DANSEZ PENTRU TINE, sezonul 14. Ema si Falemi au parasit concursul. Vezi echipele intrate la duel

×
Codul embed a fost copiat

Multe lacrimi, si mai multa emotie, dar si ore superbe de dans. Asa a decurs aceasta editie a competitiei "Dansez pentru tine", la capatul careia, pentru o pereche, concursul s-a terminat.

Giani Kirita si Dana au castigat duelul cu Ema si Falemi si isi continua drumul in competitie, clasandu-se pe locul 3 dupa editia de vineri seara, castigata de Sore cu George, care au iesit pe primul loc printr-o prestatie impresionanta.

Pentru alte doua perechi insa, urmeaza o saptamana de foc, in care trebuie sa se pregatesca intens pentru duel. Iulia cu Dima si Elena cu Adrian sunt cele doua perechi care se vor lupta pentru un loc la "Dansez pentru tine", vinerea viitoare, la ProTV si pe Voyo.ro.

Puteti vedea aceasta editie inregistrata aici, pe Voyo.ro, dar si sambata, la ProTV, de la 14:30.

DANSEZ PENTRU TINE, sezonul 14. Vedeti aici cele mai importante momente ale serii:

Citește și
stefan banica iulia vantur
DANSEZ PENTRU TINE, SEZONUL 14. Care este prima echipa care paraseste concursul
Alertă maximă la Iași după moartea liderului interlop Costel Corduneanu. Planul conceput de poliție, echivalent cu un cod roșu la accidente rutiere: „Suntem mai mulți ca de obicei”

01:15 LA DUEL se vor lupta saptamana viitoare perechile Iulia cu Dima si Elena cu Adrian.

final dansez

01:12 Rezultatele concursului:

- Locul 1 cu 117.5 puncte, pentru a doua oara in acest concurs in acest sezon, Sore si George.

- Locul 2 cu 115.5 puncte - Ilinca si Razvan.

- Locul 3 cu 111 puncte - Dana si Giani, perechea care a supravietuit duelului.

- Prima echipa condamnata la duel, cu 103 puncte, Iulia si Dima.

- Ruby si Alexandru au scapat de duel dupa aceasta editie.

- Elena si Adrian este a doua echipa condamnata la duel.

01:05 Giani Kirita si Dana au castigat duelul. Ema si Falemi parasesc competitia, dupa votul publicului.

"Am avut ocazia sa cunosc oameni deosebiti, s-o cunosc pe Ema si s-o ajut, chiar daca n-am putut acum", a declarat Falemi dupa anunt.

"M-am atasat de toti si am dansat ca niciodata, nu stiu daca voi mai simti vreodata asa ceva", a spus si Ema.

ema eliminare

01:01 Ilinca si Razvan au oferit o demonstratie de dans din zona Nasaudului. Notele juriului: Emilia - 10, Mihai Petre - 9.5, Beatrice - 10, Nea Marin - 10, Edi Stancu - 10, Elwira - 10.

ilinca dans popular

00:39 Nana Falemi si Ema au dansat pe muzica din Tara Oasului. Notele juriului: Emilia - 9, Mihai Petre - 8.5, Beatrice - 10, Nea Marin - 9, Edi Stancu - 8.5, Elwira - 9.

falemi dans popular

00:34 Erati curiosi sa vedeti cum arata Nana Falemi in costum traditional? Ei bine, iata!

falemi costum popular

00:29 Giani si Dana au ridicat publicul in picioare cu dansul lor popular. Notele juriului: Emilia - 9, Mihai Petre - 8.5, Beatrice - 9.5, Nea Marin - 9, Edi Stancu - 8.5, Elwira - 8.5.

giani si dana dans popular

00:17 O imagine rara cu Giani Kirita. Cu siguranta, cei care il stiu in echipamentul de fotbal nu si l-ar fi imaginat asa.

giani costum popular

00:08 Emilia: "Au fost coregrafii foarte grele. Mi-au placut Ilinca cu Razvan enorm. Sore a avut un dans frumos."

Mihai Petre: "Sunt diferente mari intre ei. Sore si Dark si Ilinca mi-au placut"

Beatrice: "Sunteti toti intr-un progres extraordinar."

Nea Marin: "Freak si-a facut foarte bine treaba. Ruby si Alexandru - mai bine decat la folclor. Ilinca si Razvan - foarte bine. Sore si Dark - foarte, foarte bine. Echipa mea preferata - Ilinca si Razvan si Sore si Dark"

Edi: "Am avut doua echipe preferate. Sore si Dark si Freak si Elena."

Elwira: "Mi-a placut foarte mult de Sore si de Ilinca. Nu mi-a placut deloc tangoul, ati facut o crima, ati omorat dansul. Nu era o parodie, ci un tango"

00:04 Ilinca si Razvan au electrizat scena cu un dans reggaeton.

ilinca vandici reggaeton

00:01 Sore si Dark au oferit un moment romantic in ringul de dans.

sore dans romantic

23:50 Ruby si Alexandru au facut o demonstratie de dans charlestone in ringul de la Dansez pentru tine.

ruby charlestone

23:45 Iulia si Dima au urcat in ringul de la Dansez pentru tango.

iulia si dima tango

23:41 Elena si Freek danseaza pe piesele lui Michael Jackson.

elena freek michael jackson

23:34 Mihaela Radulescu si Bogdan Boanta au oferit un moment unic la Dansez pentru tine pentru o cauza speciala.

dans mihaela radulescu

dans mihaela radulescu

dans mihaela radulescu

23:12 A inceput jurizarea duelului. Notele vor fi anuntate la final, cand vor exista si voturile publicului.

Emilia Popescu: "Un moment extraordinar, prin forta, prin bucurie. Nu a fost un duel, a fost un spectacol, o performanta. Fetele au fost extraordinare!"

Mihai Petre: "Sunt doua mari capitole pe care as vrea sa le discut. As vrea sa felicit coregrafii, pentru ca pe langa dansul foarte bun, cred ca au transmis un mesaj foarte important si mi-as dori ca orice duel intre Steaua si Dinamo sa se incheie asa, pasnic si frumos. As vrea sa vorbesc despre dans, mesajul a fost foarte frumos, v-ati comportat exemplar. Ca dans, voi fi clar, mi s-a parut ca Dana a fost foarte buna astazi, peste Ema. In ceea ce-i priveste pe baieti, Giani mi-a parut, a avut flow, atitudine, joaca foarte bine, nu numai ca a dansat foarte bine, dar si joaca foarte bine. Falemi mi-a placut ca energie, e un baiat super haios si de bun simt. Nu e cel mai bun dansator, e stangaci, dar e genul de stangaci care iti ajunge la inima. Giani si Dana au fost putin mai buni in duelul asta."

Beatrice: "Sunt sigura ca este unul dintre cele mai bune momente ale emisiunii noastre, care nu se va uita niciodata. Dana si Ema, un inceput foarte bun, felicitari, sunteti niste dansatoare minunate. Falemi si Giani, ati crescut foarte mult. Ma bucur mult ca ati avut o seara atat de speciala si de buna."

Nea Marin: "Cand l-am vazut pe Giani cum danseaza, mi-am adus aminte cand am fost obligat si eu sa dansez hip hop. Giani, bine, fetele, foarte bine, Falemi, esti foarte haios. Abia astept sa va vad la folclor."

Edi Stancu: "Vreau sa le multumesc echipelor pentru minunatul dar oferit, acest mesaj pozitiv. Am simtit numai energie pozitiva. Ema, felicitari, iar Dana - ai stralucit. M-ai indoit. M-ai facut sa trec prin toate starile. Giani e foarte carismatic, a stat si pe ritm, Falemi - ai o energie foarte pozitiva, si, in ciuda stangaciilor, atitudinea ta m-a impresionat foarte mult. A fost minunat."

Elwira: "Mie imi plac mult momentele astea, imi place feelingul dupa un dans bun, si asta a fost un dans bun. Ema, ai dansat foarte bine."

Ora 22:57 A inceput duelul dintre Falemi si Kirita.

pregatire duel

duel 2

duel 1

duel 3

duel 4

Ora 22:34 Lacrimi la Dansez pentru tine inainte de duel. Parintii, prietenii si colegii celor aflati la duel au transmis mesaje emotionante pentru toti cei din platou.

lacrimi duel 1

lacrimi duel 2

Ora 22:05 Inainte de a urca in ringul de la Dansez pentru tine, Sore a povestit un episod mai putin stiut petrecut intre ea si Dark. "In timpul dansului de reggaeton, i-am spus "imi pare rau ca am gresit pasul, iar el mi-a spus te iubesc." FOTO cu momentul emotionant din editia trecuta. Notele juriului pentru dansul lui Sore si Dark din aceasta editie: Emilia Popescu - 10 (este prima nota de 10 a serii), Mihai Petre - 9.5, Beatrice - 10, Nea Marin - 10, Edi Stancu - 9.5, Elwira - 10.

sore si dark

sore si dark

Ora 21:48 Ruby si Alexandru au scapat in ultima clipa la duel saptamana trecuta, iar acum urca in ring si toata lumea se ateapta ca de aceasta data sa nu mai ajunga in aceeasi situatie. Notele juriului: Emilia Popescu - 9.5, Mihai Petre - 8.5, Beatrice - 9, Nea Marin - 8.5, Edi Stancu - 8.5, Elwira - 8.

ruby dans

Ora 21:36 O imagine rara cu Ruby la Dansez pentru tine, imbracata intr-un costum traditional romanesc.

ruby

Ora 21:28 Iulia si Dima sunt a doua pereche care urca in ringul de la Dansez. Acestia au dansat o taraneasca din Suceava. Notele juriului: Emilia Popescu - 9, Mihai Petre - 8.5, Beatrice - 9, Nea Marin - 9, Edi - 8.5, Elwira - 9.

Iulia si Dima

Ora 21:00 Elena si Freak urca in ring, unde danseaza ritmul de pe Valea Prahovei. Notele juriului pentru dans: Emilia Popescu - 9, Mihai Petre - 8, Beatrice - 9, Nea Marin - 9, Edi - 9, Elwira - 8.5. 

elena mandinga dans popular

Ora 20:53 Mihaela Radulescu a povestit experienta repetitiilor cu coregraful Bogdan Boanta, unde nu a fost ferita de accidentari.

mihaela radulescu 1

mihaela radulescu 2

Ora 20:45 Primul dans din aceasta seara va fi dansul romanesc, iar Nea Marin a fost chemat sa faca un dans demonstrativ. Acesta va fi si in juriu, iar nota sa va in plus fata de calculul de pana acum.

Ora 20:39 Iulia Vantur isi face aparitia, imbracata extrem de elegant, in ringul de la Dansez pentru Tine.

iulia vantur rochie

Citeste si:

A fost desemnata tara cu cei mai fericiti locuitori din lume in 2013

A devenit cea mai tanara miliardara din Europa

Articol recomandat de sport.ro
Simona Halep ar putea deveni patroană de club! E așteptată alături de două staruri de la FC Barcelona
Simona Halep ar putea deveni patroană de club! E așteptată alături de două staruri de la FC Barcelona
Citește și...
DANSEZ PENTRU TINE, sezonul 14. Giani Kirita si Falemi Nana se lupta pentru a ramane in competitie
DANSEZ PENTRU TINE, sezonul 14. Giani Kirita si Falemi Nana se lupta pentru a ramane in competitie

A mai ramas o singura zi pana la marea confruntare a fotbalistilor in pasi de dans pe ringul de la "Dansez pentru tine".

DANSEZ PENTRU TINE, SEZONUL 14. Care este prima echipa care paraseste concursul
DANSEZ PENTRU TINE, SEZONUL 14. Care este prima echipa care paraseste concursul

Pentru prima data in istoria show-ului, echipele care participa in cel de-al 14-lea sezon al emisiunii Dansez pentru tine au dansat Vogue.

Recomandări
VIDEO. Haos în Dubai, din cauza furtunii violente. Zeci de zboruri au fost anulate sau amânate. Multe au legătură cu România
VIDEO. Haos în Dubai, din cauza furtunii violente. Zeci de zboruri au fost anulate sau amânate. Multe au legătură cu România

Aeroportul Internaţional Dubai (DXB) a fost transformat într-un adevărat lac, marți, din cauza furtunii violente care a lovit orașul din Emiratele Arabe Unite.

Jocuri de culise în Coaliție. De ce nu îl vor liberalii pe Piedone la Primăria Capitalei. Ce se aștepată de la Cîrstoiu
Jocuri de culise în Coaliție. De ce nu îl vor liberalii pe Piedone la Primăria Capitalei. Ce se aștepată de la Cîrstoiu

În Coaliția de guvernare persistă incertitudinea legatăvde candidatul comun pentru Primăria Generală a Capitalei.

Raport CSAT: Spionii ruși au încercat să se infiltreze în România printre refugiații ucraineni. Ce urmăreau
Raport CSAT: Spionii ruși au încercat să se infiltreze în România printre refugiații ucraineni. Ce urmăreau

Creşterea numărului incidentelor militare, atacuri cibernetice de sorginte rusă, posibilitatea infiltrării serviciilor secrete ruse în rândul refugiaţilor ucraineni, printre riscurile determinate de continuarea conflictului dintre Rusia şi Ucraina.