(P) Tehnologia modernă și îmbunătățirea experienței pacientului în cabinetul stomatologic

Tehnologia modernă și îmbunătățirea experienței pacientului în cabinetul stomatologic

De-a lungul timpului, experiența pacienților în cabinetele stomatologice s-a îmbunătățit foarte mult.

Din ce în ce mai multe cabinete se folosesc de aparatura stomatologică de ultimă generație, astfel încât fiecare pacient să beneficieze de tratamente cât mai bune. Siguranța pacienților este în acest fel pusă pe primul loc, iar tratamentele sunt realizate corect, ele fiind adaptate fiecărui pacient în parte. Medicii stomatologi dispun așadar de toate tehnicile necesare, astfel încât fiecare pacient să se bucure de un serviciu de calitate.

Experiența pacientului în trecut

În trecut, experiența pacienților era caracterizată printr-un disconfort sporit, precum și printr-o anxietate cu care pacienții aveau de-a face de fiecare dată. Deseori tratamentele erau dureroase și ineficiente, iar pacienții nu primeau mereu tratamentul, dar și îngrijirea de care au nevoie.

Tehnologia din trecut nu era așadar atât de avansată ca cea din prezent, iar mulți pacienți aveau de obicei de-a face cu infecții, dar și cu dureri dentare severe. Deși existau tehnici, dar și proceduri care puteau preveni aceste dureri, ele nu erau mereu aplicate într-un mod corespunzător de către personalul medical. Pacienții rămâneau în acest fel cu diverse probleme netratate, lucru care ducea mai târziu la complicații cu care ei aveau de-a face.

Pacienții nici nu aveau acces la informațiile necesare și nici la procedurile de tratament, acesta fiind motivul pentru care ei erau și nesiguri atunci când doreau să facă o vizită la stomatolog Timișoarasau oricare alt oraș, lucru care făcea să crească anxietatea, dar și stresul asociat cu vizita la dentist. Vizita la dentist era așadar un moment traumatizant, dar și dureros pentru pacienți, lucru care duce în final la probleme mai mari pentru pacienți.

Citește și
Puterea clanului Corduneanu. Liderul decedat al grupării a fost anchetat pentru trafic de droguri, cămătărie, trafic de persoane și acte de violență, dar condamnat doar pentru „spionarea soției”
Experiența pacientului într-o clinică modernă

Într-o clinică modernă, experiența pacientului este una cu mult diferită față de cea din trecut. Clinicile moderne oferă o serie de servicii, dar și de facilități, acestea îmbunătățind semnificativ confortul pacientului. Aceste clinici oferă o tehnologie avansată, ea fiind precisă, dar și mult mai modernă. În acest fel, pacientul se poate bucura de aparate, dar și de echipamente moderne, astfel încât să aibă parte de tratamentul rapid pe care îl dorește. Acest lucru înseamnă că pacientul poate să se bucure de un tratament pe placul său, acesta fiind în același timp și foarte eficient.

Pacienții mai pot să-și acceseze în ziua de azi și istoricul medical, astfel încât să-și poată face programările așa cum își doresc și să discute în același timp cu medicul. Aceste facilități nu erau disponibile în trecut, dar în ziua de azi ele îmbunătățesc comunicarea, dar și transparența între pacienți, dar și medici.

Confortul este și el un punct forte al clinicilor moderne. Într-o astfel de clinică, pacientul se poate bucura de spații confortabile, dar și primitoare. El poate să se bucure de decorul plăcut, dar și de o iluminare adecvată. Pacientul poate să se simtă foarte bine pe scaunele comode puse la dispoziție de către cabinetele stomatologice. Totul este proiectat pentru ca pacienții să se simtă cât mai confortabil posibil. Pacienții pot primi și toate serviciile de care au nevoie într-un singur loc, fără a mai fi nevoie să meargă la alte clinici. Acest este și el un avantaj al unei clinici moderne.

Articol susținut de Dental Concept by dr. Mihali, cea mai modernă clinică stomatologică din Timișoara.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Ce trebuie să știi înainte de a trece mașina pe GPL
(P) Ce trebuie să știi înainte de a trece mașina pe GPL

O simplă conversie la GPL te poate ajuta să economisești până la 50% din costurile de combustibil.

(P) 3 motive pentru care ar trebui să alegi firma de închirieri auto Carnova
(P) 3 motive pentru care ar trebui să alegi firma de închirieri auto Carnova

Într-un oraș plin de viață cum este Bucureștiul ai nevoie de serviciile profesionale ale unei firme de închirieri auto. Carnova este partenerul tău în materie de rent a car și se asigură că ai parte de servicii de top.

(P) National Golf & Country Club anunță un parteneriat strategic cu LOFT Group
(P) National Golf & Country Club anunță un parteneriat strategic cu LOFT Group

National Golf & Country Club, comunitatea de golf de elită, situată într-unul din cele mai frumoase resorturi din țară și la mai puțin de 37 km de București, are plăcerea de a anunța înființarea unui parteneriat strategic cu prestigiosul LOFT Group.

 

Recomandări
ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a sărit în aer blocul din Craiova. Deflagrația a rupt pereții
ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a sărit în aer blocul din Craiova. Deflagrația a rupt pereții

O persoană a murit și trei au fost rănite în explozia care a distrus un bloc din Craiova. Deflagrația a rupt pereții, iar o parte din primul etaj s-a prăbușit.  

Arma folosită în premieră de americani pentru a doborî rachete iraniene este prezentă și la baza de la Deveselu
Arma folosită în premieră de americani pentru a doborî rachete iraniene este prezentă și la baza de la Deveselu

Navele de război ale Marinei SUA au folosit un interceptor de rachete pentru prima dată în luptă în weekend, în timp ce apărau Israelul de un atac iranian fără precedent, scrie Business Insider.

Românii blocați în Dubai acuză că au fost lăsați de izbeliște de birocrații plătiți din banii tuturor. „Ne-au cam jecmănit”
Românii blocați în Dubai acuză că au fost lăsați de izbeliște de birocrații plătiți din banii tuturor. „Ne-au cam jecmănit”

Sute de români blocaţi de marţi în Dubai după inundațiile istorice care au lovit Emiratele Unite Arabe au început să sosească în țară.