Competitie neobisnuita pe raul Dambovita. 5.000 de ratuste s-au balacit pentru un premiu de 500 euro

08-07-2012 19:26


5.000 de ratuste s-au balacit duminica pe Dambovita, in Bucuresti, pentru un premiu de 500 de euro, intr-o cursa organizata de Pro Fm.

Participantii si-au personalizat ratele si au sperat ca a lor sa treaca prima linia de sosire. Cele 5.000 de rate au luat startul cu putin ajutor, pe raul Dambovita. De pe margine concurentii le incurajau cu speranta ca vor castiga ei premiul oferit de PRO FM.

Unii au venit pregatiti de acasa cu rate costumate special si cu accesorii.

Cabral: "Eu mi-am facut o rata fashion anul asta si am aranjat-o atat de tare incat a cucerit toti ratoii. Nici macar nu s-a uitat la uratul meu. Uratul meu are insolatie anul asta asa ca a trebuit sa-i pun palarie si evident i-a crescut barba cat a asteptat."

Competitia a fost mai lenta decat s-ar fi asteptat concurentii, asa ca s-au inarmat cu multa rabdare pentru a le astepta la linia de sosire.

Sara, Pro Fm: "Se misca lent. Am urmarit si prima rata care s-a inecat. Imi pare rau pt ascultatorul Pro Fm care si-a ales rata aia, o sa o recuperam la final si i-o dam sa o ingroape. "

Competita care se bucura de succes in toata lumea se afla la a doua editie in tara noastra. Daca anul trecut s-au inscris 2.000 de persoane, anul acesta 5.000 de romani au concurat.

Unul singur a fost insa castigator, un ascultator Pro FM care isi va ridica premiul de la Dj Sara si Nicolai.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO