"Ca pe vremuri". Holograf, Compact si Cristi Minculescu & Iris se reunesc pe aceeasi scena, la Arenele Romane

12-04-2017 15:17


Iris

Dupa 40 de ani de cariera, timp in care generatii intregi au crescut cu muzica lor, trio-ul de aur al rock-ului romanesc se reuneste in spectacolul “Ca pe vremuri” la Arenele Romane, in data de 15 iunie 2017, ora 18.

Timp de 5 ore, artistii care au impartit sute de zile de distractie si amintiri de neuitat, dar si aceleasi scene si aceiasi fani, vor transforma din nou, si acest concert intr-o adevarata petrecere.

Hituri precum “Fata din vis”, “Cantec pentru prieteni” (Compact), “Baby”, “Cine ma striga in noapte” (Iris), “Banii vorbesc”, “Sa nu-mi iei niciodata dragostea” (Holograf) vor rasuna de pe scena Arenelor Romane si de pe buzele miilor de nostalgici care isi vor depana amintirile alaturi de trupele de suflet ale adolescentei.

"Cei care au crescut si s-au indragostit pe muzica lor, au trait momentele rebele si libertine ale tineretii sau si-au dezlantuit energia pe muzica rock, sunt asteptati sa retraiasca, la Arenele Romane, ca pe vremuri, povestea celor mai puternice amintiri, alaturi de prietenii cei mai dragi". - spun organizatorii evenimentului.

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, la pret redus pana pe 30 aprilie 2017.

@CristianMatei

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO