Calugarita de la “The Voice” Italia a batut recordul Gangnam Style. Clipul a strans 30 de milioane de vizualizari in 7 zile

Ultima actualizare: 30-03-2014 00:09
Cristina Sciuccia

Calugarita care a participat la auditiile versiunii italiene a show-ului “The Voice” a declasat pe YouTube clipul melodiei Gangnam Style a starului Psy.

Sora Cristina Sciuccia, in varsta de 25 de ani, a interpretat la auditiile echivalentului italian a concursului muzical “The Voice” melodia Aliciei Keys - “No One”.

In momentul interpretarii, toti cei patru jurati s-au intors si nu mica le-a fost uimirea cand au vazut ca interpreta este de fapt o calugarita.

Momentul artistic din timpul auditiilor a fost postat pe internet, devenind viral, dupa ce a fost distribuit in masa, inclusiv de vedete precum Alicia Keys sau Whoopi Goldberg.

Cristina Sciuccia a reusit performanta de a-l surclasa in rata de crestere a vizualizarilor pe YouTube pe rapper-ul corean Psy, a carui melodie, Gangnam Style, a batut recordurile precedente in materie de audiente online.

Clipul calugaritei postat pe YouTube a depasit 30 de milioane de vizualizari in doar sapte zile.

Gianfranco Ravasi, oficialul cultural de la Vatican, a reactionat cu privire la clipul calugaritei printr-un mesaj postat pe Tweeter.

Fiecare este liber sa isi foloseasca darul pentru a veni in ajutorul celorlalti”, a scris acesta.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO