EXCLUSIV www.protv.ro: Laura Cosoi, interviu din Mexic

Ultima actualizare: 05-05-2012 15:40
Laura Cosoi si Bogdan Boanta

Aflata in Mexic, impreuna cu Bogdan Boanta, Doina Botis si Wilmark, pentru concursul Bailando por un sueno internacional, Laura Cosoi a acordat un interviu in exclusivitate pentru www.protv.ro.


Cum decurge o zi in Mexic? Cat dureaza antrenamentele? Ce mananci?

In general, ma trezesc la ora 6:00 dimineata - luam micul dejun, apoi pornim spre salile de repetitii. La 8:00 incepem antrenamentul si tine pana la ora 14:00, cand avem pauza de masa. Din pacate, atat avem la dispozitie salile si dupa pranz suntem liberi sa facem ce vrem. Inca nu am facut ceva in mod special, pentru ca orice iesire trebuie foarte bine organizata ca sa nu existe “surprize”. Toata lumea ma intreaba cum este in Mexic, iar eu nu am apucat sa vad inca nimic, dar lunea este libera si cu siguranta vom face mici excursii.

Ce crezi despre membra juriului care reprezinta Columbia si care a acordat note foarte mici, inca din prima seara a competitiei?

Deocamdata, nu mi-am format o parere despre juriu. Sincera sa fiu nu ii stiu pe toti, dar cred ca fiecare are anumite criterii de notare, pe care eu nu sunt in masura sa le judec in nici un fel. Juriul din Columbia a acordat note foarte mici tuturor perechilor si nu m-am simtit defavorizata cu atat mai mult cu cat nota ei este de fiecare data anulata (fiind cea mai mica nota si fara sustinere). Cel mai amuzant este ca eu m-am imprietenit cel mai tare cu Maria, actrita care reprezinta Columbia in competitie si care este un om minunat!:)

Vezi si restul interviului cu Laura Cosoi, pe www.protv.ro

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO