Andy Garcia, indragostit de Romania. Ce aspect ar schimba, totusi, daca ar sta in puterea lui

Ultima actualizare: 30-09-2012 22:26
Andy Garcia, indragostit de Romania. Ce aspect ar ...
Andy Garcia, indragostit de Romania. Ce aspect ar ...

INTERVIU. "Romania e o tara superba si romanii sunt niste oameni minunati." Sunt cuvintele actorului Andy Garcia in ultima sa zi de filmari pe meleagurile noastre.

De data aceasta, insa pe platou a fost singur, pentru ca Sharon Stone, partenera lui din film a avut nevoie de o pauza. Se anunta a fi o zi perfecta, dar a fost umbrita de un incident. Din cauza caldurii, regizorul peliculei a lesinat.

Dupa cele 3 saptamani de filmari, Andy Garcia spune cu sinceritate ca "Romania e superba, fiecare tara e definita de oamenii ei si romanii sunt niste oameni minunati. Am multi prieteni aici si am trait aici experiente minunate"

Cu toate ca nu este pentru prima oara la noi in tara, Garcia recunoaste ca a gasit Bucurestiul total schimbat fata de acum 10 ani, cand a filmat pentru Modigliani.

"E un oras frumos. Am fost aici in urma cu 10 ani si s-a schimbat foarte mult de cand am fost aici. Centrul vechi a revenit la viata, e plin de oameni, de cafenele, cladirile au fost restaurate, e foarte frumos", a mai spus actorul.

Impresionat este si de profesionistii nostri, cu care ii place sa lucreze.

"Am fost foarte impresionat atunci si sunt si acum, cand am venit pentru filmarile la "What about love" de profesionalismul celor care lucreaza in cinematografie. Echipele sunt minunate, sunt foarte pasionati, responsabili si au fost experiente foarte frumoase pentru mine", a adaugat Andy Garcia.

De altfel, acestea sunt si motivele pentru care se gandeste ca intr-o zi s-ar putea intoarce aici.

"Este dificil sa spun daca vin sau nu, pentru ca asta e in viitor. Am foarte multi prieteni aici si asta este o sansa sa ma intorc", a recunoscut Andy Garcia.

Si totusi a fost un aspect care i-a displacut in Romania, de fapt chiar l-a enervat de-a dreptul. Caldura.

Nici un ultima zi de filmari in Romania, Andy Garcia nu a avut parte de temperaturi mai blande. In rolul unui senator american, actorul este imbracat intr-un costum negru.

Muzeul National de Istorie a fost pentru cateva ore Senatul Statelor Unite.Totul s-a inregistrat insa in cateva ore, timp in care traficul de pe Calea Victoriei a fost restrictionat. De pe margine, zeci de turisti straini il admirau pe actor.

Daca de Andy Garcia a avut grija tot personalul, umbland dupa el cu umbrele, evantaie si batiste, regizorul filmului, Klaus Menzel, a cedat. Un medic i-a acordat primul ajutor si in scurt timp filmarile s-au reluat. Andy Garcia va parasi duminica tara noastra.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
iBani
Cum punem la treabă banii economisiți lunar

18:06
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 19 Octombrie 2021

28:47
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
How To TikTok
Cum faci Live-uri plătite pe TikTok

06:36
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 16 Octombrie 2021

32:46
Alt Text!