Alicia Silverstone, dezvăluire șocantă. Face baie împreună cu fiul ei de 9 ani, Bear

Ultima actualizare: 04-06-2020 15:09
Alicia Silverstone
Profimediaimages.ro

Actrița Alicia Silverstone (43 de ani) a făcut o mărturisire despre o activitate pe care mulți părinți ar putea să o considere tabu.

Aceasta a dat detalii despre modul în care și-a petrecut timpul în izolare, pentru The New York Times, dezvăluind că face baie alături de copilul ei.

”Eu și fiul meu facem baie împreună și, când nu este el cu mine, fac o baie caldă, care este atât reconfortantă cât și hidratantă”.

Nu este pentru prima dată când Alicia stârnește controverse cu metodele sale de parenting ieșite din comun.

În 2012, aceasta și-a șocat fanii când a mărturisit cum îl hrănește pe băiețelul ei, Bear:  mesteca bine hrana în propria gură înainte de a i-o da celui mic.

De asemenea, Silverstone s-a declarat de multe ori împotriva imunizării prin vaccin și l-a trecut pe Bear pe o dietă vegană de la o vârstă foarte fragedă.

Alicia nu se sinchisește însă că și-a creat o anume reputație și se mândrește cu faptul că merge împotriva curentului. ”Oamenii spun o mulțime de lucruri despre mine, inclusiv că sunt o ciudată, dar cred că mă mândresc cu asta pentru este dificil să fii o persoană care spune lucrurile pe nume și, de asemenea, e greu să fii acea persoană care spune exact lucrul pe care ceilalți nu vor să-l audă”.

Actrița din ”Clueless” are un fiu cu fostul ei soț, Christopher Jarecki.

Foto: Profimedia

O puștoaica de 16 ani a devenit regina Tik Tok-ului în lume. Cine e și ce face pentru 60 de milioane de urmaritori

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO