"Am slabit 10 kilograme". INTERVIU: Catalin Morosanu povesteste ce l-a speriat atat de tare incat a vrut sa plece acasa

10-03-2015 18:52


"Experienta: "Sunt celebru, scoate-ma de aici" m-a schimbat si m-a facut sa-mi dau seama care sunt cele mai importante lucruri in viata".

Iata cum gandeste acum Catalin Morosanu, ales de telespectatorii PRO TV Regele Junglei, la sfarsitul celor 21 de zile petrecute in Africa. Luptatorul K1 spune insa ca nu ar mai repeta experienta, deoarece acum stie ce l-ar astepta.

Reporter: Ce inseamna pentru tine sa fii Regele Junglei?

Catalin Morosanu: Senzatia mea este una de usurare, ca am trecut prin atatea momente grele. Am slabit zece kilograme, sunt un Rege al Junglei plouat si trecut prin toate nebuniile. A fost o experienta. Eu care sunt luptator si sunt obisnuit cu antrenamentele... acolo era foarte greu. Ma simt rege pentru ca m-a votat publicul, desi ma asteptam sa castige Dorian. Daca nu era publicul, eu nu eram Regele Junglei.

Reporter: Cum te-a schimbat aceasta experienta?

Catalin Morosanu: M-a schimbat foarte mult. Am realizat multe cand stateam in frig si ploaie. Am stat si am analizat care lucruri sunt mai importante in viata. Noi, care alergam dupa lucruri efemere, bani, am ajuns sa ma gandesc la familie. Cand trupul iti este epuizat, iese la suprafata spiritul omului.

Reporter: De ce anume ti-a fost cel mai frica in jungla?

Catalin Morosanu: Prima data de proba cu ingropat de viu. Exact senzatia aia psihica ca gata, nu mai ai ce sa faci. A fost un moment foarte greu. Uiti ca esti in direct... Am avut un moment cand am vrut sa plec. De natura umana mi-a fost cel mai mult frica si dezamagirea ca unele persoane nu sunt asa cum arata.

Reporter: Ce faci mai departe cu hit-ul asta? Da-te de pe cucul meu..

Catalin Morosanu: Ruby, in momentul de fata, compune o piesa "Lasa cucul in pace", fara misto. Saptamana asta filmam un videoclip si vrem sa il lansam pe piata. Nu se poate frate, trebuie sa fie un hit. Ruby mi-a promis ca o sa faca un hit foarte tare.

Reporter: Ce o sa faci cand o sa ajungi acasa?

Catalin Morosanu: In avion, acum, am mancat ca porcul. Tot e gaseam in cale. Tot, tot. Acum imi doresc sa petrec mai mult timp cu fetita mea.

Reporter: Le-ai adus vreun suvenir din Africa?

Catalin Morosanu: Un rucsac de dulciuri.

Reporter: Ai repeta experienta?

Catalin Morosanu: Nu as vrea sa mai repet aceasta experienta. As lua-o de la capat, doar ca sa ajung la concluzia asta. Imi place viata mea, imi place sa ma bat... dar acolo nu vreau sa mai merg, in jungla.

Citeste si: "Sunt celebru, scoate-ma de aici": Catalin Morosanu a fost desemnat "Regele Junglei". Cine a terminat pe locul doi

VIDEO PROTVPLUS.RO