Adela Popescu a nascut un baietel care a primit nota 10. Primele reactii ale parintilor

Ultima actualizare: 14-06-2016 00:07
adela popescu

Actrita Adela Popescu si prezentatorul de televiziune Radu Valcan au devenit, sambata, parintii unui baiat, care a primit nota 10 din partea medicilor.

Adela Popescu a nascut natural in dimineata zilei de sambata si atat ea, cat si copilul se simt foarte bine, a transmis reprezentantul actritei.

"Adela a nascut in aceasta dimineata. Baietelul nostru a primit nota 10 la nastere. Sunt amandoi foarte bine. Emotiile nu se pot exprima in cuvinte. Suntem foarte fericiti", a spus Radu Valcan, conform news.ro.

Adela Popescu, nascuta pe 8 octombrie 1986, este actrita si cantareata. A debutat, la varsta de 18 ani, in serialul de televiziune ”Numai iubirea”, caruia i-au urmat, intre altele, ”Lacrimi de iubire” (2005) si ”Pariu cu viata” (2011). A inregistrat opt albume de studio,iar recent, vedeta de televiziune si-a lansat o colectie-capsula dedicata femeilor insarcinate, intitulata "Maternity by Adela".

Vedeta s-a casatorit in luna agust a anului trecut, cu Radu Valcan, in varsta de 39 de ani, prezentator si actor de televiziune.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO