Dansatoare muscata in timpul show-ului de un sarpe anaconda. Cum a ajuns reptila pe scena


Ultimul update: Marti 26 August 2014 07:04
Data publicarii: Sambata 23 August 2014 09:35
Categorie: Stiri Mondene
Nicki Minaj

MTV Video Music Awards va avea loc duminica si, ca de obicei, va oferi momente controversate. Anul acesta evenimentul s-a anuntat a fi "interesant" de la repetitii.

Nicki Minaj este una din artistele care va urca pe scena si va canta. La repetitiile de vineri, lucrurile n-au mers tocmai bine pentru una din dansatoarele ei, care a fost muscata de un sarpe anaconda lung de 2 metri, potrivit Daily Mail.

Sarpele era parte din spectacol, dar, se pare, ca a fost iritat de agitatia mare din jurul sau. Dansatoarea a fost dusa de urgenta la spital si a primit ingrijiri medicale.

Anaconda nu este un sarpe veninos, dar muscatura poate cauza infectii periculoase. Nu se stie daca reptila va mai fi introdusa in spectacolul cantaretei americane, dar, potrivit presei, imediat dupa incidentul de vineri, a fost pusa intr-un container si dusa din sala de spectacol.

Nicki Minaj nu ar fi prima cantareata care apare pe scena MTV Video Music Awards cu un sarpe. In 2011, Britney Spears a cantat melodia A Slave 4 U si a introdus in show-ul ei un piton galben.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO