(P) Transformarea personală, cel mai eficient mod de a naviga în pandemie

(P) Transformarea personală, cel mai eficient mod de a naviga în pandemie
StirilePROTV

De la depresie la regăsirea de sine, pe ruta România – Asia – Emiratele Arabe Unite.

 

Ruxette Drăgan este creatoarea programului MANIFESTO, un proiect unic în Europa, prin care vrea să demonstreze că orice vis poate deveni realitate, câtă vreme omul este dispus la schimbare.

Lansat în 2020, programul MANIFESTO se desfășoară online și este deschis participanților din întreaga lume. Până în prezent au avut loc 9 serii, ce au reunit aproximativ 9000 de cursanți.

Fiecare sesiune durează o lună, iar prin intermediul platformei online WhatsApp participanții primesc sesiuni de coaching cu teme finale, trimise conform unui deadline strict, pentru verificare și analiză.

Seriozitatea și hotărârea de a investi timp în propria persoană sunt primordiale în cadrul programului.

“Cred că lecțiile pe care le-am învățat până acum despre cum să transformi visurile în realitate, despre cum să iei intangibilul și să îl faci real, sunt fundamentale în atingerea oricărui nivel de succes personal sau profesional. Am simțit că este datoria mea morală să-mi transform mesajul, călătoria, trecutul, experiențele, viața mea, într-un curs intensiv care să-i inspire și pe alții. Astfel, s-a născut MANIFESTO. Educație cu valoare pragmatică sub forma unui ghid de acțiune – un manual practic pentru sporirea calității vieții și a plăcerii pe care o poți extrage din aceasta”, spune Ruxette Drăgan despre programul Manifesto.

Până în prezent, programul a fost accesat preponderant de către femei, cu vârste cuprinse între 19 și 60 de ani. Ele provin din mediul urban și sunt persoane active, emancipate, hotărâte să evolueze pe plan personal sau profesional.

De la dorința de a obține mai multă claritate și responsabilizare asupra propriei persoane, la creșterea încrederii în sine, renunțarea la credințe limitative, relații interumane mai eficiente, bunăstare, sănătate, optimizarea proceselor decizionale, depășirea blocajelor, a bruiajelor interioare, înțelegerea modului în care lumea interioară influențează lumea exterioara, participanții au cele mai variate obiective pe care doresc să le bifeze la finalizarea programului.

MANIFESTO a luat amploare prin comunicarea online, prin intermediul social media. Conturile de Instagram ale lui Ruxette și programului, dar și site-ul sau contul de TikTok au condus la consolidarea imaginii proiectului.

În timpul pandemiei, programul și-a dovedit utilitatea mai mult ca niciodată. Efectele sale se resimt nu numai pe plan fizic sau economic, ci și emoțional.

Rezistența la stres, toleranța față de necunoscut, acceptarea că nu putem controla (aproape) nimic sunt capacități care pot fi deprinse în cadrul cursului și care ajută la o navigare mai ușoară a noutăților sau oportunităților apărute în această perioadă.

Societatea poate prezice, dar numai tu poți determina destinul tău. Am reușit să-mi transform mesajul, călătoria, trecutul, viața într-un curs care îi poate inspira și pe alții. Puterea nemărginită înseamnă doar să înveți din orice experiență şi să faci ca orice experiență să lucreze în avantajul tău, într-un fel sau altul. Există o putere nemărginită în a-ți schimba percepțiile, acțiunile, rezultatele pe care le generezi. Cel mai sigur mod de a prezice viitorul este să ai o idee clară despre ceea ce se petrece acum. Şi tu trebuie să faci acest lucru în viața ta.”, este încurajarea pentru toți cei care doresc o schimbare adevărată în vieților lor.

De curând Ruxette s-a extins și în media, devenind parte a emisiunii EU POT de la TVR, apărută tot în urma unei dorințe manifestate în cadrul programului de transformare personală.

Este emisiunea care arată cum se pot pune în armonie ceea ce gândim, cu ceea ce spunem, ceea ce simțim si, in final, cu ceea ce facem. EU POT! este singura emisiune care predă o materie fundamentala si complexa: relaționarea.

Planurile de viitor pentru MANIFESTO se conturează la nivel internațional – programul va fi lansat curând la nivel global și va fi susținut printr-o platformă de e-commerce care să le ofere cursanților și suportul fizic pentru cursurile pe care le parcurg alături de Ruxette.

În paralel cu activitatea din programul MANIFESTO și programelor de coaching 1 la 1, Ruxette a decis să ajute comunitatea din care provine, implicându-se în diferite programe locale.

În perioada pandemiei a donat către spitalele ce aveau nevoie de fonduri pentru ventilatoare și consumabile, iar în luna decembrie și-a îndreptat atenția către Asociația Dragoste Desculță, lucrând alături de Magda Săvuică pentru cei mai puțin norocoși.

Ruxette Drăgan vine din Târgoviște și s-a lansat pe piața din România în urmă cu aproape 2 ani. Și-a găsit menirea de coach în urma unor experiențe de viață agitate ce au culminat cu o călătorie de lungă durată în Asia.

După o perioadă de introspecție și voluntariat în temple budhiste a decis să se mute în Emiratele Arabe Unite, de unde a urmat o serie de cursuri de life coaching și NLP.

Din 2019 este coach și creator de programe de transformare personală în cadrul MANIFESTO, prin care ajută participanții să-și stabilească și depășească obiective în viața personală sau profesională, oferindu-le și instrumentele necesare pentru a învăța tehnici de relaxare sau respirație, mindfulness sau inteligență emoțională.

 

Articol recomandat de sport.ro
Dezvăluirile fiicei lui Dorin Mateuț, despre presupusa relație cu campionul mondial la MotoGP
Dezvăluirile fiicei lui Dorin Mateuț, despre presupusa relație cu campionul mondial la MotoGP

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Soluții de Ambalare Eficiente: Mașini de Paletizat și Mașini de Ambalat cu Folie Termocontractibilă
(P) Soluții de Ambalare Eficiente: Mașini de Paletizat și Mașini de Ambalat cu Folie Termocontractibilă

Ambalarea produselor este o etapă crucială în lanțul de aprovizionare, având un impact semnificativ asupra eficienței operaționale și a satisfacției clientului.

(P) Scurt ghid de inserare a unui implant dentar într-o clinică stomatologică
(P) Scurt ghid de inserare a unui implant dentar într-o clinică stomatologică

Implanturile dentare reprezintă o soluție eficientă și durabilă pentru înlocuirea dinților lipsă și redobândirea unui zâmbet frumos și sănătos.

(P) Cadouri corporate la final de 2023: Personalizare durabilă și branding inedit cu Tempera Advertising
(P) Cadouri corporate la final de 2023: Personalizare durabilă și branding inedit cu Tempera Advertising

Se apropie finalul de an și este timpul să vă gândiți la cadourile corporate cu care vă veți impresiona și inspira echipa de angajați, sau partenerii de afaceri din 2023.

Recomandări
Concluziile FMI după ce a analizat datele țării noastre: Deficit de 6% în acest an. Sunt necesare reforme adiţionale
Concluziile FMI după ce a analizat datele țării noastre: Deficit de 6% în acest an. Sunt necesare reforme adiţionale

Fondul Monetar Internaţional estimează o creştere economică de 2,3% pentru România în acest an şi un deficit bugetar de 6% din PIB şi recomandă autorităţilor de la Bucureşti reforme adiţionale care să reprezinte 2% din PIB.

Noi probe în cazul DJ Lalla. Pe cine a sunat în ultimele clipe și cine i-a furat obiectele personale de pe plajă
Noi probe în cazul DJ Lalla. Pe cine a sunat în ultimele clipe și cine i-a furat obiectele personale de pe plajă

Polițiștii au exclus varianta că Laura Roșca a fost agresată înainte de a muri. Rămân așadar celelalte două ipoteze: accident sau sinucidere.

Klaus Iohannis a convocat şedinţa CSAT pentru consumul de droguri. Ce alte subiecte vor mai fi discutate
Klaus Iohannis a convocat şedinţa CSAT pentru consumul de droguri. Ce alte subiecte vor mai fi discutate

Preşedintele Klaus Iohannis a convocat şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) pentru consumul de droguri, considerat risc major pentru securitatea națională.