(P) Cum să faci o femeie pe care o cunoști să se îndrăgostească de tine de la prima întâlnire?

Ultima actualizare: 22-02-2021 11:07
(P) Cum să faci o femeie pe care o cunoști să se îndrăgostească de tine de la prima întâlnire?
StirilePROTV

Vă cunoașteți de o viață, vă simțiți extraordinar de bine împreună și recent amândoi ați realizat că relația voastră are mai mult potențial decât v-ați imaginat. Cu alte cuvinte, și tu și ea sunteți gata să faceți următorul pas.

 

Dar cu toate că o placi și știi că te place, acum că data viitoare viitoare când vă veți întâlni ea nu te va mai privi doar ca pe un vechi și drag prieten, parcă retrăiești toate emoțiile adolescenței și teama de a nu face nicio mișcare greșită nu-ți dă pace.

Din fericire însă, apelând la autosugestie și la câteva trucuri simple, poți să-ți recapeți imediat încrederea în tine și s-o cucerești chiar de la prima întâlnire în calitate de iubit și iubită.6 Sfaturi pentru o primă întâlnire reușită cu o femeie pe care o cunoști de mult

 

#1 Ia-o treptat

 

Indiferent dacă prima întâlnire “altfel” are loc la un restaurant, în parc sau la tine acasă, pentru început, comportă-te absolut natural. La urma urmei te vezi cu femeia pe care o cunoști dintotdeauna și în prezența căreia mereu te-ai simțit în largul tău.

De aceea, nu încerca să răstorni munții din loc încercând s-o impresionezi, pentru că dacă te cunoaște atât de bine și a acceptat o întâlnire cu tine, înseamnă că pe jumătate ai cucerit-o deja!

 

#2 Fii tandru

 

Poate că nu este încă momentul potrivit s-o aștepți în fața casei ei cu un buchet de 101 de trandafiri și un urs mare de pluș pentru că nu știi încă cum percepe romantismul dus la extrem.

Dar un fir de frezie în plină iarnă sau o cutie cu bomboanele ei preferate de ciocolată ori macarons colorați sunt câteva exemple de cadouri mai mult decât potrivite pentru prima întâlnire.

De asemenea, chiar dacă poate nu sunteți încă pregătiți să vă țineți mereu de mână, cel puțin oferă-i brațul când coboară din mașină, ajut-o să se sprijine de tine când urcați trepte și mergi pe drum nici în față, nici în spate, ci exact alături de ea.

Secretul stă în aceste mici gesturi tandre pe care orice femeie le caută într-un potențial partener.

 

#3 Ascult-o ca și până acum

 

Femeilor le place să vorbească și se apropie mult mai repede de bărbații care știu să le asculte. Iar tu ești deja expert în asta deoarece acesta este și motivul pentru care până acum ai reușit să-i devii un prieten de nădejde.

De aceea, nu te transforma peste noapte în cineva pe care nu-l mai recunoaște și încurajeaz-o ca și până acum să-și deschidă inima față de tine ori de câte ori simte nevoia.

 

#4 Zâmbește când te simți stânjenit

 

Tuturor ni se întâmplă să mai facem câte o mișcare greșită în fața persoanei de care ne simțim atrași, oricât de mult ne-am fi obișnuit cu prezența ei.

Un mers mai împiedicat sau un strop de vin vărsat pe cămașă sunt doar două exemple de mici greșeli nevinovate pe care poți să le repari cu un simplu zâmbet. Folosește-te de această armă!

 

#5 Contează pe ajutor

 

Cine a spus că trebuie să treci singur peste această etapă de transformare din amicul ideal în iubitul perfect? Deși ai toate calitățile necesare unui partener extraordinar, ca să-ți fie mai ușor, poți să te bazezi și pe puțin ajutor din exterior.

Dacă crezi că prima întâlnire adevărată cu prietena ta de-o viață va avea un punct culminant și un deznodământ mai intime decât toate celelalte ieșiri de până acum, ca să lași în urmă emoțiile și nervozitatea încearcă suplimentele alimentare Performax pe care le poți achiziționa de pe site-ul Performax și care te ajută să-ți reglezi într-un mod rapid și eficient echilibrul hormonilor din organism, recâștigându-ți siguranța în propria persoană.

 

#6 Fii tu!

 

Dacă ați ajuns până în acest punct știind atât de multe lucruri unul despre celălalt și ea tot vrea să fie cu tine, fii sigur că te place exact așa cum ești!

Și asta este bine pentru că nu trebuie să te chinui s-o impresionezi, ci doar să-i demonstrezi că indiferent de relația dintre voi, ești bărbatul pe care poate conta în orice situație!

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO