Roxana Ciuhulescu, eliminată de la Survivor 2022, din motive medicale. Ce a pățit „Faimoasa”

Ultima actualizare: 25-01-2022 10:46
Roxana Ciuhulescu

Încă o eliminare din competiția Survivor. Survivor România s-a terminat luni seară, din motive medicale, pentru o concurentă din echipa „Faimoșilor”.

„Survivor România se termină aici și acum pentru tine” a anunțat prezentatorul Dan Pavel, indicând-o pe Roxana Ciuhulescu.

Anunțul a avut loc în cadrul consiliului de nominalizare. Prezentatorul Daniel Pavela spus că Roxana Ciuhulescu este eliminată din competiție.

„Roxana, ai suferit o accidentare care te-a împiedicat să mai intri pe trasee și să participi practic la efortul colectiv al echipei pe traseele Survivor. Ai fost consultată de către medic iar în ceea ce te privește, medicul a hotărât că tu din punct de vedere medical nu mai poți face față traseelor solicitante care implică efort fizic, obstacole, alergat. Survivor înseamnă să poți face față eforturilor colosale pe care le depun adversarii voștri. Iar pentru tine, Survivor România se termină în această seară, și ești eliminată pe considerente medicale”, a spus Daniel Pavel.

„A fost o experiență fabuloasă pentru mine și mă înclin în fața tuturor” a spus Roxana Ciuhulescu, povestind că problemele sale la genunchi au determinat medicul să o scoată din competiție. Ea a avut nevoie și de o procedură medicală, extragerea de lichid din rotulă.

Xonia a fost primul concurent eliminat, tot din echipa Faimoșilor, în ediția din 18 ianuarie.

Survivor, lider absolut de audiență

Cea de-a patra ediție a noului sezon Survivor a fost lider absolut de audiență, duminică seară, în intervalul orar 19:58 – 23:01. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10.1 puncte de rating și 24.8% cotă de piață, față de locul 2 care avea 6.2 puncte de audiență și 15.3% share. De-a lungul difuzării, peste 1.9 milioane de români au trăit cu sufletul la gură alături de concurenți.

Aventura continuă la PRO TV. Faimoșii și Războinicii s-au întâlnit luni seară în jocul pentru imunitate. După ce săptămâna trecută s-au văzut nevoiți să își nominalizeze colegii, Faimoșii au pornit în „bătălie” cu dorința de a-și lua revanșa.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO