(P) Produsecolumbofile.ro - magazinul online al columbofililor de pretutindeni!

Ultima actualizare: 22-02-2021 11:07
(P) Produsecolumbofile.ro - magazinul online al columbofililor de pretutindeni!
StirilePROTV

Societatea Radu Duo ce activează în mediul online prin intermediul magazinului produsecolumbofile.ro este un reper pentru publicul român la capitolul produse diversificate pentru porumbei.

 

Anii de experiență în domeniu fac din produsecolumbofile.ro un magazin cu titlul de lider datorită produsele de top pe care le oferă, dar și pentru oferta extrem de variată.

Cum grija pentru porumbei nu încetează niciodată și cum pandemia limitează accesul în magazinele fizice de profil, iată că online-ul vine în ajutorul columbofililor români.

Produsecolumbofile.ro este, de fapt, farmacia columbofililor, locul din care achiziționează toate cele necesare pentru a le crea micilor viețuitoare un trăi decent.

 

Medicamente pentru porumbei de la brand-uri de renume, doar la Radu Duo

 

Pentru că vorbim de un magazin online cu autoritate pe piața produselor columbofile, pe produsecolumbofile.ro regăsesc cei interesați o gamă diversificată de medicamente pentru porumbei.

Putem aminti aici atât ce cele ce au ca scop ținerea bolilor la distanță, cât și cele cu rol de tratare a bolilor, dar și cele cu rol de stimulent al performanțelor.

Radu Duo oferă în principal produse pentru porumbeii voiajori - un mare avantaj pentru columbofilii devotați meseriei pe care o practică.

Din lista brand-urilor producătoare de medicamente pentru porumbeii voiajori ies în evidență Aviform, Dac Pharma, Cest Pharma, Chevita, Beyers, Belgica de Weerd, dar și Giantel.

Lista completă a producătorilor este disponibilă în cadrul magazinului online oficial produsecolumbofile.ro.

Rohnfried este un alt producător de produse columbofile ce pune la dispoziția publicului român produsele sale pe produsecolumbofile.ro.

Potențialii clienți trebuie să știe că toate produsele regăsite în cadrul magazinului online anterior menționat vin însoțite de certificarea calității oferite de producător.

De asemenea, în cadrul site-ului oficial, fiecare produs disponibil este însoțit de toate informațiile ce vizează modul de utilizare, doza zilnică recomandată, producătorul, data expirării, reacțiile adverse posibile și nu numai.

 

Accesorii columbofile diverse disponibile la un click distanță - produsecolumbofile.ro

 

Din lista de produse din cadrul magazinului online produsecolumbofile.ro nu puteau lipsi accesoriile columbofile, cele ce asigură într-o mare măsură confortul porumbeilor.

Columbofilii devotați știu ce importanță au accesoriile columbofile de calitate în dezvoltarea armonioasă a micilor viețuitoare.

Așadar, în cadrul magazinului online anterior menționat regăsesc columbofilii interesați inele colorate, hrănitoare de tip grit, atât simple, cât și cu separator, adăpători de capacități diferite, fie simple, fie cu cârlig și filet, dar și cuibare din plastic.

Lista produselor disponibile nu se oprește aici. Pentru un confort sporit în orice moment din zi sau din noapte, odihnitoarele pentru porumbei sunt o strictă necesitate.

Același lucru se poate spune și despre hrănitoare, accesorii columbofile ce se bucură de diversitate în cadrul magazinului online produsecolumbofile.ro.

Pentru a eficientiza întreg procesul de curățare a boxelor, columbofilii interesați regăsesc în cadrul magazinului online anterior menționat șpaclu, dar și grătare pentru boxe.

Blogul magazinului Produse Columbofile poate fi un real ajutor pentru columbofilii aflați la început de drum, cei ce trebuie să își pună la punct anumite noțiuni.

Produsele pot fi comandate din cadrul site-ului oficial, iar pentru mai multe detalii cei interesați pot contacta personalul societății Radu Duo la numărul de telefon 0773 774 303.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO