(P) De ce să cumpărați un Smartwatch: 5 motive bune pentru pasionații de sport

ceas
StirilePROTV

Dispozitivele portabile și ogrămadă de modele de smartwatch au castigat o cota semnificativa din piață.

Dintre acestea, smartwatch-urile se numără printre categoriile de produse care au cunoscut cea mai rapida creștere, ajutate și de scăderea preturilor medii și de lansarea multor modele cu o excelența valoare pentru bani. De fapt, au trecut câțiva ani de la lansarea primului Apple Watch, iar peisajul competitiv s-a schimbat profund de atunci.

Gama de ceasuri smartwatch de la iUni.ro este alegerea ideala pentru tine și cei dragi. Pe lângă reducerea semnificativa a prețului, exista totuși și alti factori care au contribuit la succesul ceasurilor inteligente. Într-adevăr, beneficiile utilizării acestor dispozitive sunt incontestabile. Ceasurile smart funcționează că o extensie reala pentru încheietură mâinii pentru smartphone-ul tău și vă permit să gestionați notificările, să utilizați harți și, în unele modele, să efectuați și să primiti apeluri direct la încheietură mâinii.

1. Gestionați mesajele și apelurile în timpul activității

 

Printre cele mai populare caracteristici ale ceasurilor inteligente exista cu siguranță posibilitatea de a gestiona notificările de pe telefonul smartphone direct pe încheietură mâinii. Datorita conexiunii Bluetooth, puteți citi și raspunde la mesaje și puteți verifica notificările din diferite aplicații (WhatsApp, Messenger, Mail). De asemenea, unele modele au microfon și difuzor, astfel încât să puteți efectua apeluri fară să ridicați telefonul. Cele mai avansate ceasuri inteligente au, de asemenea, un slot SIM și, prin urmare, nu necesita o conexiune la smartphone pentru a îndeplini aceasta funcție.

2. Monitorizarea ritmului cardiac

 

Toate ceasurile inteligente sunt echipate cu un senzor de ritm cardiac. Acesta este situat pe spatele cadranului (cel care intra în contact cu încheietură mâinii) și folosește LED-uri pentru numărarea exacta a bătăilor. În acest fel, puteți urmări RPM-ul în timpul antrenamentelor și măsură atunci când efectuați o activitate de ardere a grăsimilor, mai degrabă decât aeroba, anaeroba și așa mai departe. Cu alte cuvinte, ceasul inteligent este un adevărat monitor al ritmului cardiac la încheietură mâinii.

Citește și
Prețul eliberării Alinei Apostol din „gulagul” chinezesc. Fost deținut al regimului de la Beijing: „Cu chinezii trebuie să negociezi direct!”. Răspunsul Ministerului Justiției din România

3. Urmărirea activității

 

Datorita pedometrului integrat, smartwatch-ul este capabil să numere cați pasi au fost parcurși în timpul zilei. În plus, puteți stabili obiective zilnice și puteți primi notificări privind stilul de viață sedentar pentru a vă reaminti să vă deplasați după o perioada lunga de inactivitate. Aproape toate modelele sunt apoi capabile să estimeze caloriile arse în timpul zilei, luând în considerare distanta parcursa, ritmul cardiac și multe altele. O modalitate excelența de a urmări un stil de viață activ, non-sedentar.

4. Monitorizare

 

Printre beneficiile pe care sportivii le apreciază exista, fară îndoială, monitorizarea antrenamentelor. În funcție de modelul în cauza, puteți alege intre alergare, mers plin de viață, înot, antrenament gratuit și așa mai departe. După aceea, toate datele relevante pot fi consultate cu precizie în aplicația de gestionare a smartphone-urilor și vă pot urmări cu ușurință progresul. Timpul luat, ritmul pe km, distanta parcursa (unele ceasuri inteligente au un mod GPS incorporat), caloriile arse, viteza: ceasul inteligent vă înregistră toate datele principale și le vă procesa cu grafice și istoric convenabil. În plus, unele mărci oferă și planuri de antrenament personalizate, care pot fi încărcate direct în ceas.

5. Muzica

 

Cine nu asculta muzica în timp ce face mișcare? Cu ceasurile smart puteți gestiona redarea muzicii direct de la încheietură mâinii, utilizând conexiunea Bluetooth cu telefonul smartphone. Unele modele mai avansate au, de asemenea, o memorie de stocare interna, pe care puteți salva melodiile preferate. În acest fel, nu vă trebui să-ți duci telefonul cu tine în timpul antrenamentului: gata cu brățările incomode sau un telefon care „dansează” în buzunar în timp ce alergi. Deci, cu ceasurile smart, treci dincolo de vechiul concept de ceas, care este un instrument simplu pentru a spune ora. Aceste articole de purtat sunt un bun aliat pentru toți sportivii: un adevărat antrenor personal la încheietură mâinii.
 

Articol recomandat de sport.ro
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) National Golf & Country Club anunță un parteneriat strategic cu LOFT Group
(P) National Golf & Country Club anunță un parteneriat strategic cu LOFT Group

National Golf & Country Club, comunitatea de golf de elită, situată într-unul din cele mai frumoase resorturi din țară și la mai puțin de 37 km de București, are plăcerea de a anunța înființarea unui parteneriat strategic cu prestigiosul LOFT Group.

 

(P) Eleganță și funcționalitate în mobilierul de living: importanța pieselor componente
(P) Eleganță și funcționalitate în mobilierul de living: importanța pieselor componente

Camera de living este un spațiu central în orice locuință, având o importanță deosebită în definirea atmosferei și confortului dintr-un cămin.

 

(P) Dorești să te bucuri de tapițerii igienizate și împrospătate? Beneficiază de ajutorul unei firme specializate
(P) Dorești să te bucuri de tapițerii igienizate și împrospătate? Beneficiază de ajutorul unei firme specializate

Praful, petele, murdăria sau acarienii își pot face prezența vizibilă oricând în diferite tapițerii și piese de mobilier din casă.

 

Recomandări
Politico:
Politico: "Ucraina se îndreaptă spre înfrângere". Marile atuuri pe care Putin le are în lupta pentru victorie

Întrebați un soldat ucrainean dacă mai crede că Occidentul va sta alături de Kiev "atât timp cât va fi nevoie".

Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO
Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO

Marcel Ciolacu a făcut o gafă jenantă în timpul unor declarații de presă susținute în Qatar. Deși avea discursul scris, premierul s-a încurcat și în loc de „lecție” a pronunțat... „erecție”.

Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO
Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO

O explozie de proporții a avut loc, miercuri, în municipiul Craiova. Deflagrația a fost atât de puternică încât fațada blocului s-a prăbușit.