(P) Principalul motiv ca să alegi compania Viessmann ca partener comercial

(P) Principalul motiv ca să alegi compania Viessmann ca partener comercial

În calitate de antreprenor care activează în domeniul sistemelor de încălzire rezidențiale sau industriale, cel mai bun partener comercial pe care ai putea să ți-l dorești este compania germană Viessmann.

 

Viessmann este o companie înființată în anul 1917, în Germania, de către Johann Viessmann, un producător de cazane. De-a lungul timpului, Viessmann a fost condusă de persoane aparținând unor trei generații diferite, iar în prezent, Maximilian Viessmann, fiul lui Martin Viessmann, actualul director, se pregătește intens pentru momentul în care va prelua frâiele celebrei companii.

Pe piața europeană, Viessmann este cunoscută ca firma care deține cel mai bine vândut brand de cazane de pardoseală, iar în întreaga lume ca o societate care oferă răspunsuri viabile și sigure pentru orice problemă legată de încălzire sau răcire, atât pentru utilizatori rezidențiali, cât și pentru utilizatori industriali.

Mulți ani la rând, Viessmann a fost aleasă în Germania, prin sondajul ISH realizat de serviciul din piața internă, Partenerul comercial Nr. 1. Această societate reușește mereu să se remarce la diferite categorii de produse și servicii care îi aduc în final acest important premiu precum și recunoașterea pe care o merită.

Citește și
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

Însă nici popularitatea de peste hotare și nici aprecierea în rândul clienților nu sunt niște motive suficient de bune să alegi Viessmann ca partener aici, în România.

De ce să alegi Viessmann ca partener comercial în industria sistemelor de încălzire?
 

În calitate de partener comercial, Viessmann se distinge de alte companii din industrie prin calitatea serviciilor sale.

Pornind de la website-ul Viessmann care este o oază de informații prețioase în legătură cu fiecare produs și serviciu din portofoliu și continuând cu deschiderea specialiștilor Viessmann către colaborare, Viessmann are toate calitățile unui partener profesionist, de încredere.

Pentru a facilita activitatea clienților, dar și a partenerilor săi, Viessmann a creat o serie de aplicații destinate utilizării instalațiilor sale și nu numai. Din punctul nostru de vedere, acesta este unul și poate cel mai important motiv pentru care merită să colaborezi cu Viessmann în calitate de partener comercial.

Aplicațiile Viessmann au ca scop facilitarea modului de operare și control al instalațiilor termice create de această companie, dar și reducerea cheltuielilor lor de consum și întreținere.

Două din aceste aplicații sunt Vitotrol și ViCare care permit telegestiunea sistemelor termice. Mai există și Vitofloor utilă pentru a comanda în mod intuitiv zonele de încălzire.

La toate acestea se adaugă și Vitoinfo App care poate fi privită ca o poartă de acces către lumea tehnologiei Viessmann. Prin intermediul Vitoinfo clienții și partenerii Viessmann pot găsi în cel mai scurt timp posibil informații legate de instalațiile lor termice ca de exemplu: prospecte în format PDF, diverse calculatoare cu formule de calcul predefinite și noutăți.

Chiar și când vine vorba de locuri de muncă, Viessmann încearcă să simplifice lucrurile cât mai mult și a inventat și pentru acest lucru o aplicație. Ea se numește Viessmann Jobs App și afișează posturile disponibile în cadrul companiei Viessmann.

Specialiștii în instalarea sistemelor termice Viessmann au și ei parte de o aplicație special creată pentru ei. Ea se numește Vitoguide și le oferă o gamă variată de unelte care le simplifică modul de lucru. Tot prin Vitoguide se pot comanda și piese de schimb pentru sistemele Viessmann. Această aplicație oferă informații cu privire la peste 25.000 de articole și se poate folosi pentru scanarea codurilor lor de bare, pentru aflarea prețului de catalog, dar și pentru aflarea pieselor care compun un sistem complex ca de exemplu: un cazan.

Vrei să afli cum poți economisi mai multă energie într-o clădire? Poți afla acest lucru în cel mai rapid mod cu putință folosind tot o aplicație marca Viessmann, disponibilă atât în App Store, cât și în Google Play.

Nu în ultimul rând, lăsând la o parte aplicațiile, merită să menționăm și faptul că Viessmann este o companie mereu în ton cu trendurile actuale ale pieței. Cu toate că încă fabrică unele din produsele cu care acum 100 de ani și-a început activitatea, ca de exemplu cazanele, conștientă de schimbările climatice, economice și culturale de la nivel mondial, Viessmann s-a perfecționat și în producerea de panouri fotovoltaice.

Panourile fotovoltaice transformă energia solară, o energie verde, în energie electrică ce poate fi utilizată mai apoi pentru diferite aplicații. Iar în contextul actual, dacă nu vrei să renunți la niciunele din bunurile casnice care îți oferă confortul cu care te-ai obișnuit până acum, utilizarea unei surse verzi de energie este esențială.

Din acest motiv, dacă urmărești o colaborare pe termen lung, Viessmann este partenerul comercial ideal deoarece se adaptează rapid la cerințele pieței și așa cum ne-a demonstrat prin fabricarea panourilor sale fotovoltaice de cea mai înaltă calitate, este capabil să producă bunuri sustenabile, eficiente și de viitor.

În concluzie, Viessmann este la ora actuală cu siguranță una din cele mai tehnologizate, dar și cele mai versatile companii cu care poți să colaborezi în domeniul sistemelor termice. Iar acest lucru este foarte important când cauți un partener de afaceri deoarece simplifică enorm modul de colaborare și te ajută să-ți îndeplinești la rândul tău mai repede și mai eficient obiectivele pe care ți le propui.

Articol recomandat de sport.ro
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Extensiile de gene: tot ce trebuie să știi despre procedură și întreținere
(P) Extensiile de gene: tot ce trebuie să știi despre procedură și întreținere

Visezi la gene lungi, voluminoase și curbate, care să îți intensifice privirea și să îți confere un plus de magnetism? Extensiile de gene pot fi soluția perfectă pentru tine!

(P) Ghid complet pentru alegerea mânerelor de uși potrivite pentru casa ta
(P) Ghid complet pentru alegerea mânerelor de uși potrivite pentru casa ta

Alegerea mânerelor de uși potrivite pentru casa ta poate părea o sarcină minoră, dar detaliile mici sunt adesea cele care contează atunci când amenajezi o locuință.

(P) Cum putem integra practicile ecologice în viața de zi cu zi a copiilor
(P) Cum putem integra practicile ecologice în viața de zi cu zi a copiilor

Planeta noastră se confruntă cu o serie de provocări majore: schimbări climatice, poluare, resurse epuizate.

Recomandări
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață

Fostul președinte Ion Iliescu este oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie '90 pentru infracțiuni contra umanității.  

Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom
Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom

La Slănic, în Prahova, craterul din centrul orașului s-a adâncit cu 20 de centimetri și nimeni nu poate spune dacă surparea se va opri.

Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă
Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă

După o perioadă în care mulți au amânat achizițiile mari cum ar fi cumpărarea unei locuințe noi, cererea pe piața imobiliară începe să își revină.