(P) Șemineul pe lemne cu focar premium - atmosferă și confort termic la superlativ!

Dată publicare: 18-06-2021 14:38
Dată actualizare: 18-06-2021 15:03


(P) Șemineul pe lemne cu focar premium - atmosferă și confort termic la superlativ!

Acasă este locul unde ar trebui să guverneze buna dispoziție și confortul total - acel sanctuar protectiv în compania familiei sau în brațele persoanei iubite.

Unul dintre elementele care îți pot aduce aceste lucruri în căminul tău, este și cel mai bun focar semineu disponibil în oferta profesioniștilor de la PEFOC, firmă 100% românească, cu peste două decenii de experiență în comercializarea și montajul profesional de șeminee și soluții alternative de încălzire.

Pregătește-te încă de pe acum pentru viitorul sezon rece și achiziționează-ți la prețuri mult mai mici decât în restul anului, un șemineu care va marca cu tușe stilate și personalitate, amenajarea și căldura locuinței tale. Specialiștii te vor ajuta să găsești varianta potrivită pentru tine, începând de la focarul de calitate și coșul de fum, care să se integreze perfect în povestea arhitecturală a casei. Aceștia îți pun la dispoziție modele de șeminee în stil modern, rustic sau contemporan pentru confortul termic total, dar și renumitele seminee electrice iasi care sunt ideale pentru a oferi la costuri mult mai mici, chiar și apartamentului tău de la bloc, o atmosferă dominată de stil și bun gust estetic.

Conform specialiștilor, cele mai solicitate sunt șemineele pe lemne moderne și în special modelele cu sticlă pe colț, potrivite pentru livinguri cu suprafețe mari. Aceste șeminee au focare căptușite cu șamotă, un material care facilitează autocurățarea sticlei. Astfel, șemineul va arăta bine fără prea mari eforturi de întreținere. În cazul în care decizi să montezi șemineul pe același perete pe care se află și televizorul, află că acest lucru este perfect posibil. Pentru camerele de mici dimensiuni, televizorul poate fi amplasat chiar deasupra sau lângă șemineu, fără să fie afectat în vreun fel.

Pentru cei care iubesc lectura și preferă să petreacă timp de calitate, citind, există posibilitatea de a amplasa lângă șemineu, o bibliotecă. Vei fi pur și simplu încântat de experiența răsfoirii unui roman captivant la căldura șemineului cu design spectaculos. Așadar, dacă îți dorești să valorifici spațiul de care dispui, alege din gama de seminee iasi un model cu spații de depozitare pentru cărți, obiecte decorative, lemne sau obiecte de artă.

În schimb, pentru încălzirea eficientă a întregii locuințe și apă caldă, poți opta pentru un termoșemineu care, pe lângă faptul că va arăta spectaculos, va deține randamentul și caracteristicile de funcționare comparabile cu cele obținute de la o centrală clasică pe gaz. Șemineul de tip centrală oferă un randament superior și poate acoperi întreaga suprafață a căminului tău, putând fi conectat la calorifere sau chiar și la sistemul de încălzire din pardoseală.

Chiar dacă designul șemineului este un aspect destul de important, ar trebui să alegi un model confecționat din materiale de calitate superioară și obligatoriu, să apelezi la meșteri experimentați pentru efectuarea montajului și punerea în funcțiune a acestuia, în parametri optimi de funcționare și mai ales, de siguranță. În plus, este extrem de important ca, indiferent de tipul șemineului ales, să optezi și pentru o variantă de calitate superioară atunci când vorbim despre coșul de fum. Această componentă este esențială pentru evacuarea fumului în condiții optime, dar mai ales pentru o funcționare sigură și eficientă a șemineului.

Accesează chiar acum site-ul oficial pefoc.ro și alege șemineul care se potrivește cel mai bine proiectului tău. Pe lângă ofertele de preț de extrasezon, vei beneficia și de transport gratuit și prompt, în maximum 2 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii. Fie că preferi un șemineu clasic pe lemne, un șemineu electric sau o sobă nouă cu aspect rustic, meșterii sibieni te vor ajuta cu toate informațiile de care ai nevoie. De la produse și componente specifice domeniului termic și până la servicii profesionale de montaj și curățare a coșurilor de fum, noi facem tot, tu pui pe foc!

Sursa: StirilePROTV

Tags: seminee,


VIDEO PROTVPLUS.RO