(P) Învață să fotografiezi. Oricând. Oriunde. Pe orice dispozitiv

(P) Învață să fotografiezi. Oricând. Oirunde. Pe orice dispozitiv

Raul Jichici și-a lansat primul curs de fotografie la care a muncit mai bine de un an de zile. În mod normal, practica fotografia de peisaj, natură, arhitectură și scoate mereu cadre incredibile.

De asemenea, Raul călătorește foarte mult și ne arată prin talentul său fotografii din toată lumea.

“Camerele telefoanelor din ziua de azi pot scoate fotografii chiar mai bune decât unele aparate de fotografiat, iar atâta timp cât spune o poveste, aceea e o fotografie bună.”

Vei învăța totul despre alegerea echipamentelor, setările camerei, reguli de compoziție, tehnică, creativitate, fotografiere și fimare cu drona, întreg procesul de editare în Lightroom și Photoshop, fotografierea și editarea pe Telefon în Lightroom Mobile.

Probabil unora dintre voi nu le pasă de Social Media și nu doresc deloc o carieră în fotografie, însă tuturor ne place să facem fotografii pentru a le împărtăși familiei și prietenilor sau pentru a le posta pe Instagram & Facebook.

Vei învăța să profiți la maximum de toate instrumentele pe care le ai, de la setările telefonului/camerei, până la întregul proces de editare al fotografiilor realizate.

“Pentru a te asigura că fotografiile pe care le postezi pe feed sau le pui pe perete sunt cele mai bune fotografii pe care le-ai fi putut face și edita, iți pun la dispoziție Masterclass-ul meu de Fotografie.”

Raul are și un video de promovare care arată excepțional:


Ce te va învăța concret Raul Jichici în acest curs de fotografie Online:

• să fotografiezi și să editezi cu telefonul
• să fotografiezi cu DSLR-ul
• să editezi în Lightroom și Photoshop
• să fotografiezi și să filmezi cu drona
• vei avea acces la grupul lui privat de Facebook
• prin înscrierea în curs vei avea șansa să câștigi prin tragere la sorți un workshop de fotografie în Bali anul acesta
• în plus, primești toate Preset-urile create de Raul Jichici pentru editarea pe Telefon & Desktop

Înscrie-te în acest curs de fotografie acum!


Alina Ceușan:
“Descoperiți Masterclass-ul de fotografie al lui Raul Jichici. Inspirați-vă de la unul dintre cei mai influenți oameni din industria fotografiei, omul din spatele multor proiecte personale precum: Dubai Travel Video, campanii în Sri Lanka, ArtCastleWedding și multe altele. Dacă vrei să investești în tine și să crești în această industrie, aceasta este cea mai bună șansă de a face acest lucru sau semnul pe care l-ai așteptat.”


CUPRINS MODULE:


1. CUM AM ÎNCEPUT EU


Totul are un început! Iar ceea ce îmi doresc eu prin acest curs de fotografie este să iți ofer absolut tot ce am învățat eu în ultimii 7 ani , salvandu-ți astfel timp prețios, fără să mai verzi zile, luni sau ani căutând prin tutoriale pe YouTube.


2. LUCRURI PE CARE MI-AȘ FI DORIT SĂ LE ȘTIU


Voi împărtăși cu voi acele lucruri pe care eu unul mi–aș fi dorit să le stiu în momentul când m-am apucat de fotografie.


3. CUM ALEGI ECHIPAMENTELE


Faptul că ai cel mai bun și mai scump aparat, nu înseamnă că vei fi și cel mai bun fotograf. Echipamentele trebuie privite ca niște unelte care te ajută să progresezi.


4. CE AM EU ÎN RUCSAC


În acest modul iți voi arăta ce conține rucsacul meu în toate călătoriile mele.


5. PARTEA TEHNICĂ


Te voi învăța cele mai importante setări din întreaga suită de funcții și butoane, pe care la un moment dat le vei putea face, fară să te mai gândești măcar la ele.


6. COMPOZIȚIA


Din punctul meu de vedere, compoziția este unul dintre cei mai importanți pași către o fotografie reușită, fiind ca o hartă care iți ghidează ochii și adaugă interes vizual fotografiei. Când privești o fotografie fară compoziție, ochilor le ia prea mult timp să găsească subiectul, însă când privești una compusă corect, îl vei identifica imediat, iar creierului îi place asta.


7. PARTEA CREATIVĂ


Există foarte mulți fotografi, însă nu atât de mulți fotografi buni. Iar secretul acestor mari fotografi este stilul și consistența lor individuală.


8. RĂSĂRIT LA TERASELE DE OREZ TEGALLALANG


În acest modul te voi lua cu mine la răsărit pe plantațiile de orez din Tegallalang, unul dintre locurile mele preferate din Bali.


9.0 FOTOGRAFIEREA UNUI APUS PE STRĂZILE BARCELONEI


Pe lângă fotografierea unui apus de soare în Barcelona, îți voi arăta și ce să nu faci atunci când zbori cu drona într-un oraș mare.


10. EDITAREA FOTOGRAFIILOR ÎN LIGHTROOM


Îmi aduc aminte când am deschis eu Lightroom pentru prima dată pe computer, m-am speriat când am văzut atâtea butoane, însă cu trecerea timpului am realizat că totul este atât de simplu, intuitiv și bine structurat iar majoritatea uneltelor au un rol atât de important în procesarea fotografiilor. În acest curs de fotografie vei vedea cum editez eu 15 fotografii în Lightroom.


11. EDITAREA FOTOGRAFIILOR ÎN PHOTOSHOP


La capitolul Photoshop iți voi arăta intreg workflow-ul meu de lucru cu cele mai simple și mai importante unelte, dar și Tips & Tricks-urile mele.


12. ZBOR CU DRONA LA KARANG BOMA CLIFF - BALI


În acest modul te voi învăța cum să pilotezi și să fotografiezi cu drona + tehnici de filmare
– Compoziție
– Fotografiere în modul Panoramic
– Fotografiere RAW vs JPG
– Cum să filmezi cu drona + Tehnici de zbor


13. FOTOGRAFIEREA CU TELEFONUL - CASCADA TUKAD CEPUNG

Cea mai bună cameră de fotografiat este cea pe care o poți avea mereu asupra ta, iar de cele mai multe ori, aceasta este chiar telefonul.


14. FOTOGRAFIEREA CU TELEFONUL - APUS LA PIGSTONE BEACH


Camerele telefoanelor din ziua de azi pot scoate fotografii chiar mai bune decât unele aparate de fotografiat, iar atâta timp cât spune o poveste, aceea e o fotografie bună.


15. EDITAREA FOTOGRAFIILOR PE TELEFON ÎN LIGHTROOM


În acest modul vei vedea cum editez cu Preset-urile mele pe telefon în aplicația gratuită Lightroom Mobile.


Majoritatea cursurilor de fotografie din România au prețuri ce pornesc de la 1500 RON, însă Masterclass de Fotografie este acum la doar 497 RON. Accesul în acest curs este pe viață, putând să îl parcurgi ori de câte ori dorești.

Înscrie-te în acest Masterclass de Fotografie și poți fi norocosul câștigător al unui Workshop de Fotografie cu Raul Jichici, de 15 zile în Bali în 2021 sau 2022.

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) 6 cadouri pentru o femeie importantă din viața ta
(P) 6 cadouri pentru o femeie importantă din viața ta

O femeie importantă din viața ta, fie că este prietena cea mai bună, mama, iubita, soția sau fiica, își sărbătorește ziua de naștere? Trebuie neapărat să te prezinți la petrecere cu un cadou pe măsură.

(P) Ai atenție sporită la detalii? Iată 4 motive să începi o carieră ca manichiurist!
(P) Ai atenție sporită la detalii? Iată 4 motive să începi o carieră ca manichiurist!

Talentul creativ nu trebuie să fie inhibat sub nicio formă la nicio vârstă pentru o carieră de succes. Dacă munca este practicată cu pasiune, atunci și rezultatele obținute vor fi exact pe măsura așteptărilor create sau, cine știe, poate chiar mai bune.

(P) Care sunt cele mai noi oferte de sezon? Black Friday prelungit la pergole retractabile, de la Sun Leader
(P) Care sunt cele mai noi oferte de sezon? Black Friday prelungit la pergole retractabile, de la Sun Leader

Majoritatea ofertelor în sezonul toamnă-iarnă se restrâng în jurul acestei perioade de Black Friday, și nu sunt puține companiile care îți propun reduceri semnificative la produsele sau serviciile lor.

Recomandări
Sute de milioane de euro pentru românii care plantează păduri. Specia pentru care se dau 19.600 de euro/hectar
Sute de milioane de euro pentru românii care plantează păduri. Specia pentru care se dau 19.600 de euro/hectar

Peste 50.000 de hectare ar putea fi împădurite până în 2026 cu fonduri europene. 730 de milioane de euro pot fi folosite pentru astfel de investiții - inclusiv în zone urbane - iar banii pot fi obținuți atât de autorități publice, cât și de populație.

Proteste de amploare în China, după ce 10 oameni au murit într-un incendiu. Ușa blocului era închisă din cauza lockdown-ului
Proteste de amploare în China, după ce 10 oameni au murit într-un incendiu. Ușa blocului era închisă din cauza lockdown-ului

În orașele Beijing și Xinjiang din China au izbucnit proteste, după ce autoritățile au decis extinderea lockdown-urilor în toată țara. Infecțiile la nivel național au stabilit încă un record.

Când vor fi plătite pensiile în decembrie și ianuarie. Budăi: „Este început de an, o zi-două va fi decalată plata”
Când vor fi plătite pensiile în decembrie și ianuarie. Budăi: „Este început de an, o zi-două va fi decalată plata”

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a anunţat că Poşta Română va lucra în data de 2 decembrie, pentru a face plăţile în ceea ce priveşte pensiile, astfel încât, până la 15 decembrie, toate pensiile să fie achitate.