(P) Decorează-ți locuința cu stilul inedit al șemineelor decorative de calitate superioară

Dată publicare: 17-05-2021 14:14
Dată actualizare: 17-05-2021 14:21


(P) Decorează-ți locuința cu stilul inedit al șemineelor decorative de calitate superioară

Când vine vorba despre decorarea cu stil și conferirea acelui plus de căldură, intimitate și confort unei încăperi nu prea mari, precum sufrageria unui apartament la bloc, șemineele decorative devin soluția perfectă.

Atractive și sigure, șemineele false - așa cum mai sunt descrise în termeni populari, reușesc să reproducă experiența unui semineu lemne tradițional la tine acasă, dar la costuri mult mai mici și cu eforturi de întreținere, minime. Șemineul decorativ este alegerea preferată de arhitecții și designerii de interior care doresc să imprime personalitate și stil, spațiului locuibil dintr-un apartament la bloc sau chiar și la exteriorul unei grădini la casă.

Apelând la specialiștii PEFOC, echipă de meșteri autorizați cu peste două decenii de activitate și unii dintre liderii pieței de soluții și montaj profesional al dispozitivelor termice alternative din România, descoperim că gama unică de șeminee decorative false de înaltă calitate, se împarte în 3 mari categorii: șemineul electric, șemineul decorativ de exterior și nu în ultimul rând, bioșemineul.

În continuare vom vorbi mai pe larg despre magia bioșemineelor care funcționează pe bază de bioethanol și despre potențialul incredibil de design al acestor dispozitive perfecte în decorul oricărui tip de locuință.

Așadar, un șemineu bio (cunoscut și sub denumirea de semineu decorativ cu bioetanol, șemineu cu etanol, șemineu fals etc) este un tip de șemineu care arde un combustibil prietenos cu natura: bio - etanol sau alcool denaturat. Acest șemineu de decor nu necesită un coș de fum, dar oferă o flacără reală. Instalarea este posibilă în orice loc din cameră. Ele pot funcționa și fără încălzire, doar în scop decorativ.

Ușor de instalat

 

Bioșemineele pot fi instalate aproape oriunde (încastrate sau ca parte a unui mobilier) - atât timp cât suprafața înconjurătoare este fabricată din material neinflamabil. Bioetanolul ca și combustibil, permite un montaj facil, fără nevoia unui coș de fum.

Alimentare facilă

 

Bio șemineele sunt ideale și pentru aplicații în spații publice, cum ar fi restaurante, hoteluri, SPA-uri și clădiri de birouri, unde, personalul variază de obicei, iar continuitatea în ușurința de funcționare este esențială. Bio șemineul se alimentează direct din sticla de bioetanol, iar o singură umplere poate asigura arderea îndelungată. Pentru mai multă comoditate, la șemineele automate se poate conecta un sistem extern de re-umplere a combustibilului cu rezervor de capacitate mai mare.

Utilizare instantă

 

Afișajul digital și telecomanda oferă confort în utilizare, permițând modificarea setărilor direct din confortul canapelei. Beneficiind de un ecran LCD cu reglaj de temperatură, aprinderea flăcării se realizeaza folosind o brichetă specială. Indiferent că alegeți instalarea de șeminee pe colț, pe perete sau încastrate direct în mobilier, toate sunt la fel de ușor de folosit.

Oferta sibienilor de la PEFOC cuprinde un spectru și mai larg de soluții și dispozitive aparținând universului fascinant al încălzirii neconvenționale, nelimitându-se la șemineele de tip decorativ. Dacă nu știi unde să cauți cel mai bun focar semineu, poți începe accesând pefoc.ro, casa virtuală cu peste 2000 de produse disponibile din stoc propriu. Poți alege după preferințe și posibilități financiare dintr-o gamă largă de șeminee clasice pe lemne, gaz sau pe peleți, sobe moderne sau cu aspect rustic, termoșeminee, coșuri de fum premium sau alte accesorii și materiale necesare construcției proiectului tău perfect. În plus, beneficiezi de transport gratuit și prompt, în maximum 48 de ore de la confirmarea comenzii!

Sursa: StirilePROTV

Tags: seminee,


VIDEO PROTVPLUS.RO