au prins daca nu un selfie, macar un autograf. Unele fete au fost cu adevarat coplesite de emotie.

In filmul "Black Mass", Johnny Depp il intruchipeaza, intr-o maniera magistrala, pe mafiotul James Joseph Bulger, cel care a ramas, timp de 12 ani, unul dintre cei mai cautatati criminali din Statele Unite. Machiajul l-a transformat complet pe fostul "Pirat din Caraibe". Si deja se vorbeste despre un Oscar.

In pelicula regizata de Scott Cooper, apar si actorul britanic in voga Benedict Cumberbatch, care il interpreteaza pe fratele mafiotului, dar si Dakota Johnson, Kevin Bacon si Peter Sarsgaard.

La conferinta de presa, Depp n-a scapat de intrebarile despre faimosii sai caini, pe care sotia lui i-a adus ilegal in Australia, la bordul avionului privat la starului. Un jurnalist l-a intrebat daca i-a luat cu el si la Venetia. A primit un raspuns glumet.

Johnny Depp, actor: "Nu, i-am omorat si i-am mancat, din ordinul unui... nu stiu cum sa-i spun... o gorila din Australia."

VIDEO PROTVPLUS.RO