Casa Chanel si-a prezentat colectia intr-un grajd!

Ultima actualizare: 02-10-2012 20:52

Fete imbracate cu haine scumpe au pasit gratios pe paie, in capitala Frantei. Mai exact, intr-un grajd, unde si-a prezentat colectia Casa Chanel la Saptamana Modei la Paris.

Jean Paul Gaultier, in schimb, a revenit la corsetele cu intarituri conice popularizate de Madonna in anii '80, in timp ce Givenchy a prezentat o colectie cat se poate de clasica.

O asemenea desfasurare de nume mari ale modei a atras ca un magnet si starurile de cinema sau ale muzicii internationale.

Un grajd, fie si ingrijit, nu e tocmai decorul in care te-ai fi asteptat sa vezi colectia uneia dintre cele mai faimoase case de moda din lume - Chanel. Dar in afara de sabotii care te duc cu gandul la Franta rurala si cate o floare pe o poseta, hainele prezentate nu au avut prea multe elemente campenesti.

Muzica, in schimb, a adus aminte spectatorilor de viata de la sat. Iar in postura de maestru de ceremonii a fost cantareata britanica Lily Allen.

Spectacolul indraznet al Casei Chanel a fost urmarit cu atentie din public, de vedete precum Claudia Schiffer, Prince si Rihanna.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO