Este una dintre cele mai bune auditii din istoria The Voice. Jordan Smith a oferit o interpretare superba a piesei Chandelier

23-09-2015 18:02


Jordan Smith - The Voice

Un concurent a facut senzatie la auditiile pe nevazute din cel de-al noualea sezon al show-ului "The Voice", cu o interpretare superba a piesei "Chandelier".

Jordan Smith a reusit sa-i faca pe toti cei patru antrenori sa-si intoarca scaunele pentru el. Surpriza a fost de partea lui Blake Shelton, Adam Levine, Gwen Stefani si Pharell, toti convinsi ca vocea impresionanta este...a unei femei.

Smith a fost aplaudat in picioare si de cei din public, iar auditia lui a fost catalogata drept una dintre cele mai bune din istoria show-ului, scrie bustle.com.

Tanarul a povestit ca nu este prima data cand vocea ii este confundata cu cea a unei femei si ca i se intampla foarte des asta cand lucra la un drive-thru.

Jordan a ales sa mearga in echipa lui Adam Levine, care i-a marturisit ca il considera "una dintre cele mai importante persoane care au aparut vreodata pe scena de la The Voice".

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO