(P) Epilarea definitivă cu laser

(p) epilare definitiva laser

Ce este epilarea definitivă cu laser? Epilarea definitivă este o procedură prin care se poate înlătura permanent părul din diferite zone ale corpului.

Cele mai cunoscute proceduri de epilare definitivă sunt epilarea cu laser și epilarea cu lumină intens pulsată/IPL.

Epilarea cu laser este cea mai eficientă, oferind rezultate de excepție femeilor din întreaga lume. Există mai multe variante de laser, diferite ca eficiență și rezultate. Dintre acestea, laserele Primelase HR și Deka Motus Ax, utilizate doar de câteva clinici de specialitate din țara noastră, sunt printre cele mai performante echipamente în domeniu din întreaga lume. Din punct de vedere tehnic, procedura presupune distrugerea rădăcinilor firelor de păr, pentru a împiedica, ulterior, creșterea unora noi. Epilarea definitivă cu laserele de ultimă generație Primelase HR și Deka Motus Ax nu prezintă riscuri pentru piele și este realizată de personal medical.

De ce să ții cont când începi epilarea definitivă?

Când ai hotărât să începi un proces de epilare definitivă sunt câteva lucruri esențiale de care trebuie să ții cont. În primul rând, este important să faci epilarea definitivă într-un loc cu specialiști în domeniu. Astfel, pentru confortul tău psihic și pentru a te asigura că toate aspectele legate de sănătate sunt luate în calcul, poți alege să faci epilarea definitivă la o clinică medicală. În orice oraș din România, indiferent că vorbim de București, Cluj sau Iași, vei găsi locații cu profesioniști în domeniu, care te vor ghida pe tot parcursul procesului. Deși marile orașe sunt înțesate de saloane de înfrumusețare pline de oferte tentante, amintește-ți că, deși este o procedură în esență cosmetică, laserul acționează asupra pielii, așa că este bine să ai parte inclusiv de asistență medicală. În Cluj, specialiștii clinicii Med Art te așteaptă cu unele dintre cele mai moderne aparate de epilare laser, Primelase HR și Deka Motus Ax, cu oferte de preț transparente și cu deschidere pentru un proces personalizat, care să ți se potrivească. În esență, cel mai important lucru de care să ții cont este să nu faci rabat de la calitate, pentru că vorbim despre sănătatea, frumusețea și starea ta de bine!

Citește și
Mesajul surprinzător al lui Vladimir Putin pentru poporul rus. De ce se teme liderul de la Kremlin

Avantajele epilării definitive cu laserele Primelase HR și Deka Motus Ax

De ce să alegi epilare definitiva cluj? Ei bine, este probabil cel mai bun cadou pe care ți-l poți face ca femeie: vei scăpa de grija epilatului pe o perioadă mai lungă de timp – gândește-te doar că nu va mai fi nevoie să te preocupe epilarea când ești pe plajă sau când te pregătești pentru o ieșire în oraș. În plus, vei uita de durerea periodică pe care o suporți la saloane de înfrumusețare în timpul epilării cu ceară, vei scăpa de foliculită (firele de păr inestetice și dureroase care cresc sub piele) și de chinul aproape zilnic pe care îl ai dacă te epilezi cu lama și firele de păr cresc înapoi chiar de a doua zi.

Dezavantajele epilării definitive cu laser?

Adevărul este că, atunci când tragi linie, la finalul procesului, epilarea definitivă are cu siguranță dezavantaje nesemnificative în raport cu avantajele pe care ți le oferă pe multiple planuri. Totuși, procedurile noi din aria sănătății sau înfrumusețării sunt pe cât de inovatoare, pe atât de predispuse la a da naștere unor mituri și legende urbane. Cel mai comun mit cu privire la epilarea definitivă cu laser este că poate genera boli de piele sau chiar cancer. Nimic mai fals! Atunci când este realizată într-un mediu sigur, de către un specialist care utilizează echipamente adecvate, epilarea definitivă este o procedură care prezintă riscuri minime pentru organismul tău. O altă întrebare care se află pe buzele tuturor este: epilarea definitivă doare? Aici trebuie să știi că este o procedură în timpul căreia vei simți ușoare furnicături sau pișcături, însă durerea este tolerabilă. Multe persoane care au trecut prin procesul de epilare definitivă consideră că durerea pe care o simți în timpul procedurii este mult mai redusă în intensitate decât durerea pe care o simți la epilarea cu ceară, de exemplu.

Top 5 lucruri de știut despre epilarea definitivă cu laser

Care zone ale corpului sunt potrivite pentru epilare definitivă? Partea bună cu privire la epilarea definitivă cu laser realizată în cadrul unei clinici specializate este că poți scăpa de părul nedorit din orice zonă a corpului. Astfel, indiferent că optezi pentru epilare definitivă pentru picioare, subraț, zona intimă sau zona feței, te vei bucura de faptul că nu mai este nevoie să ai grija părului din partea respectivă a corpului.

Dacă am alunițe nu pot face epilare definitivă?

Tot din sfera legendelor fără fundament cu privire la epilarea definitivă este și mitul conform căruia dacă ai un număr mare de alunițe pe piele nu poți face procedura. Acest mit derivă din faptul că laserul poate, într-adevăr, să aibă efect dăunător asupra alunițelor. Cu toate acestea, în clinicile specializate pregătirea pentru procedură include o etapă de acoperire a alunițelor cu o substanță specială (aplicată ușor pe piele cu un dispozitiv similar unui marker), care va proteja alunițele – așadar poți sta fără grijă.

Cât durează epilarea cu laser?

Epilarea definitivă este o procedură care te scapă de părul nedorit prin distrugerea rădăcinii acestuia. Vei avea nevoie de mai multe ședințe (între 6-7 și 10), în funcție de rezultatele parțiale de pe parcurs. Aceste ședințe se fac, de obicei, la un interval de o lună. În general, după acest program nu vei mai avea probleme cu firele de păr din zona aleasă și va fi nevoie să revii la clinică doar pentru întreținere (înlăturarea rădăcinilor care mai apar), o dată sau de două ori pe an.

Cum te pregătești pentru epilarea definitivă?

Înainte de epilarea definitivă cu laser este bine ca părul să nu fie smuls sau epilat cu ceară recent – ca interval de timp se recomandă să fi trecut cel puțin două săptămâni de la ultima epilare cu ceară. Cu o seară înainte de epilare, te vei epila folosind lama de ras, pentru ca aparatul să poată acționa asupra rădăcinilor rămase în piele.

Sfaturi după epilarea cu laser

După epilarea definitivă cel mai important lucru este să folosești o cremă de protecție solară pentru zonele expuse la soare, mai ales dacă alegi să faci procedura în timpul verii. Protejarea pielii este recomandat să fie realizată cu o cremă cu factor de protecție 50 (SPF 50), pentru că în urma epilării cu laser pielea rămâne sensibilă.

În cele din urmă, a alege să urmezi această procedură este un cadou pe care tu ți-l poți face chiar astăzi. Procesul este diferit pentru fiecare femeie, deci este bine să te informezi înainte și să alegi o clinică de specialitate, unde poți discuta cu un medic toate aspectele care te îngrijorează cu privire la epilarea definitivă – amintește-ți că meriți cele mai bune proceduri și cei mai buni specialiști în domeniu!

Articol recomandat de sport.ro
Viața lui Doroftei în Canada: ”Erau zile când nu măncam, mă dureau mâinile”. Îi trimitea ”târâș, dar fericiți” acasă
Viața lui Doroftei în Canada: ”Erau zile când nu măncam, mă dureau mâinile”. Îi trimitea ”târâș, dar fericiți” acasă

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Cum funcționează epilarea laser și aparatele de epilare definitivă cu tehnologie IPL
(P) Cum funcționează epilarea laser și aparatele de epilare definitivă cu tehnologie IPL

Cine nu își dorește să aibă întotdeauna pielea fină? Epilarea cu laser este o procedură din ce în ce mai populară, pentru care tot mai multe femei optează.

(P) De la autoturisme la locuințe, Pro Detailing îți oferă soluția perfectă pentru orice detaliu
(P) De la autoturisme la locuințe, Pro Detailing îți oferă soluția perfectă pentru orice detaliu

Într-o lume în care detaliile fac diferența, Pro Detailing este alături de tine pentru a-ți oferi soluții complete și personalizate în domeniul detailingului.

(P) Epilare definitivă cu IPL: mituri, adevaruri si avantaje
(P) Epilare definitivă cu IPL: mituri, adevaruri si avantaje

Vrei să investești într-un epilator IPL? Epilarea definitivă a devenit o procedură foarte populară, însă la fel de populare sunt și miturile legate de aceasta.

Recomandări
A fost declarată stare de alertă în Galați și Vaslui. Se pregătesc noi măsuri în județele devastate de inundații
A fost declarată stare de alertă în Galați și Vaslui. Se pregătesc noi măsuri în județele devastate de inundații

În judeţele Galaţi şi Vaslui, puternic afectate de inundații, a fost instituită stare de alertă. Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a admis, luni seară, solicitarea autorităţilor locale.

Cutremur puternic în România, luni după-amiază. Seismul cu magnitudinea de 5,4 a fost resimțit și în București
Cutremur puternic în România, luni după-amiază. Seismul cu magnitudinea de 5,4 a fost resimțit și în București

Un cutremur puternic, cu magnitudinea 5,4, a avut loc, luni, în România. Seismul s-a resimţit şi la Bucureşti.

Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO
Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO

Un cutremur puternic, cu magnitudinea de 5,4, s-a produs, luni după-amiază, în judeţul Buzău, arată Institutul Naţional pentru Fizica Pământului.