Festivalul de Film de la Venetia. Johnny Depp, pe covorul rosu, la bratul sotiei. Aparitia lui a creat isterie printre fane

Ultima actualizare: 08-09-2015 06:53

Fanii, dar mai ales fanele, au fost in delir la aparitia lui Johnny Depp pe covorul rosu al Festivalului de Film de la Venetia.

Fermecatorul star a venit, insa, la brat cu sotia lui, un fost manechin cu care s-a insurat in februarie, pe insula sa privata din Bahamas. In "Black Mass", film prezentat in afara competitiei, Depp joaca rolul unui celebru sef de clan mafiot din Boston.

Indragostiti, ca doi oameni care abia s-au casatorit - asa aratau Johnny Depp, in varsta de 52 de ani, si Amber Heard, de 29 de ani, cand si-au facut aparitia pe covorul rosu. Ea il sorbea din ochi, in timp ce el a fost nedezlipit de superba sa sotie, care face parte din distributia unui film din competitia oficiala a Mostrei - "The Danish girl".

Asta n-a atenuat cu nimic entuziasmul fanelor, dintre care multe au petrecut toata noaptea "pe pozitii", pentru a avea cele mai bune locuri. Cateva norocoase au prins daca nu un selfie, macar un autograf. Unele fete au fost cu adevarat coplesite de emotie.

In filmul "Black Mass", Johnny Depp il intruchipeaza, intr-o maniera magistrala, pe mafiotul James Joseph Bulger, cel care a ramas, timp de 12 ani, unul dintre cei mai cautatati criminali din Statele Unite. Machiajul l-a transformat complet pe fostul "Pirat din Caraibe". Si deja se vorbeste despre un Oscar.

In pelicula regizata de Scott Cooper, apar si actorul britanic in voga Benedict Cumberbatch, care il interpreteaza pe fratele mafiotului, dar si Dakota Johnson, Kevin Bacon si Peter Sarsgaard.

La conferinta de presa, Depp n-a scapat de intrebarile despre faimosii sai caini, pe care sotia lui i-a adus ilegal in Australia, la bordul avionului privat la starului. Un jurnalist l-a intrebat daca i-a luat cu el si la Venetia. A primit un raspuns glumet.

Johnny Depp, actor: "Nu, i-am omorat si i-am mancat, din ordinul unui... nu stiu cum sa-i spun... o gorila din Australia."

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
iBani
Cum punem la treabă banii economisiți lunar

18:06
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 19 Octombrie 2021

28:47
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
How To TikTok
Cum faci Live-uri plătite pe TikTok

06:36
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 16 Octombrie 2021

32:46
Alt Text!