Cum a reacționat Smiley când a aflat că va fi tată de fată. ”Am uitat să filmez, am uitat tot”

Ultima actualizare: 09-10-2020 17:56

Smiley, unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi, a vorbit vineri despre cel mai emoționant moment din viața lui: când a aflat că va fi tată de fată și a asistat la prima ecografie a bebelușului.

 

Gina Pistol a mărturisit la rândul ei că, inițial, medicii i-au spus că sunt puține șanse să rămână însărcinată pe cale naturală. Dar iată că minunea s-a produs.

Invitat în emisiunea ”Vorbește Lumea”, Smiley le-a împărtășit telespectatorilor ce a simțit când și-a văzut pentru prima dată fetița la ecograf. Emoțiile l-au copleșit.

 

Smiley: Eram pregătit să filmez, dar am uitat să filmez, am uitat tot.
Reporter: De ce îți e teamă?
Smiley: De nimic, aștept să văd ce se întâmplă, sunt convins că voi trăi ceva nou și sunt entuziasmat să primesc, să primesc această fetiță cu brațele deschise".

 

Ca orice cuplu, Andrei și Gina au trecut prin mari emoții în primul trimestru și au vrut ca familiile și prietenii să afle abia după ce medicii pot confirma că sarcina merge bine și că nu sunt niciun fel de probleme.

Într-un video postat pe pagina oficială de Youtube, Smiley, alături de Gina, le-a spus fanilor săi că își dorește să fie un tată la fel de bun ca părintele său.

 

”Mama e foarte bucuroasă că în sfârșit avem o fată în familie”

 

Smiley: ”Toți așteaptă cu sufletul la gură, toți sunt entuziasmați, la mine în familie o să fie prima fată. La noi au fost până acum doar băieți, mama e foarte bucuroasă că în sfârșit avem o fată în familie".

Horia Brenciu, juratul de la emisiunea ”Masked Singer” și prietenul lui Smiley, l-a întrebat și ce planuri de nuntă are artistul.

Smiley: "Aștept următorul sezon de la ”Vocea României” ca să găsesc solistul care să cânte la nuntă".

Până când va stabili data nunții sau a botezului, Smiley este inspirat de povestea frumoasă pe care o trăiește și a lansat în urmă cu câteva zile și o nouă piesă - "Ne vedem noi", care a strâns deja milioane de vizualizări.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO