(P) Un mediu de lucru ideal – confort și funcționalitate maximă pentru spații Office

Dată publicare: 25-02-2021 13:20
Dată actualizare: 25-02-2021 13:45


(P) Un mediu de lucru ideal – confort și funcționalitate maximă pentru spații Office

Fiecare companie are nevoie de propriul birou și reprezentanță. Birourile obișnuite sunt scumpe, consumă resurse și timp. Cea mai bună soluție pentru acest lucru sunt containerele din profile din oţel galvanizat vopsite electrostatic.

În primul rând, sunt mult mai ieftine decât clădirile de capital și sunt ridicate în câteva zile. În producerea containerelor se folosește tehnologia fără sudură, containerele sunt full demontabile, iar montarea se face doar pe bază de șuruburi și piulițe. Modificările se fac ușor în funcție de condiții și nevoi.

 

Containerele modulare de tip birou au un aspect elegant, si pe deasupra un design ergonomic ce permit crearea unui spatiu multifunctional personalizat. Karcontainer, comercializează containere modulare a căror istorie de producție începe din anul 1986, şi pentru care s-au dezvoltat de-a lungul a trei decenii numeroase tehnologii de producţie şi asamblare. Karcontainer oferă o gamă largă de containere pentru clădiri de birouri, săli de prezentare, diverse instituții publice și municipale, birouri administrative, birouri de reprezentare, padocuri pentru cîini, garaje și multe altele, la un raport optim preț-calitate, mai ales că au o durată de viață de peste 20 de ani.

Sunt recomandate și pentru adăposturi de animale, asigurându-le acestora un confort sporit, deoarece pot fi încălzite și igienizate corespunzător. Spre deosebire de alte produse de acest gen care se găsesc  acum pe piaţa din România, podeaua containerelor comercializate de Karcontainer este compusă din plăci de ciment cu dimensiunea de 14 mm, care permite spălarea cu jet de apă, fără a pune în pericol structura containerelor.

 

Construcția rapidă a clădirii de birouri la cheie


Containerele sunt concepute special pentru a oferi confortul necesar prin termoizolaţia completă, acoperișul având o grosime de 120 mm, unică în România.

Containerele din profile de oțel galvanizat oferă ocazia unică de a-ți începe imediat afacerea, având spațiile necesare de birouri. Containerele sunt asamblate de la zero din module bloc gata făcute, fără a crea un șantier în sensul cel mai adevărat al cuvântului, ceea ce înseamnă că nu este necesară nicio fundație și nici lucrări pregătitoare lungi. De fapt, se aduc modulele și se asamblează pe locul stabilit de proprietar. 

Acest concept de construcție permite realizarea construcției în doar câteva zile. Este ușor și simplu ca aceste containere să fie asamblate, dar numai dacă sunt realizate de profesioniști, conform unei scheme bine stabilite, utilizând tehnologii fiabile dovedite. Se folosesc produse de calitate certificate pentru siguranţa dumneavoastră, utilate complet cu instalaţie electrică, gata de utilizare imediată, iar unele modele includ şi grup sanitar complet utilat.

 

Containere – raport optim preț-calitate

 

Modelul de container sanitar este ideal pentru muncitori, poate fi igienizat cu uşurinţă şi dispune de toate utilităţile pentru a oferi confortul dorit. De asemenea, producem containere pentru spaţii comerciale, cu un perete integral din geam (vitrină). În plus, clădirile de birouri prefabricate sunt rentabile. 

Cu un buget relativ mic, veți putea găzdui tot personalul angajat de la birou. Clădirile de birouri rezultate nu sunt în niciun fel inferioare birourilor convenționale și pot fi înlocuite fără niciun compromis. După instalare, se conectează toate comunicațiile necesare, iar lucrul la birou poate fi început. Containerele pot fi soluții Office care îndeplinesc toate cerințele și standardele de securitate la incendiu și sanitare. Producția și funcționarea lor nu dăunează mediului, și cel mai important, sunt universale și mobile, adică pot fi utilizate în aproape orice loc, în orice condiții climatice și mai ales pentru a construi garaje. Ai nevoie de un garaj în care să-ți poti adăposti mașina la care ții așa de mult? Containerul demontabil îți poate satisface această dorință în doar câteva zile.

 

Containere flexibile și ușor de modulat

 

Containerele modulare de tip birou sunt din ce în ce mai folosite în construcţia de spaţii cu diverse utilizări. Foarte multe companii prefera soluţia de birou din containere modulare unei construcţii clasice, deoarece iau în considerare factori cum ar fi: autorizaţii de construcţie, timpi de execuţie, preţ sau mobilitate.

Designul pliabil bazat pe partiții montate pe perete și elemente modulare, oferă flexibilitate în planificare și configurare. Clientul, la discreția sa, poate apoi reprograma configurația pentru nevoi emergente: poate adăuga o zonă sau poate reduce sau modifica planul din interior. În același timp, rezistența și durabilitatea structurii sunt menținute timp de mulți ani.

Sursa: Pro TV

Tags: containere, office,