Drama unei foste vedete: "Mi-a luat ani de zile sa sa ma culc cu un barbat fara droguri sau alcool"


Ultimul update: Miercuri 11 Septembrie 2013 07:05
Data publicarii: Duminica 08 Septembrie 2013 17:41
Categorie: Stiri Mondene
Marianne Faithfull

Marianne Faithfull, una dintre marile nume ale muzicii britanice din ultimele patru decenii, a facut cateva dezvaluiri emotionante intr-un interviu acordat la BBC.

Recunoscuta pentru piesele sale, dar si pentru relatia pe care a avut-o alaturi de Mick Jagger, un alt nume urias al muzicii, Marianne Faithfull a recunoscut intr-un interviu pentru BBC ca ani de zile a urat barbatii si orice forma de relatie cu acestia, sexuala sau amicala.

Totul a plecat, spune aceasta, de la mama sa, care in 1945 a fost violata de catre solatii Armatei Rosii. Marianne Faithfull, mama sa, s-a a parasit Viena si s-a mutat la Londra, unde a nascut-o pe Marianne.

"Acel moment a facut-o pe mama mea sa urasca barbatii din tot sufletul, iar acel sentiment l-am mostenit si eu. Abia cand am implinit 50 de ani, undeva pe la acea varsta, am inceput sa am relatii normale si sa iubesc. Si, mai ales, sa pot sa fac sex fara sa am nevoie de alcool sau droguri care sa ma ajute."

"Pentru mine a fost extrem de dificil in anii '60 cand trebuia sa ma prefac ca totul este superb, salbatic si sexual, cand de fapt nu era asa.", a declarat aceasta pentru BBC.

Marianne Faithfull

Sursa: BBC

VIDEO PROTVPLUS.RO