(P) 5 accesorii care te ajută să arăți bine vara aceasta

adv
StirilePROTV

Vara este anotimpul ideal pentru a compune ținute relaxate și versatile, în care să te simți confortabil. Totuși, atunci când porți ținutele pentru vară, nu trebuie să uiți de accesorii.

Acestea au rolul de a face diferența între un outfit banal și unul care întoarce toate privirile.

Vrei să știi care sunt accesoriile ideale pentru a te face remarcată în timpul verii? Ține cont de aceste sugestii!


Ochelari de soare

 

Primele accesorii de nelipsit din sezonul cald sunt ochelarii de soare! Pe lângă rolul lor de protecție, ochelarii de soare completează cu succes orice ținută pe care o porți, de la casual la elegantă.

Din fericire, există modele de ochelari de soare pentru orice fizionomie, de la cei rotunzi, până la ochelarii pătrați, cu rame colorate sau cat eye. Atâta timp cât alegi modelul care se potrivește formei feței, nu vei da greș.

Citește și
Românii vor plăti mai mult dacă dispar aceste produse. Ce a spus ministrul Agriculturii

În funcție de dorințe, poți găsi ochelari de soare în nuanțe clasice de negru și maro sau modele colorate și cu imprimeu.


Pălării sau șepci

 

Alte accesorii utile și moderne pentru vară sunt șepcile și pălăriile, care au rolul de a transforma orice ținută. Ai la dispoziție o gamă la fel de variată de modele, de la pălării albe, roșii, negre sau cu imprimeu, până la șepcile clasice.

Dacă vorbim despre pălării, merită să alegi modelul care îți avantajează chipul. Ai o față rotundă? Optează pentru pălăriile cu boruri largi. În cazul unei fețe lungi, se potrivesc pălăriile mici, care să acopere o parte din frunte. Fie că porți rochie, jeanși sau fustă, alege pălăriile care îți oferă un aer modern și atrăgător.

Dacă îți dorești să porți șapcă, trebuie să știi că acest accesoriu este excelent pentru o ținută de vară casual sau sport. Poartă o șapcă din pânză cu un tricou și o pereche de jeanși sau alături de o rochie tip tricou, oversized. Poți opta și pentru șepcile de baseball sau modelele în nuanțe îndrăznețe, care atrag atenția în mod pozitiv.


Genți moderne

 

Nicio ținută de vară nu poate fi completă fără geantă! Oriunde mergi, ai nevoie de un accesoriu în care să depozitezi obiectele personale, care să se potrivească cu restul ținutei.

Orice stil vestimentar vei aborda pentru vară, găsești o multitudine de genți care să-ți satisfacă așteptările. Te îmbraci sport? Investește în borsete, excelente pentru scurte ieșiri în oraș. În schimb, pentru a accesoriza ținute feminine sau elegante, ia în calcul gențile clasice și încăpătoare, care oferă o notă chic.


Pentru că vorbim despre vară, nu ezita să porți genți din paie, pe care să le porți pe umăr sau în mână.


Eșarfe colorate

 

Nu știi cum să accesorizezi o rochie de vară simplă, albă? Alege o eșarfă colorată, care să te evidențieze în mulțime. O poți prinde la gât, la încheietura mâinii sau în păr, pentru a da farmec ținutei pe care o porți.

Eșarfa din mătase arată excelent și pe bareta unei genți, pentru a accesoriza fără efort outfitul pe care îl porți.


Bijuterii

 

Nu în ultimul rând, vara ai nevoie și de bijuterii cool, care să te pună în valoare. Poartă ceea ce îți place, fie că alegi cercei, lănțișor, brățară sau inele. Toate pot fi folosite ca accesorii pentru ținutele de vară de zi sau de seară.

În funcție de preferințe, poți opta pentru bijuterii din argint sau aur sau pentru modele colorate din lemn și plastic, potrivite pentru vară.

Vara este anotimpul în care trebuie să te simți excelent, fie că ești sau nu în vacanță! Nu uita să incluzi în garderobă și lenjerie modelatoare, în care să te simți comod atunci când porți obiectele vestimentare preferate. Completează-ti stilul vestimentar cu cele mai cool accesorii și simte-te bine în pielea ta.

Articol recomandat de sport.ro
S-a aflat cauza morții: ce a condus la decesul iubitului Arynei Sabalenka
S-a aflat cauza morții: ce a condus la decesul iubitului Arynei Sabalenka

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Cum pregătim mărfurile pentru transporturi voluminoase
(P) Cum pregătim mărfurile pentru transporturi voluminoase

Felul în care pregătim mărfurile pentru transporturi voluminoase internaționale este foarte important și va decide, în cele din urmă, starea în care acestea vor ajunge la destinație.

 

Primii speakeri anunțați la GPeC SUMMIT 20-21 Mai & start la înscrieri în programul GPeC Proficiency
Primii speakeri anunțați la GPeC SUMMIT 20-21 Mai & start la înscrieri în programul GPeC Proficiency

Au început înscrierile pentru GPeC SUMMIT 20-21 Mai, București și pentru programul GPeC Proficiency dedicat magazinelor online.

(P) Destinații de primăvară din împrejurimile Turdei
(P) Destinații de primăvară din împrejurimile Turdei

Cum luna lui Mărțișor și-a făcut debutul, iar vremea dă semne de încălzire, dorul de călătorie își face simțită prezența, iar destinațiile autohtone potrivite pentru acest anotimp își așteaptă vizitatorii de toate vârstele.

Recomandări
Șeful Consiliului European avertizează: Pentru a avea pace, Europa trebuie să se pregătească de război
Șeful Consiliului European avertizează: Pentru a avea pace, Europa trebuie să se pregătească de război

Europa trebuie să-şi consolideze capacităţile de apărare şi să treacă la o abordare de tipul "economie de război" ca răspuns la ameninţarea reprezentată de Rusia, a declarat luni preşedintele Consiliului European, Charles Michel, citat de Reuters.

Se întorc ninsorile. ANM a emis informare de vremea rea pentru toată țara
Se întorc ninsorile. ANM a emis informare de vremea rea pentru toată țara

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, marţi, o informare de vreme rea, cu precipitaţii slabe, dar şi ninsori la munte, însoţite de rafale de vânt, valabilă până joi seara, la nivelul întregii ţări.

„Regele Charles al III-lea al Marii Britanii a murit”. Ambasada Regatului Unit obligată să dezmintă informaţiile false
„Regele Charles al III-lea al Marii Britanii a murit”. Ambasada Regatului Unit obligată să dezmintă informaţiile false

Zvonuri despre moartea regelui Charles al III-lea au înfuriat Ambasada Regatului Unit în Ucraina, după ce informaţii false au circulat în masă pe reţele de socializare şi în unele publicaţii ruseşti şi au determinat-o să reacţioneze în mod oficial.