(P) Profită de ofertele speciale și reducerile săptămânale de la Notino

p

Vara este încă în toi, iar canicula a topit prețurile pe Notino. Te poți bucura de cele mai iubite produse ale sezonului la reduceri și oferte speciale.

Meteorologii anunță că vom avea parte de cel puțin încă două luni de temperaturi ridicate, așa că weekendurile la piscina și vacanțele sunt obligatorii pentru a ne răcori. Tot must have sunt și produsele de îngrijire pentru corpul nostru.

Nu uita că apa mării și soarele puternic usucă pielea de pe brațe și picioare, dar și tenul și vârfurile părului. Dacă mergi în concediu sau într-o mică escapadă pe litoral, ai nevoie de mai multă hidratare, pe care o poți obține cu ajutorul produselor cosmetice special concepute pentru sezonul cald.

De asemenea, dacă vrei un bronz strălucitor, optează pentru produsele Cocosolis de pe Notino.ro. Poți să folosești o cremă cu factor de protecție solară SPF 30 sau SPF 50 pentru a te bronza cât mai sănătos. Dacă vrei să eviți total expunerea la soare, alege spuma autobronzantă Cocosolis și închide-ți nuanța pielii chiar la tine acasă. Din aceeași gamă fac parte și produse de îngrijire și hidratare pentru piele și păr.

Cele mai bune oferte pe Notino în această săptămână
 

Acum ai ocazia să îți transformi părul și să îl stilizezi cu produse profesionale la preț redus!

· Folosește codurile hair15 sau styling15 la finalizarea comenzii și bucură-te de o reducere de 15% la produsele de îngrijire și styling pentru păr.

· Bucură-te de o reducere de 15% la produsele ARVAL folosind codul arval15 și, ca bonus, vei primi gratuit o cremă după plajă Ilsole de 75 ml pentru orice achiziție de produse solare.

· Găsește-ți produsele preferate pentru vară și bucură-te de reduceri de până la 20%, folosind codurile combi20 sau combi15.

Citește și
Cristiana, patroana firmei de apartament din Budapesta acuzată că a produs „pagerele ucigașe” din Liban

· E momentul perfect să cumperi produse pentru tine și copilul tău cu până la 30% reducere, folosind codul summerbaby. Grăbește-te, luna dedicată îngrijirii mamelor și copiilor se apropie de final!

Reducerile nu se aplică produselor aflate deja la promoție sau lichidare de stoc.

Cum alegi produsele potrivite pentru tine
 
 

Știm că nu îți este întotdeauna ușor să te hotărăști asupra produselor pe care să le alegi, mai ales când ai atât de multe opțiuni la prețuri avantajoase. De aceea, în magazinul online vei regăsi descrieri detaliate ale produselor și recenzii ale cumpărătorilor.

În plus, tehnologia îți sare în ajutor! Oglinda virtuală de la Notino a fost special concepută ca tu să testezi produsele de make-up noi pentru tine. Acum poți să vezi exact cum îți stă cu nuanța de ruj roșu îndrăzneț sau cu fardul de pleoape auriu, pe care nu te poți decide dacă să-l achiziționezi.

O altă funcție inteligentă și de mare ajutor este diagnosticarea tenului online. Cu ajutorul camerei de fotografiat a telefonului tău și prin intermediul unor întrebări, se realizează analiza tenului tău și evaluarea zonelor problematice. Această diagnoză te va ajuta să alegi cele mai bune produse de îngrijire pentru ten, urmând recomandările specialiștlor de la Notino.

De asemenea, acum e mai simplu să alegi un parfum nou. Cu funcția fragrance Finder, vei selecta parfumurile tale preferate și prețul în care vrei să te încadrezi, iar Notino îți va recomanda o selecție specială doar pentru tine. În plus, poți obține o listă de parfumuri și în baza ingredientelor pe care le preferi, precum arome și note.

Spor la cumpărături și bucură-te de clipe de răsfăț și îngrijire în această vară! 

Articol recomandat de sport.ro
Cum a ajuns Leonard Doroftei să joace în videoclipul trupei BUG Mafia | EXCLUSIV
Cum a ajuns Leonard Doroftei să joace în videoclipul trupei BUG Mafia | EXCLUSIV

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Perlele mini baroque: Ce sunt și cum le poți purta
(P) Perlele mini baroque: Ce sunt și cum le poți purta

În lumea bijuteriilor, există o nestemată care a captat atenția și admirația de-a lungul timpului: perla mini baroque.

(P) Impactul comunității asiatice în România: o privire de ansamblu
(P) Impactul comunității asiatice în România: o privire de ansamblu

Forța de muncă din Asia a început să devină obișnuită și în România și, pe măsură ce numărul de angajați crește, și impactul lor social și economic se face din ce în ce mai bine simțit.

(P) iRobot Days – ocazia perfectă pentru a achiziționa ajutorul perfect pentru curățarea locuinței
(P) iRobot Days – ocazia perfectă pentru a achiziționa ajutorul perfect pentru curățarea locuinței

Schimbarea de anotimp este un moment perfect pentru o reîmprospătare a locuinței, printr-o curățenie generală.

 

Recomandări
George Simion, față în față cu Andreea Esca. Cum a răspuns la întrebarea
George Simion, față în față cu Andreea Esca. Cum a răspuns la întrebarea "Sunteți un om violent?"

La PRO TV, continuă seria de interviuri cu principalii candidați la prima functie în stat, iar invitatul de joi seara este liderul AUR, George Simion.

Alertă în România. Autoritățile se așteaptă la o viitură pe Dunăre. Care sunt punctele critice
Alertă în România. Autoritățile se așteaptă la o viitură pe Dunăre. Care sunt punctele critice

Autorităţile monitorizează întreg sectorul de Dunăre care traversează România, fiind aşteptată o viitură care va duce la creşterea nivelului apei până la finalul lunii.

Delir antivaccinist al Dianei Șoșoacă în Parlamentul European: „Dumnezeu nu e vaccinat! Plandemia nu a existat niciodată”
Delir antivaccinist al Dianei Șoșoacă în Parlamentul European: „Dumnezeu nu e vaccinat! Plandemia nu a existat niciodată”

Diana Șoșoacă a avut, miercuri, un discurs antivaccinist în Parlamentul European, în cadrul unei dezbateri pe tema variolei maimuței (Mpox) și a măsurilor pe care Uniunea Europeană ar trebui să le ia în fața acestei boli.