(P) Planul Millstone Developments pentru București – proiecte boutique în centrul Capitalei

09-12-2020 13:49


(P) Planul Millstone Developments pentru București – proiecte boutique în centrul Capitalei

Creat de către unii dintre cei mai cunoscuți profesioniști din domeniul imobiliarelor - Johan Rogiers și Horia Chioseaua - și susținut de o echipă de top, Millstone Developments își consolidează poziția pe piața locală.

 

Unul dintre cele mai ambițioase proiecte rezidențiale boutique (Virgiliu 21-23) se ridică în centrul orașului, în timp ce alte 2 astfel de construcții vor începe în următoarea perioadă.

Evoluția noastră pe piața locală este marcată de valori clare: construcția de case cu stil atemporal, de calitate, cu un confort ridicat, în clădiri sustenabile. Sentimentul de comunitate este în centrul tuturor proiectelor noastre și credem că este fi un avantaj competitiv major. Construim apartamente contemporane, care trec testul timpului prin stilul arhitectural, iar clienții noștri confirmă și susțin această filosofie”, spune Horia Chioseaua, Founding Partner și Managing Director Millstone Developments.

Responsabilitatea față de mediu și comunitate sunt extrem de importante pentru dezvoltatori. Astfel, toate proiectele derulate vor respecta cele mai riguroase norme pentru a putea primi certificările #greenbuilding.

Virgiliu 21-23 este deja pre-certificat de către România Green Building Council. Reprezentanții asociației au conchis în urma unei analize amănunțite că “materialele care vor fi folosite și simulările energetice realizate în etapa de proiect poziționează proiectul Virgiliu 21-23 în rândul modelelor de bune practici, performante din punct de vedere sustenabil”.

Atenția la detalii, de la design-ul original, la calitatea și performanța materialelor și tehnologiilor folosite, sunt aspecte centrale.

Pentru desenarea și planificarea proiectelor sale, Millstone Developments a ales să lucreze cu echipe vizionare de pe piața locală.

Virgiliu 21-23 și Voievozi 63 poartă amprenta ADN Birou de Arhitectura , în timp ce al treilea proiect, Lascăr 54-58, va fi creat de către KXL Studio.

În prezent, compania se concentrează pe dezvoltarea și livrarea proiectului Virgiliu 21-23, pentru a respecta termenul de livrare comunicat la finalul lui 2021. Acesta este situat în centrul orașului, iar procesul de vânzare a fost deja demarat.

Virgiliu 21-23 va oferi 30 de apartamente de 2, 3 și 4 camere, precum și 30 de locuri de parcare. Fiecare unitate va avea un spațiu exterior, fie logie sau terasă, iar la ultimul etaj apartamentele sunt înconjurate de o terasă circulară generoasă.

Cu o arhitectură semnată ADN B.A., proiectul își propune să ofere un stil de viață armonios pentru familiile care doresc să trăiască în centrul orașului.

Aflat într-o zonă tradițională a Bucureștiului, Virgiliu 21-23 se află în proximitatea tuturor punctelor de interes social, cu acces direct către aeroportul Otopeni și zona de nord a Capitalei.

Arhitectura distinctă ajută clădirea să se integreze perfect în spațiu și completează experiența exclusivistă.

Mai multe informații despre Millstone Developments și proiectele sale unice sunt disponibile online, pe www.millstone.com.ro, precum și pe paginile dedicate de Facebook și Instagram.

 

Sursa: Pro TV

Tags: imobiliare,


VIDEO PROTVPLUS.RO