(P) S-a lansat Baielapachet. O baie completă, desenată de arhitect, livrată direct acasă

baie

Baielapachet.ro anunţă lansarea unui nou concept care oferă soluţii flexibile şi remote pentru amenajarea băilor de dimensiuni compacte.

Procesul de renovare a unei băi nu a fost niciodată mai simplu şi mai lipsit de griji. Asta pentru că baielapachet îşi propune să pună la dispoziţia clienţilor un expert arhitect, pentru a oferi o serie de recomandări şi sfaturi celor care îşi doresc băi moderne, funcţionale, cu un ambient deosebit şi în care să se simtă confortabil.

În backstage-ul acestui proiect se află un cuplu tânăr de arhitecţi, Alex Petrea care de mai bine de 14 ani lucrează în acest domeniu şi Raluca Petrea, designer digital cu experienţă în arhitectură şi pasiune pentru spaţii prietenoase.

Alex Petrea explică misiunea din spatele acestui concept: "Prin proiectul "Baie la Pachet" vreau să aduc băi de 5 stele în cât mai multe băi din România, să micșorez stresul proprietarilor și să le reduc drumurile inutile după materiale."

Ce este de fapt Baielapachet şi cum funcţionează?

Citește și
VIDEO. „Am și eu interlopii mei aici!” Cum i s-a dus vestea olteanului Claudiu Pasăre că „visează miliarde”

Baielapachet este o experienţă pe care şi-o doreşte oricine renovează o baie veche sau amenajează o baie nouă şi nu ştie de unde să înceapă. Promisiunea Baielapachet este aceea că vei primi direct acasă pachetul complet de baie preferată, cu materialele necesare, obiectele sanitare, mobilierul de baie şi accesoriile potrivite.

Trebuie doar să intri pe site şi  să-ţi alegi modelul de baie care ţi se potriveşte, iar dacă ai nevoie de ajutor specializat, Arhitectul Alex Petrea îţi răspunde la telefon şi te ajută să iei cele mai bune decizii.  

Pentru clienţii din Bucureşti, Baielapachet.ro oferă posibilitatea de consultanţă la faţa locului. Mai exact, cei interesaţi pot solicita o întâlnire cu arhitectul Alex la ei în baie. După ce clientul sună şi spune ce baie şi-ar dori, echipa baielapachet.ro se deplasează la adresă cu moodboard-ul de 1x1m pentru baia respectivă (care include placi ceramice, finisaje şi accesorii). Arhitectul prezintă acest moodboard clientului chiar în baia ce urmează a fi amenajată sau renovată, precum şi alte sfaturi, sugestii şi idei, pentru ca la final să poată fi luată cea mai bună decizie.

Ce conţine un pachet complet pentru renovarea unei băi?

Kitul livrabil în 4 săptămâni include o baie de-a gata, ce poate fi montată imediat. Lista este completă, iar cantităţile sunt deja stabilite: materiale, obiecte sanitare, accesorii şi lumini, ceea ce înseamnă că totul este pregătit pentru şantier.

În funcţie de baia aleasă, un client poate primi faianţă ceramică şi chit pentru aceasta, gresie ceramică şi chit gresie, tapet pentru perete, plintă şi adeziv, mobilier precum lavoar, vas WC, poliţe, baterie, rigolă, cadă, paravan de duş şi altele. Niciun detaliu nu este omis, aşa că în pachet vor fi incluse de asemenea materialele necesare pentru hidroizolarea băii (amorsa, hidroizolaţie şi banda de etanşare colţ).

Pentru că o astfel de baie este proiectată de un arhitect, se elimină stresul de a face research şi de a pierde mult timp în căutarea celor mai bune variante de amenajare şi de compatibilitate între materiale, obiecte sanitare şi piese de mobilier. Toate produsele din pachet sunt premium şi au garanţie direct de la producători.

Asistenţă virtuală pe perioada şantierului

Experienţa cu baielapachet.ro nu se termină în momentul în care clientul primeşte coletele cu tot necesarul pentru şantier şi amenajarea băii sale. În pachet sunt incluse şi 5 şedinţe virtuale pe Whatsapp cu Arhitectul Alex Petrea, care va putea monitoriza în acest mod evoluţia lucrărilor, va putea oferi îndrumări şi răspunsuri la eventuale întrebări.

De ce şi-ar comanda cineva online o baielapachet?

Există o mulţime de avantaje pentru care o persoană şi-ar dori un astfel de serviciu complet.

  • siguranţa că baia amenajată este proiectată şi validată de un expert arhitect cu experienţă (tehnic şi stilistic)
  • posibilitatea de a comanda online mostre de băi, înainte de a lua o decizie
  • sprijin pe şantier, pentru finalizarea lucrărilor cu succes, oferit pe parcursul a 5 întâlniri virtuale
  • comanda se face exclusiv online - şi există o singură comandă, fără bătaie de cap
  • timp economisit şi rezultate perfecte, fără că niciun detaliu să fie omis
  • livrare rapidă - în doar 4 săptămâni, clientul primeşte acasă baia completă pentru care a optat
  • transparenţă şi posibilitatea de bugetare completă de la bun început
  • garanţie direct de la producători şi posibilitate de retur pentru eventualele produse cu defecte
  • clienţii din Bucureşti pot solicita o întâlnire cu arhitectul Alex direct acasă, pentru a primi confirmarea că ambientul la care se gândesc se potriveşte cu spaţiul propriu zis.

 

Baielapachet se anunţă un proiect promiţător care vine în ajutorul multor persoane ce doresc o baie mai primitoare şi mai modernă, dar nu ştiu cum să facă acest lucru pas cu pas. Mai mult decât consultanţă şi ajutor în alegerea celor mai bune materiale de lucru, baielapachet este o soluţie 360 de grade. După ce ai început colaborarea cu echipa baielapachet, poţi avea siguranţa ca pasul final va fi o baie nouă superbă.

 

Articol recomandat de sport.ro
FOTO A apărut îmbrăcată așa pe stadion, iar fanii au reacționat imediat
FOTO A apărut îmbrăcată așa pe stadion, iar fanii au reacționat imediat

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Agricultura sustenabilă: rolul stațiilor de epurare în fermele moderne
(P) Agricultura sustenabilă: rolul stațiilor de epurare în fermele moderne

Agricultura modernă se confruntă cu necesitatea de a produce mai multe alimente folosind mai puține resurse și reducând impactul negativ asupra mediului.

(P) Morfologia fetală de trimestrul II: ce este și de ce este importantă
(P) Morfologia fetală de trimestrul II: ce este și de ce este importantă

Fiecare etapă a sarcinii vine cu recomandarea de a face anumite analize și investigații.

 

(P) Revoluționează Eficiența Energetică cu Sisteme Montaj Panouri Fotovoltaice de la Rufy Roof Engineering
(P) Revoluționează Eficiența Energetică cu Sisteme Montaj Panouri Fotovoltaice de la Rufy Roof Engineering

Într-o lume care caută soluții durabile pentru provocările energetice, Rufy Roof Engineering se distinge prin oferirea unor sisteme inovatoare de montaj pentru panourile fotovoltaice.

Recomandări
SUA au aprobat vânzarea de rachete AIM-9X Sidewinder Block II către România. Proiectilele vor înarma aeronavele F-16 Falcon
SUA au aprobat vânzarea de rachete AIM-9X Sidewinder Block II către România. Proiectilele vor înarma aeronavele F-16 Falcon

SUA au aprobat vânzarea de rachete AIM-9X Sidewinder Block II către România, evaluate la aproximativ 70 de milioane de dolari. Achiziţia va asigura înzestrarea aeronavelor multirol F-16 Fighting Falcon ale Forţelor Aeriene Române.

Câți români spun că vor să meargă la vot pe 9 iunie. „Vom avea un val destul de consistent de tineri”
Câți români spun că vor să meargă la vot pe 9 iunie. „Vom avea un val destul de consistent de tineri”

Vineri începe campania electorală pentru alegerile locale și cele europarlamentare. Aproape 90 la sută dintre români știu că acestea sunt organizate pe 9 iunie.

Cum pot fi integrate în muncă persoanele vulnerabile. „Suntem într-un paradox, avem două milioane de oameni inactivi”
Cum pot fi integrate în muncă persoanele vulnerabile. „Suntem într-un paradox, avem două milioane de oameni inactivi”

România trăiește un paradox al forței de muncă, în care sunt două milioane de persoane inactive, deși cererea, din partea angajatorilor, este foarte mare.