Concert Goodbye to Gravity, in club Colectiv. Evenimentul are loc pe 26 aprilie

19-03-2015 12:43


Goodbye To Gravity

Data de 26 aprilie reprezinta un moment important pentru fanii metalului romanesc, care au ocazia sa ia parte la un concert special GOODBYE TO GRAVITY, in Club Colectiv.

Evenimentul reprezinta primul show din 2015 al acestei trupe la Bucuresti. Alaturi de GTG vor urca pe scena inca doua formatii romanesti, care urmeaza sa fie anuntate in cel mai scurt timp.

Goodbye To Gravity a terminat procesul de mixare si masterizare a viitorului material discografic, care va fi lansat in toamna acestui an. Discul, al carui nume nu a fost inca dezvaluit, este follow-up-ul albumului self-titled "Goodbye To Gravity" , aparut in 2012.

De mix-ul noului efort discografic s-a ocupat Kostas Kalimeris la studiourile sale Black Rock, din Santorini, Grecia. Kalimeris este cunoscut pentru colaborarile cu nume importante ale rockului international, ca Joe Bonamassa, Steve Harris si mai tinerii One Republic.

Masterizarea initiala s-a facut in California, iar pentru cea finala, formatia l-a ales pe Svante Forsback care a lucrat la disc in studioul Chartmakers din Helsinki , Finlanda. Producatorul a muncit in trecut pentru formatii ca Rammstein, Volbeat, Amorphis si multe altele.

In clipa de fata, GTG pregateste materialele promotionale pentru viitoarea lansare, fiind ocupata cu realizarea videoclipurilor, a artwork-ului si a sedintelor foto! Grupul doreste ca noul album sa fie o piesa de rezistenta a metalului autohton si nu numai, motiv pentru care a si apelat la ajutorul unor ingineri de exceptie.

Primul single, insotit de videoclip, este "pe teava" si va fi prezentat in cel mai scurt timp!

Goodbye To Gravity inseamna:

Andrei Galut - voce (castigator "Megastar" in 2008)
Alex Pascu - bas
Vlad Telea - chitara
Bogdan Lavinius - tobe
Mihai Alexandru - chitara

FACEBOOK EVENT

@CristianMatei

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO