Final neașteptat în „Războiul Elenelor” de la Survivor 2022. S-a lăsat cu un sărut apăsat între fete

Ultima actualizare: 24-01-2022 23:26
Final neașteptat în „Războiul Elenelor” de la Survivor 2022. S-a lăsat cu un sărut apăsat între fete
StirilePROTV

„Războiul Elenelor” din cele două echipe s-a terminat în mod neașteptat, cu...un sărut! Câștigătoarea a fost sărutată cu pasiune de o coechipieră, fericită de victoria care a adus Faimoșii și Războinicii la egalitate.

Elena Chiriac a reușit să aducă prima ștafetă în echipa Faimoșilor în ediția de luni Survivor 2022, după ce a învins-o pe Elena Matei într-o probă de efort și îndemânare.

După probă, scorul a ajuns la egalitate: nouă la nouă pentru cele două echipe.

Recompensa primită de Elena Chiriac a fost complet neașteptată. De bucurie, Otilia Bilionera a sărutat-o-o fix pe buze pe Elena Chiriac, scurt și apăsat, într-o secundă.

Survivor, lider absolut de audiență

Cea de-a patra ediție a noului sezon Survivor a fost lider absolut de audiență, duminică seară, în intervalul orar 19:58 – 23:01. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10.1 puncte de rating și 24.8% cotă de piață, față de locul 2 care avea 6.2 puncte de audiență și 15.3% share. De-a lungul difuzării, peste 1.9 milioane de români au trăit cu sufletul la gură alături de concurenți.

Aventura continuă la PRO TV. Faimoșii și Războinicii s-au întâlnit luni seară în jocul pentru imunitate. După ce săptămâna trecută s-au văzut nevoiți să își nominalizeze colegii, Faimoșii au pornit în „bătălie” cu dorința de a-și lua revanșa.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO