Cel mai asteptat concert al anului are loc in acest weekend la Bucuresti. Programul celor mai importante evenimente

Thirty Seconds to Mars

Thirty Seconds to Mars, Chicane, Dub FX si Bucharest Jazz Festival 2014. DeBarbati iti face programul de weekend.

FILM

Third Person
Regie: Paul Haggis
Distributie: Liam Neeson, Mila Kunis, OIivia Wilde

Third Person/Dragoste la persoana a treia spune trei povesti despre iubire, pasiune, incredere si tradare in trei cupluri care par sa nu aiba nimic in comun, ci doar legaturi pur tangentiale.

Citește și
SUBCARPATI:
Premiera! Descarca gratuit noul album SUBCARPATI: "Piele de gaina"
„Ce se întâmplă e nebunie curată. Și-au ieşit din minţi. Sunt ruşinea Rusiei”. Omul interzis în Rusia lui Putin vine la București

Dar intr-o relatie exista mereu un al treilea, poate nu din punct de vedere romantic, poate nici nu ne dam seama uneori de existenta acestuia, dar exista in mod cert. Mai mult decat o colectie de povesti de dragoste, Dragoste la persoana a treia e un puzzle in care adevarul e abia intrezarit, indiciile de-abia sesizate cu coltul ochiului, si nimic nu e cu adevarat ceea ce pare la prima vedere. Din distributie fac parte Liam Neeson, Olivia Wilde, Mila Kunis.

Think Like A Man Too
Regie: Tim Story
Distributie: Kevin Hart, Gabrielle Union

Continuare a hitului comic din 2012, Think Like a Man Too ni-i arata pe eroi gata sa se destrabaleze in Las Vegas. Zeke, Dominic si Cedric sunt invitati la o petrecere a burlacilor de pomina, dar in calea distractiei se vor afla chiar iubitele lor Candace, Kristen si Lauren, hotarate sa le arate ca petrecerea burlacitilor este inca si mai strasnica. Ce echipa va organiza cel mai tare dezmat din Las Vegas?

TEATRU

VINERI

Intuiţia masculină - Godot Cafe Teatru - ora 19:00

Cu: Oana Puşcatu, Ana Bianca Popescu, Alina Petrică, Silvana Negruţiu, Alex Călin, Idris Clate, Cezar Grumăzescu, Lucian Ionescu.

La pian: Vlad Pasencu (muzica spectacolului este interpretată live)

Durata: 1h 20
Preţ bilet: 35 lei

SAMBATA

Lecţia de violoncel - Teatrul Metropolis, ora 19:00

Cu:
Radu Beligan
Lamia Beligan
Marius Manole
Tania Popa, Rodica Ionescu

Regizor: Felix Alexa

DUMINICA

Pescarul şi sufletul său - Teatrul Odeon, ora 19:30

Cu:
Marius Stănescu
Petre Nicolae
Marian Lepădatu
Diana Gheorghian
Amelia Stuparu
Eugenia Pasat

Regizor: Carmen Lidia Vidu

CONCERT

Thirty Seconds to Mars - Romexpo

05 Iul ora 20:00 - 23:00

Dupa ani de asteptare, trupa americana Thirty Seconds To Mars ajunge pentru prima oara in Romania, pentru a sustine un show exploziv, in aer liber, in data de 5 Iulie 2014, la Romexpo, Bucuresti.

Thirty Seconds To Mars si-a consolidat reputatia ca fiind una dintre cele mai spectaculoase trupe live din lume, printr-un turneu mondial masiv, care va aduce cel mai recent album “LOVE LUST FAITH + DREAMS” si in Romania, pentru ceea ce promite a fi unul dintre cele mai mari concerte din vara lui 2014.

“Europa a devenit o a doua casa pentru Thirty Seconds To Mars si suntem extrem de incantati sa revenim pe acest continent, pentru o noua aventura“, spune Jared Leto. “Calatoria noastra in jurul lumii continua cu ceea ce va fi cel mai mare si mai provocator turneu de pana acum”.

Chicane, Snatt & Vix - Arenele Romane

05 Iul ora 22:00 - 05:00

Chicane revine in Romania, pentru prima data in postura de DJ! Nick Bracegirdle este numele real al lui Chicane, care este considerat la ora actuala ca unul dintre cei mai buni producatori/compozitori din Marea Britanie.

Piesa care l-a propulsat in atentia tuturor a fost Offshore, aparuta in decembrie 1996. Inainte de a fi lansata, piesa era o favorita a lui Jose Padilla, si era mereu auzita in forma sa ambientala, la legendarele sesiuni din renumitul Cafe del Mar. Dupa ce a remixat-o, Nick Bracegirdle a lansat-o in atentia marelui public si asa a devenit un succes enorm: s-a vandut in peste 100.000 de copii doar in UK si a aparut pe 130 de compilatii.

Dub FX - Theory of Harmony Tour - Bucuresti - Barletto Club

04 Iul ora 22:00 - 03:00

Dub Fx returns to Bucharest with a new album and a new show! But there's more!

WE'RE GOING TO HAVE A POOL PARTY!

ourown 2.0 - rhadoo, raresh, praslea, kozo - Federatia Romana de Tir Sportiv

05 Iul ora 20:00 - 23:00

ourown story started about 3 years ago. we were relatively quiet, but in no way silent. we managed to add a few labels to our resume since then, we constantly focused in keeping the quality of our music high and we brought forward a few upandcoming artists who deserve your full attention, now and in the future.

Teddy Bear Pool Party - Jozif - Daimon Club

04 Iul ora 22:00 - 06:00

Pe 4 iulie, Teddy Bear invita ursii la piscina pentru o noapte de neratat!

Știm ca dansul sub clar de luna este condimentul principal pentru o seara exceptionala, asadar ne dam intalnire vineri pe inserat, incepand cu ora 22:00, la Daimon Club.

De muzica se ocupa dragii nostri Adrian Eftimie si Dj Optick, carora li se alatura MoonSound si mai vechii prieteni Teddy Bear, Charlie Boy si OK Corral. Fiecare isi va aduce aportul muzical in stilu-i caracteristic la un show fara astampar, a carui cireasa de pe tort o reprezinta britanicul Jozif. DJ si producator al unor creatii de o executie impecabila, precum si fan declarat al scenei romanesti de muzica electronica, el nu rateaza nicio sansa de a-si revedea prietenii bucuresteni.

Bucharest Jazz Festival 2014

Cel mai important eveniment de jazz al anului din Capitala, ARCUB Live Open Air — Jazz, Blues & More, se relanseaza la cea de-a treia editie sub un nume si un concept nou: Bucharest Jazz Festival. Manifestarea va avea loc in perioada 2 - 6 iulie 2014, in Piata George Enescu si, spre deosebire de editiile anterioare, in acest an, se va extinde si in spatiul expozitional din incinta Hanului Gabroveni, viitorul sediu ARCUB.

Avandu-l pe pianistul Lucian Ban drept curator, festivalul intra, din 2014, in circuitul international, odata cu integrarea in prestigioasa asociatie de producatori, Europe Jazz Network, ce include 93 de organizatii de profil din 29 de tari dedicate sustinerii creativitatii jazzului contemporan si a improvizatiei in muzica, dintr-o perspectiva europeana larga.

Mai multe detalii pe Orasulm.eu.

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
Citește și...
"Vrei sa fii sotia mea?" Cerere in casatorie la festivalul Electric Castle, cu complicitatea celor din Thievery Corporation

La Castelul Banffy din Bontida au rasunat sambata seara, din nou, acorduri de muzica electronica. 20.000 de oameni, unii veniti din strainatate, au dansat pana in zori, fara prea multe pauze.

Premiera! Descarca gratuit noul album SUBCARPATI:
Premiera! Descarca gratuit noul album SUBCARPATI: "Piele de gaina"

Subcarpati a lansat pe 13 iunie, in cadrul evenimentului Street Delivery din Bucuresti, cel de-al 3-lea album: "Pielea de gaina".

Interviu cu Hugh Laurie, vedeta din
Interviu cu Hugh Laurie, vedeta din "Dr. House", inainte de concertul din Romania: "Toata viata este in aceasta muzica"

Actorul si cantaretul britanic Hugh Laurie, vedeta serialului de televiziune "Dr. House", va sustine un concert pe 12 iulie la Sala Palatului din Bucuresti.

Recomandări
Ursula von der Leyen avertizează: Putin îşi concentrează atacurile hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranţi
Ursula von der Leyen avertizează: Putin îşi concentrează atacurile hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranţi

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat vineri că Rusia îşi concentrează atacurile sale hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranţi, informează AFP.

Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO
Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că vineri trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat în Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu", de la Câmpia Turzii, în vederea dotării Escadrilei 48 Vânătoare.

Reacție neașteptată a Iranului după atacul atribuit Israelului. „Mai degrabă infiltrare decât atac”
Reacție neașteptată a Iranului după atacul atribuit Israelului. „Mai degrabă infiltrare decât atac”

Teheranul minimizează exploziile de vineri atribuite Israelului şi anunţă că nu intenţionează să se răzbune, în dorinţa de a evita un război în regiune.