(P) Deck pentru terase - Garapa

Ultima actualizare: 25-01-2022 11:22
(P) Deck pentru terase - Garapa

Lemnul de garapa este alegerea ideală pentru cei ce doresc să investească inteligent şi durabil. Deck-ul pentru terasă realizat din această esenţă exotică îmbină în mod genial utilul cu plăcutul.

Spațiile amenajate astfel au estetică distinsă, permiţând crearea unui ambient prietenos, ideal pentru relaxare şi destindere. Care sunt proprietățile pe care le are un deck pentru terasă garapa? Unde se pretează deck-ul pentru terasă garapa? Cum se întrețin acestea? Sunt câteva dintre punctele pe care le vom discuta în rândurile următoare.
 

Deck pentru terasa garapa - proprietăți, avantaje

Pardoseala exterioară a terasei, cunoscută şi sub numele deck terasa, este o componentă importantă în amenajările rezidenţiale şi comerciale, permiţând exploatarea în siguranță a zonei amenajate, furnizând totodată o estetică elegantă. Lemnul exotic de garapa este rezistent şi poate fi folosit în cele mai bune condiții decenii întregi, durata de viaţă garantată fiind mai mare de 30 de ani. Materialul este unul deosebit, rezistând foarte bine la atacurile insectelor, a ciupercilor sau a cariilor, fără a necesita tratamente speciale. Aspectul deck-ului de garapa se păstrează impecabil în timp și nu este puternic afectat acțiunea radiațiilor UV, a ploilor sau fenomenelor de îngheț-dezgheț.

Lemnul de garapa se caracterizează prin culoare galben deschis şi diferite tonuri de maro deschis, fapt ce asigură o căldură aparte spațiului amenajat. Coloristica blândă, prietenoasă permite o varietate mare de opțiuni de asocieri, permițând crearea unui decor modern, minimalist, șic sau elegant.

Pardoselile exterioare pentru terase din lemn de garapa răspund foarte bine la condițiile climatice din ţara noastră, astfel că reprezintă soluţii inteligente și de efect. Un alt avantaj al deck-ului pentru terase garapa este legat de raportul calitate-preț excelent.

Fie că este achiziționată pentru proiecte rezidenţiale individuale sau pentru proiecte comerciale, se va beneficia de costuri accesibile de achiziţie şi investiții ulterioare minime în întreținere.

Unde se pretează duşumea din lemn de garapa?

Caracteristicile deosebite pe care le are o dusumea terasa din lemn de garapa - estetică distinsă şi beneficiile legate de costuri - fac ca această soluţie să fie ideală pentru o varietate exhaustivă de proiecte. Este potrivită pentru terasele rezidenţiale, pentru grădinile urbane sau pentru amenajarea spaţiului din jurul piscinei în mod prietenos. Deck-ul din garapa este soluţia ideală pentru terase, cafenele, restaurante, ştranduri, piscine, chioşcuri de grădină. Versatilitatea acestei esențe exotice, uşurinţă de prelucrare şi aspectul elegant sunt apreciate şi în alte tipuri de proiecte. Lemnul de garapa fiind soluţie ideală pentru trepte şi alei, pontoane, faleze pietonale sau amenajări peisagistice de efect.

Cum se întreţine deck-ul din lemn exotic de garapa?

Rezistența şi durabilitatea acestui material natural sunt deja celebre în rândul celor ce pun preț pe eficiență, calitate excepțională, aspect impecabil şi raport calitate-preţ. Întreținerea pardoselilor exterioare din lemn de garapa este o sarcină facilă şi nu presupune costuri ridicate, pot fi aspirate, maturate, curățate cu aspirator cu apă şi soluţii igienizare care oferă şi un plus de protecţie suprafeței. Duşumelele exterioare îşi păstrează aspectul distins cu igienizări periodice minime. Nu necesită tratamente suplimentare împotriva insectelor, ciupercilor, cariilor şi pot fi recondiţionate cu uşurinţă. Prin procesul de recondiţionare, durata de exploatare poate fi crescută până la 50 de ani.
 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO