(P) Motivele din spatele creșterii popularității cazinourilor online din România

(P)

Popularitatea cazinourilor online este într-o continuă creștere - nu numai în România, ci la nivel global.

Totuși, în cele mai multe contexte, România nu poate fi comparată cu țările mai dezvoltate, mai ales când vine vorba de mediul online. Desigur, aceasta este doar așa-numita părere populară.

De fapt, infrastructura digitală a României este una destul de puternică. Nenumărate companii internaționale (multinaționale, corporații) au deschis sedii de operațiuni în țară. Totodată, rata de acoperire a internetului, atât în zonele urbane, cât și în cele rurale este una excepțională. De exemplu, în ianuarie 2024, 91.6% din populația României utiliza internetul.

România nu duce lipsă de motive pentru popularitatea anumitor tipuri de platforme în mediul online. Apoi, jocurile de noroc făcând parte din istoria de divertisment a țării, este și normal ca aceste cazinouri online să se bucure de lumina reflectoarelor.

Divertisment care nu necesită investiții

În primul rând, trebuie menționat faptul că orice pasionat poate găsi un cazinou care oferă un bonus fără depunere în urma unei simple căutări pe Google. Ce înseamnă, mai exact, fără depunere? Simplu - oricine poate juca jocurile cazinoului online fără a face niciun fel de investiție. Nu este necesară o depunere pentru a testa cel puțin ofertele de jocuri pe care le pune la dispoziție cazinoul respectiv.

Citește și
P
(P) Actual Clean : Lider În Eliminare Ploșnițe de Pat
Seismografele au înregistrat un cutremur în Rusia, atunci când a explodat depozitul de rachete lovit cu drone de ucraineni, în regiunea Tver

Acesta este probabil unul dintre motivele principale pentru care cazinourile online din România se bucură de o popularitate chiar excesivă, în continuă creștere. De altfel, cine nu ar dori să se bucure de această pasiune fără să cheltuiască niciun ban?

Reglementările stricte la nivel național

Cazinourile și sălile de jocuri de noroc fizice din România sunt încă în prim plan. Acestea nu dispar din orașele mari - nu încă. Totuși, conform unei legi promulgate în anul 2024, aceste unități trebuie să dispară din orașele cu mai puțin de 15 mii de locuitori. Evident, pasionații din orașele respective vor trece sau au trecut deja la cazinouri online pentru a se bucura de hobby-ul preferat.

Există mai multe probleme în România privind jocurile de noroc, una dintre acestea fiind reclama excesivă din mediul fizic. În schimb, cazinourile online sunt reglementate foarte bine, iar reclama online pentru acestea este limitată. Astfel, doar adevărații pasionați le vor găsi!

Rata incredibilă de acoperire a internetului

După cum a fost menționat, peste 90% din populația României folosește internetul. Țara este conectată la tot ce mișcă - în timp ce este totodată în mișcare. Fără doar și poate, internetul este cu precădere utilizat prin intermediul dispozitivelor mobile. Ce altceva mai poate fi făcut pe un dispozitiv mobil?

Se poate accesa o platformă de cazinou online sau descărca o aplicație dedicată a unui asemenea cazinou. Acesta este un alt motiv major pentru care cazinourile online sunt o nouă sursă de divertisment pentru multe persoane, chiar și pentru cele aflate mereu pe drumuri.

Pasionații nu mai sunt legați de un computer, un laptop sau mai rău, de o masă de poker sau ruletă fizică. Chiar și cu 5 minute la dispoziție, aceștia pot scoate telefonul din buzunar și juca o rundă de păcănele.

Selecție variată de jocuri

Conform mai multor studii, aproximativ 2.5 milioane de români joacă jocuri de noroc cel puțin o dată pe an. Dintre aceștia, în jur de 1.3 milioane joacă jocuri de noroc exclusiv online. Aceleași studii arată faptul că 8% din întreaga populație a României joacă jocuri de noroc cel puțin o dată pe săptămână.

Prin urmare, popularitatea cazinourilor online nu poate fi contestată. Până la urmă, acestea pun la dispoziția jucătorilor o selecție extrem de variată de jocuri. Unele platforme pot avea chiar mii de jocuri - vechi sau noi, fără sau cu depunere. Alegerile sunt practic nelimitate. Niciun jucător nu are timp să încerce toate jocurile, dar are cu siguranță timp să-l găsească pe cel potrivit.

Volumul de jocuri și deschiderea către noi lucruri a românilor cresc astfel rata de utilizare a platformelor de cazinou online.

Care este viitorul cazinourilor online în România?

Se așteaptă ca în anul 2029, piața jocurilor de noroc online să aibă o valoarea de aproximativ 0.81 miliarde de dolari. Mai mult, anul 2024 a marcat o creștere a veniturilor industriei de aproape 15% - un număr destul de impresionant. Desigur, acest număr este suficient pentru a arăta faptul că industria cazinourilor online din România este în plin avânt, după cum s-ar spune.

Totodată, un alt motiv secundar pentru această popularitate poate fi și prezența multor dezvoltatori și operatori internaționali în România. Companii de renume care gestionează platforme de cazino sau oferă soluții software pentru acestea și-au găsit o casă în România.

Prin urmare, chiar și persoanele care nu au interacționat cu acest domeniu până acum pot ajunge să o facă prin intermediul unui loc de muncă într-o asemenea companie.

Nu în ultimul rând, dat fiind faptul că se pune accentul din ce în ce mai mult pe ofertele fără depunere, este de la sine înțeles de ce cazinourile online sunt populare și în rândul persoanelor care nu au jocurile de noroc ca hobby principal.

Licența ONJ NR. 31948/27.05.2024

Articol recomandat de sport.ro
Cum a ajuns Leonard Doroftei să joace în videoclipul trupei BUG Mafia | EXCLUSIV
Cum a ajuns Leonard Doroftei să joace în videoclipul trupei BUG Mafia | EXCLUSIV

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) De ce Audi continuă să fie lider pe piața auto premium?
(P) De ce Audi continuă să fie lider pe piața auto premium?

Audi, un gigant în industria auto cu sediul în Ingolstadt, Bavaria, este recunoscut pentru inovațiile sale tehnologice și pentru faptul că majoritatea capitalului său este deținut de Grupul Volkswagen, în proporție de 99,14%.

(P) Actual Clean : Lider În Eliminare Ploșnițe de Pat
(P) Actual Clean : Lider În Eliminare Ploșnițe de Pat

Ploșnițele de pat sunt insecte parazite mici, de formă ovală și culoare maro-roșiatică, care se hrănesc cu sângele oamenilor și al animalelor de companie.

Recomandări
Codul galben de ploi torențiale a fost extins de meteorologi. Zonele vizate de vreme severă. HARTĂ
Codul galben de ploi torențiale a fost extins de meteorologi. Zonele vizate de vreme severă. HARTĂ

Administraţia Naţională de Meteorologie a extins, joi dimineață, avertizarea Cod galben de ploi torenţiale, valabilă în mai multe judeţe.

Pagere ucigașe: Produse în Europa de firme-fantomă ale Israelului. Ce mesaj primeau teroriștii Hezbollah înainte de explozie
Pagere ucigașe: Produse în Europa de firme-fantomă ale Israelului. Ce mesaj primeau teroriștii Hezbollah înainte de explozie

Pagerele a căror explozie concomitentă a ucis 12 membri Hezbollah și a rănit alte aproape 2.800 de persoane au fost produse în Europa de cel puțin trei firme-fantomă deschise de spioni sub acoperire ai Israelului.

Orașul în care primăria a pornit stropitorile în timp ce ploile torențiale inundau localitatea. ”Cred că avem o problemă”
Orașul în care primăria a pornit stropitorile în timp ce ploile torențiale inundau localitatea. ”Cred că avem o problemă”

Autoritățile din Huși au pornit serile trecute sistemul de stropit spațiile verzi din oraș în plin cod roșu de precipitații, pe o ploaie torențială. Asta în condițiile în care localitatea s-a aflat pe lista celor afectate de inundații.