(P) Ne pregătim de sezonul rece cu Bobomoda - jachete groase la prețuri accesibile aici veți găsi

Ultima actualizare: 02-12-2021 11:16
(P) Ne pregătim de sezonul rece cu Bobomoda - jachete groase la prețuri accesibile aici veți găsi

Suntem în prag de sezon rece, în perioada în care goana mare este pentru căutările de articole vestimentare groase.

Bobomoda, magazinul online cu articole vestimentare și accesorii pentru femei vine să ne inspire în alegerile pe care le facem și pentru iarna lui 2021. Iată ce jachete groase vă vor fi pe plac.

Haina pufoasă, imitație de blană, rămâne în trend

Pentru adeptele stilului elegant, pentru cele în căutare de jachete dama suficient de groase și cu accent pe feminitate, hainele din imitație de blană sunt o propunere. Acestea rămân un trend și anul acesta, având marele avantaj al prețului. Le veți descoperi ca fiind accesibile, imită foarte bine blana naturală și sunt versatile privind modul în care le veți combina cu diverse ținute.

La Bobomoda astfel de jachete groase sunt disponibile atât în varianta scurtă, până la talie, cât și mai lungi. Pentru că sunt atât de apreciate, veți găsi inclusiv variante de veste din imitație de blană. Iar în această perioadă toată gama de jachete are prețuri promoționale.

Gecile matlasate, moda de zi cu zi

Rămân de asemenea printre favorite și gecile din material matlasat. Și le veți găsi și pe acestea la Bobomoda. Sunt moda de zi cu zi, alegeri perfecte pentru adeptele stilului sport, casual. Le recunoașteți imediat - sunt de lungime peste talie, au de obicei glugă asortată, închidere în fermoar. În varianta celor de tranziție spre sezonul rece veți găsi gecile nu foarte groase și cu modele, în diverse culori. Geaca de iarnă din material matlasat are glugă cu blăniță, este realizată din strat dublu de material și deci e mai groasă.

Poncho sau cardigane, să vă completați garderoba de toamnă-iarnă

Dacă de capitolul geci și jachete ați trecut și ați făcut deja o alegere mai rămâne să vă completați garderoba cu câteva articole vestimentare. Articole versatile sunt cardiganele și poncho-urile, ideale acum, dar și în perioada de tranziție spre sezonul mai cald. În perioadele intermediare le veți purta fie ca atare, fie pe sub haine.

Layering-ul sau îmbrăcatul în straturi este o recomandare. Vă ajută să vă adaptați mai ușor la sezonul capricios, să fiți mereu pregătite cu haine potrivite fie că este mai cald sau mai rece, că treceți de la interior la exterior sau invers.

Cardiganele sunt și ele disponibile într-o varietate de modele. Poate că mai potrivit va fi cel lung, cu mâneci lungi de asemenea, cu model tricotat. Cardiganul lung, alb, este disponibil la bobomoda.ro la un preț accesibil.

La fel de mult poate să vă surâdă ideea de a purta un poncho, peste un pulover. Ține de cald, este chic și interesant și poate adăuga o notă aparte unei ținute. Pentru că de cele mai multe ori femeile se feresc să se înfofolească, să nu pară ridicole, să nu arate prea clar că poartă un strat gros de haine, vor căuta soluții să aibă confort termic, dar să fie și feminine în același timp. Iată că vor reuși asta, cu alegeri de articole vestimentare din colecția de la Bobomoda.

 

Contact: magazin@bobomoda.ro

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO