(P) De ce să cumpărați un Smartwatch: 5 motive bune pentru pasionații de sport

Dată publicare: 21-04-2021 11:07
Dată actualizare: 21-04-2021 11:12


ceas

Dispozitivele portabile și ogrămadă de modele de smartwatch au castigat o cota semnificativa din piață.

Dintre acestea, smartwatch-urile se numără printre categoriile de produse care au cunoscut cea mai rapida creștere, ajutate și de scăderea preturilor medii și de lansarea multor modele cu o excelența valoare pentru bani. De fapt, au trecut câțiva ani de la lansarea primului Apple Watch, iar peisajul competitiv s-a schimbat profund de atunci.

Gama de ceasuri smartwatch de la iUni.ro este alegerea ideala pentru tine și cei dragi. Pe lângă reducerea semnificativa a prețului, exista totuși și alti factori care au contribuit la succesul ceasurilor inteligente. Într-adevăr, beneficiile utilizării acestor dispozitive sunt incontestabile. Ceasurile smart funcționează că o extensie reala pentru încheietură mâinii pentru smartphone-ul tău și vă permit să gestionați notificările, să utilizați harți și, în unele modele, să efectuați și să primiti apeluri direct la încheietură mâinii.

1. Gestionați mesajele și apelurile în timpul activității

 

Printre cele mai populare caracteristici ale ceasurilor inteligente exista cu siguranță posibilitatea de a gestiona notificările de pe telefonul smartphone direct pe încheietură mâinii. Datorita conexiunii Bluetooth, puteți citi și raspunde la mesaje și puteți verifica notificările din diferite aplicații (WhatsApp, Messenger, Mail). De asemenea, unele modele au microfon și difuzor, astfel încât să puteți efectua apeluri fară să ridicați telefonul. Cele mai avansate ceasuri inteligente au, de asemenea, un slot SIM și, prin urmare, nu necesita o conexiune la smartphone pentru a îndeplini aceasta funcție.

2. Monitorizarea ritmului cardiac

 

Toate ceasurile inteligente sunt echipate cu un senzor de ritm cardiac. Acesta este situat pe spatele cadranului (cel care intra în contact cu încheietură mâinii) și folosește LED-uri pentru numărarea exacta a bătăilor. În acest fel, puteți urmări RPM-ul în timpul antrenamentelor și măsură atunci când efectuați o activitate de ardere a grăsimilor, mai degrabă decât aeroba, anaeroba și așa mai departe. Cu alte cuvinte, ceasul inteligent este un adevărat monitor al ritmului cardiac la încheietură mâinii.

3. Urmărirea activității

 

Datorita pedometrului integrat, smartwatch-ul este capabil să numere cați pasi au fost parcurși în timpul zilei. În plus, puteți stabili obiective zilnice și puteți primi notificări privind stilul de viață sedentar pentru a vă reaminti să vă deplasați după o perioada lunga de inactivitate. Aproape toate modelele sunt apoi capabile să estimeze caloriile arse în timpul zilei, luând în considerare distanta parcursa, ritmul cardiac și multe altele. O modalitate excelența de a urmări un stil de viață activ, non-sedentar.

4. Monitorizare

 

Printre beneficiile pe care sportivii le apreciază exista, fară îndoială, monitorizarea antrenamentelor. În funcție de modelul în cauza, puteți alege intre alergare, mers plin de viață, înot, antrenament gratuit și așa mai departe. După aceea, toate datele relevante pot fi consultate cu precizie în aplicația de gestionare a smartphone-urilor și vă pot urmări cu ușurință progresul. Timpul luat, ritmul pe km, distanta parcursa (unele ceasuri inteligente au un mod GPS incorporat), caloriile arse, viteza: ceasul inteligent vă înregistră toate datele principale și le vă procesa cu grafice și istoric convenabil. În plus, unele mărci oferă și planuri de antrenament personalizate, care pot fi încărcate direct în ceas.

5. Muzica

 

Cine nu asculta muzica în timp ce face mișcare? Cu ceasurile smart puteți gestiona redarea muzicii direct de la încheietură mâinii, utilizând conexiunea Bluetooth cu telefonul smartphone. Unele modele mai avansate au, de asemenea, o memorie de stocare interna, pe care puteți salva melodiile preferate. În acest fel, nu vă trebui să-ți duci telefonul cu tine în timpul antrenamentului: gata cu brățările incomode sau un telefon care „dansează” în buzunar în timp ce alergi. Deci, cu ceasurile smart, treci dincolo de vechiul concept de ceas, care este un instrument simplu pentru a spune ora. Aceste articole de purtat sunt un bun aliat pentru toți sportivii: un adevărat antrenor personal la încheietură mâinii.
 

Sursa: StirilePROTV


VIDEO PROTVPLUS.RO