Bill Clinton, dezvăluiri scandaloase despre relația intimă cu Monica Lewinsky

Ultima actualizare: 28-05-2020 16:42
Bill Clinton
Profimediaimages.ro

O carte care va apărea în curând pe piață pretinde că Bill Clinton a recunoscut față de Jeffrey Epstein că a avut relații intime cu Monica Lewinsky de nevoie, pentru că ”era singura fată din Casa Albă”.

Cartea, 'A Convenient Death: The Mysterious Demise of Jeffrey Epstein', semnată de jurnaliștii Alana Goodman și Daniel Halper conține o serie de informații scandaloase despre diverse personaje influente din viața politică americană.

Astfel, conform sursei menționate mai sus, Jeffrey Epstein susținea că Bill Clinton i-ar fi spus că s-a culcat cu Monica Lewinsky doar pentru că ”era singura fată din Casa Albă”, în timpul mandatului său de președinte, în 1995.

Milionar și filantrop american, condamnat pentru pedofilie, Epstein ar fi primit această informație de la Clinton în timpul unei călătorii în Africa, din 2002, când cei doi au zburat cu avionul privat al lui Epstein, alături de Kevin Spacey și Chris Tucker.

Epstein era ”fascinat” de scandalul Lewinsky pentru că credea că Monica era ”prea urâtă ca să te culci cu ea”, se specifică în noua carte.
Când Clinton i-a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a întreținut relații sexuale, Epstein și-a sunat un prieten, chiar în timpul călătoriei, și s-a lăudat: ”Ghici ce tocmai am aflat?”.

Epstein s-a sinucis, anul trecut, în luna august, după ce a fost acuzat de trafic sexual.

Cartea atrage din nou atenția asupra prieteniei dintre Epstein și Clinton, care a fost o constantă sursă de stânjeneală pentru fostul președinte al SUA.

Noul volum este lansat la o săptămână după noul documentar Netflix despre Epstein, în care fostul său partener pe IT Steve Scully mărturisește că l-a văzut o dată pe Clinton pe insula privată din Caraibe a milionarului căzut în dizgrație.

Viata bate vlogul - sez. 2, episodul 10: Emanuel Cîrstea, salvatorul familiei la 12 ani!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO