(P) Șemineul pe gaz - soluția perfectă pentru căminul și confortul sublim al familiei tale

Ultima actualizare: 29-07-2021 20:05
(P) Șemineul pe gaz - soluția perfectă pentru căminul și confortul sublim al familiei tale

Alegerea unui semineu pentru locuința ta, reprezintă mult mai mult decât o simplă soluție de încălzire!

 

Nici o altă opțiune termică disponibilă pe piața de specialitate, nu va reuși să egaleze farmecul și beneficiile multiple de care te vei putea bucura alături de familie și persoanele dragi din viața ta. Noului tău cămin, devenit acum un adevărat sanctuar al căldurii și magiei specifice flăcării deschise, i se vor adăuga note suplimentare de stil, confort și intimitate - elemente care te vor surprinde mereu cu plăcere, la întoarcerea acasă.

Meșterii de la PEFOC, cu cei peste douăzeci de ani de experiență în comercializarea și montajul profesional al tuturor soluțiilor alternative de încălzire disponibile astăzi în România, te vor ajuta să-ți transformi radical locuința, într-un cămin primitor și plin de personalitate, prin instalarea unuia dintre modernele seminee arges, soluții termice premium, care respectă cu strictețe standarde înalte de calitate și confort. Opiniile cu privire la alegerea șemineului perfect, vor fi mereu împărțite, dar adevărul este că, un șemineu va deveni o soluție perfectă atunci când se va ține cont de tipul, destinația și stilul de viață al celor pentru care urmează sa fie instalat.

În comparație cu un șemineu pe lemne clasic, șemineul pe gaz poate nu este la fel de cunoscut, dar asta nu înseamnă că este mai puțin eficient sau că nu se va ridica la nivelul așteptărilor tale din punct de vedere funcțional sau estetic. Contrar opiniei generale, aceste modele pot deveni cu ușurință o alegere perfectă, mai ales în cazul locuințelor conectate la rețeaua de gaz sau la o altă sursă precum containerele cu GPL.

Montajul nu implică nevoia unui coș de fum tradițional, evacuarea gazelor arse fiind facilitată de un sistem de tuburi coaxiale, așa cum putem găsi la centralele termice, cu instalare pe peretele clădirii sau pe acoperiș. Modele pe gaz din gama meșterilor Pefoc sunt capabile să îmbine foarte ușor stilul clasic cu avantajele funcțiilor moderne, totul pentru a livra în cele mai bune condiții, căldură și confort la costuri surprinzător de mici.

Deschiderea amplă a focarului reușește să ofere o priveliște terapeutică asupra arderii flăcărilor, inducând cu ușurință senzația autentică a unui foc tradițional cu lemne. Acestea sunt dotate cu telecomandă cu funcție touch care facilitează controlul modern al procesului de ardere sau reglare a flăcării pe înălțime. Termostatul este integrat direct în telecomandă, parametrii de temperatură putând fi programați cu până la șapte zile în avans.

Oferta profesioniștilor sibieni include, pe lângă modelele clasice de șemineu pe lemne, șemineu pe peleți, șemineu pe gaz, termosemineu sau șeminee electrice, și o serie de șeminee decorative mobile pe gaz, ideale pentru terase, grădini, evenimente în aer liber, în restaurante sau hoteluri. Acestea funcționează pe același principiu de ardere, cu posibilitate de control manual sau cu telecomandă. Partea superioară este confecționată din sticlă de protecție, aspect care punctează mai ales la capitolul siguranță. Pentru mobilitate sporită, șemineul decorativ pe gaz poate fi manevrat cu ușurință grație roților care în același timp, pot fi blocate atunci când este nevoie.

Dacă și tu te gândești că alternativa decorativă și practică a unui șemineu, ar putea fi o soluție mult mai potrivită pentru tine, decât varianta centralei clasice, îți recomandăm o vizită pe pagina oficială pefoc.ro unde, vei avea ocazia să te delectezi și să comanzi cu ușurință și la prețuri speciale, o varietate impresionantă de șeminee premium, atât pe gaz, cât și pe lemne sau electrice, pentru apartament.

Vei fi consiliat de o echipă de specialiști care, ghidați de sloganul “Noi facem tot, tu pui pe foc!”, îți vor oferi întreg ajutorul de care ai nevoie pentru luarea celei mai bune decizii în privința alegerii unei soluții de încălzire perfecte pentru căminul și confortul sublim al familiei tale!

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO