Elev de clasa a IX-a, in pregatiri pentru Balul Bobocilor: "Am buget de 4.000 de euro pentru tinute"

Ultima actualizare: 26-04-2019 20:26
balul bobocilor

Elevii de clasa a IX-a trec prin cele mai frumoase momente ale primului an de liceu: balul bobocilor. Pentru unii, petrecerile sunt in toi, pentru altii, pregatirile abia au inceput.

Si cum tinuta este esentiala in astfel de ocazii, fetele si baietii din familiile cu stare colinda mall-urile fara sa se uite la preturi. Titlul de ''Miss'' sau de ''Mister'' merita orice efort.

Moda exagerata pentru copii. 7 trenduri care ar trebui sa dispara definitiv din garderoba micutului tau

Toti bobocii Liceului Contantin Brancoveanu din Bucuresti au spus "prezent" la balul din acest an. Iar pentru Ioana a fost cu siguranta cea mai frumoasa seara din viata ei. In urma concursului, fata de 15 ani de la mate-info a plecat acasa cu titlul de Miss Boboc si Miss Popularitate.

Ioana Stan: ''Este un moment foarte important, am avut emotii".

Titlul de Mister i-a revenit singurului baiat de culoare din liceu. Cu un aer exotic si fara emotii, tanarul s-a simtit in largul lui pe scena.

Ion Seriff: ''Din prima zi de cand am venit la liceu m-am simtit bine, toti colegii erau: 'Wow, uite-l pe baiatul de culoare', acum ma simt minunat, nu ma asteptam".

Cele zece perechi intrate in cursa au trecut prin diverse probe. Adolescentii au incercat inclusiv sa imite diversi cantareti.

10 nume romanesti de baieti, predestinate succesului

Si cum abia a inceput sezonul balurilor, tot tineretul numai despre asta vorbeste. De exemplu, la Liceul Jean Monnet bobocii inca sunt in cautarea tinutelor. Desi mai are de asteptat doua saptamani pana la petrecere, Diana nu si-a gasit inca cea mai frumoasa rochie.

Diana Zorkot: ''Este un eveniment unic, asa ca trebuie sa ma simt bine. Am ales doua rochii, una alba si una rosie, pentru ca eu am tenul mai inchis si astea ma avantajeaza''.

Insa nu doar fetele sunt pretentioase cand vine vorba de alegerea hainelor. Mihnea, de examplu, a schimbat intr-un singur magazin cinci tinute pentru a o alege pe cea mai buna. Pentru el este foarte important ca in seara balului sa arate perfect.

Elev: "Am ales o tinuta de zi, dar o sa vreau si una mai office, o camaa alba, panalon negru. Bugetul este de cam 3-4.000 de euro".

Alocatia de 40 de lei nu le ajunge tinerilor nici cat sa isi cumpere o agrafa sau un papion, asa ca toti vor profita din plin de generozitatea parintilor. In functie de bugetul fiecaruia, cheltuielile pentru balul bobocilor incep de la doua trei sute de lei, dar pot urcat pana la cateva mii de euro.

10 nume romanesti de fete, predestinate succesului

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO