Concert Kiss în Dubai de Revelion, cu versuri cenzurate și fără sânge pe scenă. Ce recorduri au doborât

Ultima actualizare: 01-01-2021 19:21
Concert Kiss în Dubai de Revelion, cu versuri cenzurate și fără sânge pe scenă. Ce recorduri au doborât
Facebook/ Kiss

Trupa Kiss a susţinut joi noapte, pentru a marca trecere dintre ani, un concert în Dubai, care a fost transmis în direct online, şi pentru care membrii grupului au fost nevoiţi să facă anumite schimbări.

 

Câteva versuri au fost modificate, la fel şi o parte din show, pentru a se alinia regulilor din Emiratele Arabe Unite, informează Variety.

Trupa a înlocuit „virgin soul”, din piesa „God of Thunder”, cu „sacred soul” (suflet sacru, n.r.), a eliminat cuvântul „bitch” din single-ul „100,000 Years” şi a renunţat la celebrul moment din show în care este împroşcat sânge artificial.

 

Un astfel de limbaj şi comportament ar fi putut fi considerate ofensatoare şi amendate cu până la 2.700 de dolari sau pedepsite cu închisoarea.

Gene Simmons, fondatorul şi basistul trupei, chitariştii Paul Stanley şi Tommy Thayer şi bateristul Eric Singer au cântat 22 de piese în show-ul din Dubai inclus în turneul „End of The Road”.

 

Cele mai înalte flăcări lansate la un concert

 

Producţia realizată de Landmarks Live Presents şi regizată de Daniel Catullo a fost filmată în 4K, cu mai mult de 50 de camere, şi poate fi vizionată contra cost pe tixr.com.

Kiss a stabilit şi două recorduri. Unul a fost reprezentat de cele mai multe flăcări lansare simultan la un concert.

„Pot dezvălui că aţi reuşit un total de 73”, a spus un reprezentat al Guiness Book. „Oficial, sunteţi uimitori”.

În plus, Kiss a stabilit recordul pentru cele mai înalte flăcări lansate la un concert - la 35 de metri.

Trupa aşteaptă să fie confirmat dacă a stabilit şi recordul pentru concertul rock cu cele mai multe accesări pay-per-view. Limita minimă este de 10,4 milioane.

Dubai, cel mai mare oraș al Emiratelor Arabe Unite, a întâmpinat 2021 cu un spectaculos foc de artificii și proiecții luminoase pe cea mai înaltă clădire, din lume Burj Khalifa.

Au fost mai multe locuri din care publicul a putut vedea artificiile. Purtarea măștii a fost obligatorie. Iar cei veniți din afara orașului au prezentat, în prealabil, un test negativ pentru coronavirus.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO