Marian Dragulescu si Adriana au parasit "Dansez pentru tine". VIDEO cu cele mai importante momente

×
Codul embed a fost copiat

In cea de-a doua editie a emisiunii "Dansez pentru tine", ringul visurilor a fost inundat de senzualitate si energie debordanta. Stilurile serii au fost dans contemporan in ploaie, pe tema Twilight, si rock’n’roll.

Vezi show-ul integral pe www.voyo.ro

Clasamentul final al celei de-a doua editii "Dansez pentru tine":

Locul I - Oana Ionita si Alin

Locul II - Serban si Valentina

Citește și
Bianca Dragusanu
Bianca Dragusanu s-a dezlantuit din prima editie Dansez pentru tine. A fost tradata de rochie. VIDEO
Hanul cu Tei se vinde cu 1,6 milioane€. Clădirea, cumpărată de Ilie Dumitrescu în 2004

Locul III - Diana si Max

Locul IV - Nicoleta si Attila

Locul V - Oana si George

Echipele condamnate la duel sunt: Bianca Dragusanu cu partenerul ei Carol si Pavel Stratan cu Andreea.

Marian Dragulescu si partenera lui, Adriana, au parasit competitia "Dansez pentru tine".

Telespectatorii au ales ca Andreea si Pavel Stratan ca raman pe ringul de dans.

Nicoleta Luciu a facut progrese considerabile de la prima editie, lucru remarcat de catre toti membrii juriului de la "Dansez pentru tine". VIDEO CU MOMENTUL AICI.

"Ati facut un progres destul de mare fata de data trecuta. Nicoleta tu ai transmis foarte multa emotie", le-a transmis si Emilia Popescu.

Bianca Dragusanu si Carol nu s-au descurcat foarte bine la dansul in ploaie. De teama ca dansul ei sa nu fie unul indecent si pentru a nu il supara prea tare pe iubitul ei Cristea, roscata nu a excelat pe ringul de dans. VEDETI MOMENTUL LOR IN PLOAIE.

Oana Ionita si partenerul ei au avut un dans in ploaie pur si simplu perfect. Frumoasa blonda a reusit sa il impresioneze chiar si pe Mihai Petre. VIDEO CU MOMENTUL LOR AICI.

Oana si George au fost urmariti din public de Monica Davidescu, care le-a tinut pumnii celor doi concurenti. Notele pentru dansul in ploaie primite de cei doi au fost bune.

Hiena si Valentina au reusit sa ridice publicul in picioare cu un dans in ploaie perfect si expresiv. Membrii juriului au fost si ei impresionati de prestatia celor doi concurenti. Notele obtinute de ei au fost: 9.5, 9.5, 8, 9.5, 8.8. VIDEO CU MOMENTUL LOR AICI

Max Dragomir si partenera sa, Diana, echipa care a iesit pe primul loc in prima editie a show-ului, au dansat cu pasiune in ploaie. Publicul a fost impresionat de prestatia celor doi. Notele obtinute de cei doi au fost: 8.5, 9.5, 8.5, 9.5, 9. MOMENTUL LOR AICI.

Duelul din aceasta seara va avea loc doar intre cele doua concurente, Andreea si Adriana. Fetele vor dansa singure, fara partenerii lor, Pavel Stratan si Marian Dragulescu.

In acest sezon juriul nu va mai vota dansul de la duel. Decizia apartine in totalitate telespectatorilor.

Wilmark a marturisit ca a fost incantat de prestatia facuta de Andreea. De aceeasi parere a fost si Emilia Popescu, Mihai Petre, Beatrice, dar si Edi Stancu.

Stefan Stan, castigatorul emisiunii "Vocea Romaniei" a dansat cu iubita lui pentru Gabriel Stefanescu si tatal lui, Radu Stefanescu, cei care au ajuns pana in semifinalele celei a II-a editii a show-ului "Romanii au talent".

11 copii au impreuna Radu si Livia Stefanescu, iar din casatorii anterioare fiecare dintre ei mai are un copil. Florin, cel mai mare copil, sufera de sindromul Down. In ciuda faptului ca sunt foarte muncitori, singurul venit fix al familiei sunt alocatiile copiilor, iar viata de zi cu zi este foarte grea pentru ei.

In aceasta seara toate echipele vor arata cat de bine stiu sa danseze si abia la finalul show-ului vor afla notele primite pentru prestatia oferita.

Pavel Stratan nu a dansat rock'n'roll din cauza unor probleme cu spatele. Dansul presupune multe prize, iar artistul nu poate sa le execute.

Partenera lui Pavel, Andreea Preda, a dansat rock'n'roll impreuna cu unul dintre baietii din baletul "Dansez pentru tine".

Din nefericire, Monica Davidescu a suferit un accident la picior, in timpul repetitiilor. Actrita nu va mai putea dansa, ea avand nevoie de o perioada de recuperare de cateva luni.

In locul ei a venit Oana, o fosta concurenta la "Dansez pentru tine" si actuala membra a baletului emisiunii, care va dansa pentru visul lui George Boghian.

Articol recomandat de sport.ro
Presa din Spania a reacționat imediat după ce Simona Halep a aflat că joacă cu Paula Badosa în primul meci de la revenire
Presa din Spania a reacționat imediat după ce Simona Halep a aflat că joacă cu Paula Badosa în primul meci de la revenire
Citește și...
Dansez pentru tine: Hiena a rupt ringul in prima emisiune:
Dansez pentru tine: Hiena a rupt ringul in prima emisiune: "A fost cel mai bun dans". VIDEO

Hiena, alaturi de partenera sa Valentina, a facut impresie buna inca de la prima editie "Dansez pentru tine".

Bianca Dragusanu s-a dezlantuit din prima editie Dansez pentru tine. A fost tradata de rochie. VIDEO
Bianca Dragusanu s-a dezlantuit din prima editie Dansez pentru tine. A fost tradata de rochie. VIDEO

Bianca Dragusanu a deschis concursul Dansez pentru tine, alaturi de partenerul Carol Soldea, cu dansul de basm, care s-a dovedit a fi un dans latin.

Dansez pentru tine: Marian Dragulescu a fost
Dansez pentru tine: Marian Dragulescu a fost "martoaga" lui Harap Alb. VIDEO

Primul dans al lui Marian Dragulescu alaturi de partenera sa Adriana Lupu a fost basmul lui "Harap Alb". "Scena" a avut loc intr-un grajd.

Recomandări
Opoziția austriacă, despre Schengen: Poziția guvernului austriac faţă de extinderea Schengen este ruşinoasă
Opoziția austriacă, despre Schengen: Poziția guvernului austriac faţă de extinderea Schengen este ruşinoasă

Opoziţia guvernului Austriei faţă de extinderea spaţiului Schengen prin includerea României şi a Bulgariei este ruşinoasă, incorectă şi ineficientă, a declarat Walter Baier, cap de listă al Partidului Stângii Europene. 

Putin, despre alegerile din Rusia: „O campanie electorală civilizată și în deplină concordanță cu legile”
Putin, despre alegerile din Rusia: „O campanie electorală civilizată și în deplină concordanță cu legile”

Vladimir Putin și-a sărbătorit luni seară victoria electorală în Piața Roșie, înțesată de ruși. Liderul de la Kremlin a marcat cu o baie de mulțime și împlinirea a zece ani de la anexarea ilegală a Crimeei.

Bani europeni pentru înființarea centrelor de colectare, refuzați de primării. Câmpurile au devenit „magnet” pentru deșeuri
Bani europeni pentru înființarea centrelor de colectare, refuzați de primării. Câmpurile au devenit „magnet” pentru deșeuri

Peste 1.900 de primării ar fi putut să ia bani europeni prin PNRR pentru înființarea așa-numitelor centre de colectare cu aport voluntar.