Actriţa indiană Aishwarya Rai şi fiica ei, diagnosticate cu COVID-19, s-au însănătoşit

Ultima actualizare: 27-07-2020 17:35
Actriţă indiană Aishwarya Rai Bachchan, diagnosticată cu Covid-19, a fost spitalizată - 5
Getty

Actriţa indiană Aishwarya Rai Bachchan şi fiica ei de opt ani, Aaradhya, infectate cu COVID-19, s-au însănătoşit şi au părăsit după zece zile spitalul în care au fost internate, a anunţat pe Twitter soţul ei, actorul Abhishek Bachchan, relatează Reuters.

Abhishek Bachchan şi tatăl său, renumitul actor Amitabh Bachchan, în vârstă de 77 de ani, încă se recuperează în urma bolii provocate de noul coronavirus şi rămân internaţi într-un spital din Mumbai.

"Din fericire, Aishwarya şi Aaradhya au fost testate negativ pentru coronavirus şi au fost externate din spital. Acum vor merge acasă. Eu şi tatăl meu rămânem în spital sub îngrijirea personalului medical", a spus el într-un mesaj pe Twitter.

Amitabh Bachchan şi fiul său au fost testaţi pozitiv pe 11 iulie. Rai şi Aaradhya au fost testate pozitiv o zi mai târziu, însă au fost internate în spital abia pe 17 iulie, după ce au dezvoltat simptome, a raportat presa locală.

Aishwarya Rai, 46 de ani, a jucat în numeroase filme produse la Bollywood şi Hollywood şi este ambasador al câtorva mărci internaţionale, precum L'Oreal. Soţul ei Abhishek, 44 de ani, a apărut în filme produse la Bollywood şi a jucat recent într-o serie care a fost lansată pe platforma de streaming Amazon, Prime Video.

India, care numără 1,3 miliarde de locuitori, a înregistrat peste 1,4 milioane de contagieri cu noul coronavirus, fiind a treia ţară din lume ca număr de cazuri, după Statele Unite şi Brazilia. În India au fost raportate până în prezent aproximativ 3.000 de decese de COVID-19.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO