Dezvăluiri din culisele emisiunii Vocea României. Conflictele dintre antrenori sunt ”pe bune”


Ultimul update: Miercuri 12 Februarie 2020 12:30
Data publicarii: Miercuri 12 Februarie 2020 11:55
Categorie: Stiri Mondene

Irina Rimes a făcut dezvăluiri despre momentele tensionate care au loc uneori în culisele emisiunii ”Vocea României”.

Irina, care este și antrenor în această emisiune, a declarat într-un interviu acordat în exclusivitate corespondentului Pro TV Vitalie Cojocari că micile conflicte care se întâmplă în acest show sunt reale.

Vitalie Cojocari: Dar conflictele sunt pe bune?
Irina Rimes:Da. Atunci când apar scântei, cum spui tu, după ce se termină momentul concurentului trebuie să uiți ce s-a întâmplat. Să o iei de la capăt. Să o iei ca și cum colegul tău este cel mai bun prieten al tău.”

Însă, cel mai important lucru pe care l-a învățat Irina Rimes de-a lungul timpului este ... să uite aceste conflicte cât se poate de repede.

”Există un lucru major pe care l-am învățat la Vocea României, pe care nu o să-l uit niciodată și care mă ajută și în viață foarte mult. Cumva îmi ia din farmecul meu de fetiță naivă și educată, dar probabil o să mă ajute pe viitor foarte mult. Când ai un conflict la Vocea României, peste 5 minute trebuie să-l uiți, pentru că dacă nu-l uiți te macină până la finalul filmărilor. Și nu mai ești tu, nu mai ești antrenorul care ar trebui să fii.” - a spus Irina Rimes în emisiunea ”Interviurile lui Vitalie”, difuzată exclusiv pe www.stirileprotv.ro.

Interviul integral cu Irina Rimes poate fi urmărit aici.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO