(P) Tot mai mulți români aleg hrana super premium de la Raw Paleo pentru animalul de companie

Dată publicare: 29-03-2021 12:23
Dată actualizare: 29-03-2021 12:29


(P) Tot mai mulți români aleg hrana super premium de la Raw Paleo pentru animalul de companie

Raw Paleo - hrană super premium pentru câini și pisici.

Fără cereale, o singură sursă de proteină ușor digerabilă, listă de ingrediente scurtă și transparentă, fără conservanți și aditivi artificiali și cu cel mai mare conținut de carne de pe piață - RAW PALEO este o întoarcere îndrăzneață la origini - la nutriție în conformitate cu natura și nevoile animalului tău de companie. Indiferent de vârstă, mărime și temperament, întotdeauna având ca scop sănătatea și vitalitatea sa.

Știm deja că piața hranei pentru animalele de companie înregistrează creșteri semnificative în fiecare an.
Însă contextul pandemiei a intensificat vânzările, tot mai mulți români alegând să își petreacă timpul liber alaturi de un prieten necuvântător.

Pe trend ascendent este însă și alegerea tipului de hrană. Dintr-o multitudine de oferte, românii se alătură tot mai mult cumpărătorilor europeni manifestând o preferință către brandurile premium și superpremium de hrană pentru câini.

Ce înseamnă Hrană SUPER Premium?

Hrana din acest segment se mândreste de obicei cu un conținut ridicat de materii prime din carne (pește 50%). Aici apare și prima diferență clară între hrana uscată premium și super premium pentru câini sau pisici . Dacă la primul tip, o pondere mai mare de „materii prime din carne” înseamnă adesea o cantitate mai mare de făină de carne sau carne uscată, producătorii de hrană superpremium pentru câini si pisici se bazează mai des pe carne crudă (proaspătă).
Este posibil ca ochiul uman să nu observe diferența, dar pentru un câine, prezența cărnii crude se poate traduce prin gust bogat și valoare nutritivă crescută.
Producătorii de hrană superpremium pentru câini sunt, de asemenea, mai lipsiți de compromisuri atunci când vine vorba de alte ingrediente. De multe ori renunță, de exemplu, la cereale, care sunt un element permanent al hrănii mai ieftine și premium.
Mai mult, prin utilizarea de materii prime de înaltă calitate, producătorii pot limita diversitatea excesivă a ingredientelor fără a compromite bogăția valorii nutriționale. Contrar aparențelor, varietatea ingredientelor nu este întotdeauna un avantaj , deoarece face dificilă utilizarea dietelor de eliminare în caz de alergii.

Ce face ca Raw Paleo să fie hrană super premium pentru câini sau pisici și ce o diferențiază de restul?

- Ingrediente naturale, neprelucrate.
Până la 80g de curcan în 100g de hrană pentru câini.
- Conținutul ridicat de carne de curcan asigură organismului o cantitate suficientă de proteine valoroase.
Hrană pe baza unei singure surse de proteine animale.
- Ajută la reducerea riscului de alergie alimentară.
Fără cereale.
- Reduce riscul alergiilor și intozicatiilor cu micotoxină.
Compoziție suplimentată cu nutrienți esențiali, vitamine și legume proaspete.
- Datorită acestui fapt, mâncarea este excepțional de delicioasă.

“De peste 20 de ani cooperăm cu medici veterinari și crescători de animale din peste 20 de țări, fapt ce ne-a permis să aflăm nevoia animalelor, să știm cum să prevenim bolile, să susținem funcționarea corectă a sitemului digestiv și să cunoaștem rețeta vitalității. Astfel am creat RAW PALEO, o hrană revoluționară pentru câini și pisici, din ingrediente naturale, ce oferă animalului tău de companie toți nutrienții necesari pentru o creștere armonioasă” - ne transmite producătorul Vetexpert, care a obținut până acum premii importante precum Top Innovation, Good Brand și European Quality Certificate.

Sursa: Pro TV

Tags: raw paleo,


VIDEO PROTVPLUS.RO