Arnold Schwarzenegger este proprietarul unui tanc si distruge masini vechi cu el. VIDEO

Ultima actualizare: 09-01-2013 07:04
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger este proprietarul unui tanc, pe care l-a folosit recent pentru a distruge o masina veche, in fata unor jurnalisti.

Imaginea actorului care a jucat in multe filme de actiune se potriveste cu cea de mandru proprietar al unui tanc, insa Arnold sustine ca nu este doar o jucarie puternica, ci are o semnficatie importanta pentru el. Modelul M47 este "exact acelasi tanc pe care l-am condus cand faceam armata in Austria cand aveam 18 ani", a declarat fostul guvernator al Californiei, citat de The Inquisitr.

Schwarzenegger si-a efectuat serviciul militar de un an de zile imediat dupa ce a terminat scoala.

"Am invatat cum sa conduc un tanc, care m-a fascinat intotdeauna, cred, pentru ca am crescut imediat dupa razboi si am vazut trupele britanice care ne ocupasera zona. Asa ca mi-am dorit intdeauna sa fiu tanchist." a spus actorul, citat de Yahoo Movies.

El a cumparat vehiculul blindat in 1992 si l-a adus in SUA pentru a face parte din decorul lantului de rastaurante pe care-l detine in Las Vegas, Planet Hollywood. Apoi, dupa ce afacerea a cazut, a pastrat tancul si l-a mutat in studiourile de film Melody Ranch Motion Picture Studio de la marginea Los Angeles-ului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO